.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Научих се да не ми пука за никого!

Че не можеш да бъдеш с човек,който те обича,а ти него не.Може да си мислиш,че животът ти е песен,когато се грижат за теб,но в един момент цялото ти същество се опълчва на това да се преструваш,че можеш да даваш същото.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    За последната връзка..
    научих,че не трябва да обичаш на сила,не трябва да се правиш,че обичаш..защото после,човекът до теб страда ужасно..

научих се,че няма да правя никви компромиси,просто''за да не откажа''..защото после боли повече!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от batistuta59
    Ми научих се никога повече да не бъда толкова наивен и никога да не им вярвам на 100 % ... тва си има и положителни и отрицателни страни ..
    +1

освен това че никой не си струва да плачеш за него ... особено някой на когото не му пука за сълзите ти

Научих,че никога повече не трябва да тръгвам с момче на моята възраст и особено същата зодия като мен.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Научих, че човек трябва да се къпе по често

Голям фен Аватара на magita
    Че не трябва да се привързвам и доверявам толкова бързо на даден човек!!! И че не трябва да ми пука след това
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Научих, че не трябва да се доверявам напълно.
    Научих, че не трябва да давам всичко от себе си, като така или иначе нещата все някога се развалят.
    Научих, че да даваш всичко за някого, не значи, че той непременно ще ти е благодарен по някакъв начин.
    Научих, че хората се променят до неузнаваемост или по-скоро тяхните чувства.
    Научих, че трябва да правиш компромиси, но не да се унижаваш... Така или иначе ако един човек не те оценява, няма да се трогне от нищо.
    Научих се да обичам и да страдам.
    Научих, че нещата почти никога не са такива, каквито изглеждат.
    Научих, че това, че някой те гледа право в очите, като ти казва нещо, не значи, че ти казва истината.
    Научих, че няма двама напълно еднакви души, както и няма напълно еднакви чувства.. Всеки обича по свой начин.
    Научих, че всичко е до време.
    Научих, че колкото по-дълга е една връзка, толкова по-голямо е разочарованието след края и.
    Научих, че човекът, който те е направил най-щастлив може да те направи и най-нещастен.
    Научих, че трудно се забравя, но помниш повече хубавите моменти с един човек, ако сте били заедно.
    Научих, че никой не може да контролира сърцето, чувствата, мислите и желанията си.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Научих, да давам повече свобода на човека до мен, научих се че трябва да си по-лош,същто се научих по-малко да вярвам на другите , научих кои са ми приятели.Научих още много нешта ама не ми се пише сега.

Загубих си времето с него,
    но не съжалявам..
    Защото извлякох само поуката
    да не се занимавам с боклъци .. !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    да не ходи с братовчеди или приятели на момчето,което харесвам,защото той няма да ревнува и да престана да се занимавам с глупости,ами да гледам сериозно на нещата и да не ходя ей така с момчета,само и само да забравя друг или просто,защото няма,какво друго да правя,по-добре сама,от колкото с някви идиоти
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Научих, че човек трябва да се къпе по често
    Е,колко по често от всяка неделя?Нали тогава е ден за къпане?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Пловдив
    Явно наистина имало ползва от бившите Добре,че поне вие сте научили нещо от бившите си,за разлика от мен Е не,че е болка за умиране-от сегашната си връзка научих достатъчно като за 10 предишни...

От грешките на другите научих да не споделям прекалено, да не вярвам на всичко, което момчетата казват, винаги да имам едно на ум, да не ми пука, ако някое момче говори зад гърба ми, само защото не съм го харесвала, и ако някой нахалства прекалено, да го режа моментално.

Радвам се, че научих тези неща рано и никога не съм била наранявана от момче.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TeenageDream
    От грешките на другите научих да не споделям прекалено, да не вярвам на всичко, което момчетата казват, винаги да имам едно на ум, да не ми пука, ако някое момче говори зад гърба ми, само защото не съм го харесвала, и ако някой нахалства прекалено, да го режа моментално.

Радвам се, че научих тези неща рано и никога не съм била наранявана от момче.
    Миличка радвай се,че досега не е ставало,но все един ден все ще ти се случи,това е неизбежно...

Цитирай Първоначално написано от magita
    Че не трябва да се привързвам и доверявам толкова бързо на даден човек!!! И че не трябва да ми пука след това

+1

Град
    Бургас
    Русокоске, това ти ли си на аватара ти ?
    Same shit,different day .

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Потвърдих първоначалното си мнение, че бая 'мъже' са мамини момченца до 25г. и единственият начин да се справиш с тях е строгият контрол (от рода на - не трябва да псуваш шефа, както и да се биеш с колегите, или да да караш със 150 в населено място с някаква малка тигричка/че даже и с БМВ).
    Научих, че ролята на майка-закрилница (която ти казва кога да се къпеш, която ти стиска черните точици и ти казва какво да облечеш, или пък те изслушва постоянно и дава трезви съвети , на която всичко можеш да споделиш) е много изгодна, ако искаш да вържеш някого плътно до себе си . Но пък от негова страна поражда малко егоизъм . Трябва да има мярка .
    Научих, че номера винаги минава лесно, когато те гледат, че си малко сладко синеоко същество под 1.60. Някак действа като заблуда.

Научих, че не трябва да взимам чуждите проблеми толкова присърце, и че трябва и аз малко да съм егоист. (е, в момента съм бая егоист във връзката).
    Научих, че когато си по-трезво мислещия и когато имаш причина да крещиш (примерно половинката ти вече прекалява с тъпите си нереаистични оптимистични планове, или като цяло съществува безцелно, прави глупости , не прави нищо) , тогава винаги излизаш виновен. Защото тъпото говедо ще се направи на страдалец и винаги някой ще го съжали. Докато силните не ги съжаляват, тях предимно ги мразят.
    Научих, че половинката ти може да се превърне в най-добрият ти приятел. В смисъл, не само той да споделя на теб. Явно и аз съм могла да си разкрия душата. Сега не ми трябват други приятели.Имам партньор, т.нар. гадже и приятел.
    Научих, че всъщност никой не може да ме направи на маймуна. Впреки , че майка ми постоянно ми повтаря колко съм наивнаи добродушна. Е , може в семейството ми да си го изкарват на мен, както и в училище, но пък в интимните ми отношения няма такова нещо. Има ли гък - има и рев,но не от моя страна.
    Плача само от нерви.

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Научих, че не обичам да се обвързвам трайно.
    Научих, че поставям целите си и амбициите си над всичко.
    Научих, че ако момичето няма същите интереси, връзката е безсмислена ако изключим секса.

Град
    Бургас
    Хм...научих, че не мога да изтърпа, някое момиче повече от половин година...
    Same shit,different day .

Град
    Wonderland
    че повечето мъже са боклуци и че не трябва да влагаш чувства във връзките си,защото е еднакво тегаво чувствата ти са несподелени и да изстинат от само себе си...

Голям фен
    Научих, че не трябва да бъда повече наивна и да позволявам да ме лъжат и да си мълча.Научих, че първо трябва да опозная едно момче и чак тогава да имам нещо с него..
    Хора много , Човеци малко !

научих че няма любов и много малко момичета обичат истински.. повечето са някви кучки дето се мислят за велики... No comment

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Че никога не бях обичала Само се заблуждавах И че трябва да продължавам да съм твърда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си