- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Научихте От Бившите Си?
Аз лично научих, че трябва да не хлътвам прекалено, защото това не води до нищо добро. По-скоро трябва да съм леко резервирана, да не се отдавам толкова изцяло и да не хабя толкова енергия .. излишно е.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Че никой не заслужава да му се отдадеш напълно, поне не и на тази възраст, всеки е егоист.
Доверието се печели с доверие, с време.. с любов ?? Да бе.. ако преди се доверявах трудно на някого, то вече е почти невъзможно..![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Мислех си, че съм научила, че:
- тая дума "любов" не съществува!
- силните чувства траят само няколко месеца!
- поговорката "далеч от очите, далеч от сърцето" е вярна!
Момчето, което обичам от година и три месеца обаче ми показа, че няма истина в тези неща! От него научих много повече, отколкото от всички бивши, взети заедно.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От бившите си научих едно: Да не ми пука за никоя![]()
![]()
![]()
Научих че:
-съм истински човек
-че изпълнявам на обещанията си
-преусмислих живота си
-никога не е късно да се превърнеш в боклук
-да не се доверявам на момичетата, защото явно всичко е еднакво (нищо лично)
-да не давам повече нищо от себе си
-ми е писано да съм сам
-явно всички момичета искат само да се ебат![]()
хЪх...
От последните си няколко връзки научих, че не трябва да се обвързвам с някого без чувства...
А от всичките си връзки съм научила,че всичко се връща...нещата се въртят... това което си направил ти се връща ... на мен ми се върна тройно ...
В крайна сметка: "What goes around... comes back around" .. винаги! ...![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Научих, че с времето нещата се променят драстично и пеперудите в стомаха отлитат. Научих, че е по-добре да не се надявам, че ще е различно следващият път, а да прекратявам всичко на момента. По-добре да не се доверявам толкова лесно следващия път, за да не остана разочарована. Ааа да, сама съм си най-добре.![]()
Научих,че никога не трябва да се доверявам 100% на момче![]()
от бившия ми научих че мозъка ми не е в ред за да тръгна с него![]()
Поздравления за темата![]()
Аз научих , че трябва да опитам да бъда по искрен и ако съм с правилния човек ,нещата сами се нареждат .Както и че 16 не е времето за някви тежки драми и сериозни връзки .Просто да си излизам с готини и забавни момичета и да си правим кефа . Дори незнам кво толкова съм очаквал като малък . Да срещна истинската любов на 14 ..... или пък да мога да преценя ,че това е тя ........... или да я задържа ........ ех младини младини![]()
тва важи и в другия случай ... не трябва да се доверявам на момичеПървоначално написано от Xriiskaa
![]()
+1Първоначално написано от thegame92
хЪх...
Че зад ангелска външност най-често се крие дяволска душа.
Еми научих се да не вярвам на това, което ми казват, да не съм толкова наивна, научих се също от бившия си да го гледам в очите и да го лъжа, да ходя с някой пък да не изпитвам съвсем нищо (точно както той правеше). научих се просто да не вярвам на момчетата ...
Момче, момиче се тая. Важното е човека, не къв пол е - всички сме еднакви до някаква степенПървоначално написано от thegame92
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
че повечето момчета ходят само за секса с момичетата :P
Аз научих че когато обичаш не го оценяват...... научих че мога да имам доверие само на себе си и то не винаги....научих че любовта е до врвмв а достоинството е до гроб)))
PoRcHeTaTa1
Пуснато на: Чет Окт 14, 2010 1:48 am Заглавие:
Аз научих че когато обичаш не го оценяват...... научих че мога да имам доверие само на себе си и то не винаги....научих че любовта е до врвмв а достоинството е до гроб)))
sexyligla
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 5:30 pm Заглавие:
че повечето момчета ходят само се секса с момичетата++1JustUnforgivable
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 4:46 pm Заглавие:
thegame92 написа:
Xriiskaa написа:
Научих,че никога не трябва да се доверявам 100% на момче
тва важи и в другия случай ... не трябва да се доверявам на момиче
Момче, момиче се тая. Важното е човека, не къв пол е - всички сме еднакви до някаква степен
ии най-яките пози![]()
![]()
Да,защо?Първоначално написано от Destroyer89
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мхм...Същата работа..Първоначално написано от 1234565
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Нищо. Аз си знам и без някой да ме разочарова. Пък и би било много тъпо да науча урок от някой,който да практикувам на всички след това.
Научили сте неща,които би трябвало да ги знаете и без някой да ви ги плесне в лицето. Много е наивно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да не се влюбвам никога повече .....
Научих се да не позволявам на никой да ме унижава, да уважавам себе си...
ами научих се с момчета да не ходя никога повече
даже не харесвам момчета..![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!