- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Крадене от магазини
(За тези които ще питат какво ме интересува и ще си изказват мнението - тук няма да учим на морални уроци ,просто искам да знам.Ако трябва ще направя тема "Вашето мнение за краденето")
Крадете ли?Крали ли сте?Ако да - защо?От кои магазини и какво?Блузи , бижута или само малки джунджурийки?Хващали ли са ви?Имате ли интересни истории?![]()
случвало се е и когато имам възможност го права![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не съм крал и не смятам да крада. Просто имаме магазин и знам колко е гадно, ако ти откраднат нещо...
Бр,много си готин/а пропаднал боклук такъв.Първоначално написано от xKiFlA
Не съм..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Като по-малка си бях гепила 2 пакетчета с желирани бонбони...![]()
Още имам угризения.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не съм, но познавам много хора, които го правят :Х и не се замислят, че взимат от нечия заплата.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Не съм и никога няма да го направя, адски долно е.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
като малък дъвки редовно си чопвах.. сега не се занимавам.. в един магазин само имам възможността пак дъвки да си вземам на аванта... ама отдавна не съм![]()
Ох,мале,много съм назад с материала ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Тази тема да не е вдъхновена от новия епизод на "Стъклен дом"(питам от любопитство) мм не съм крала нищо, не бих крала ще се почувствам като нищожество..
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Не съм го правила никога, но съм ставала жертва на клептомани. Познавам и такива, 'дето от едната селяния го правят...Не е яко в нито един от случаите.
П.П.: ^ Същото щях да питам. ^^
абе и аз такова нещо подушвам.. Ставрев рулира обаче!Първоначално написано от Stellsy
Никога не съм и не мисля да го правяОбаче познавам много такива индивиди
![]()
Никога не съм го правила, не мисля и да започвам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Никога не съм крала и няма да го правя.
А![]()
Миналата година мисля, че си бях взел 2-3 пакета със ядки(бадеми с обвивка)
5лв/бр.
Що ли? Щото ми е кеф. Съдете ме.
П.С. Сигурно съм голям пропадняк, а? I just don't give a fuck![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
НЕ СЪМ И НЕ БИХ !!![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хмм Майка ми ми е разказвала, че като съм била малка, на 2-3 години съм си взимала разни неща от Рамстор (ако някой го знае тоя магазин) , ама то някви шоколадови яйца изяждала съм ги в магазина и са ми намирали опаковките в джобовете. Ама един ден съм взела няква боя за коса (руса! а майками е с черна коса, с малко тен![]()
) и като сме отишли на касата и майка ми е платила ,а аз си седа в количката (тогава имаше едни такива колички отпред с малки колички или нещо подобно) и си я крия там , малко преди вратата аз съм казала нещо от типа на ''Мамо а това ще го плащаме ли '' .. и се сещате натака, ама са се оправили де
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не съм никога...но съм виждала съученички да го правят.няма значение те са си пропаднали и без това...
ми дъвки ..
в сичко по лев магазините някви джунджорийки гривни пръстенчета сенки и някви такиа
дрехи от втора употреба:
земам 2 блузи (то там никой не гледа кво пробваш) влизам обличам тая дет съм си избрала отгоре мойте си дрехи и излизам с другата и си я връщам на мястото![]()
![]()
имаше един магазин дет витрините с соковете и бирите там са отвън и не ги заключваха и плана беше някой влиза да занимава продавачката и някой друг прай бомбатаама са усетиха и вече ги заключват ;]
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!