- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Научихте От Бившите Си?
вече пея 1000пъти по-вярно от преди...мога да свиря 1песен на китара...ии какво още...о да...той ми показа едно страхотно кафене...което все още обожавам и си ходя доста често там ;д
За мен лично последната ми връзка беше поучителна.Уж първа любов, но както ти спомена по-скоро сега осъзнавам, че някакси съзрявам или раста не знам, но човекът, с който бях просто не знаеше какво иска. Научи ме занапред да не прощавам докато разбира се отсреща ти плюят в лицето.Просто без компромис за такива хора. Много неща са ми в полза за сегашното ми състояние и ми помагат за сегашната ми връзка естествено, не съжалявам, че минах през това, тъй като нямаше да се "изгоря" и да знам по натам как да действам
![]()
научих,че не трябва да ходиш с някой,който не харесваш наистина само и само да се опиташ да забравиш предишната си връзка.. научих,че не трябва да страдаш за момче когато тна него му е през оная му работа за тебе .. че не трябва да даваш всичко от себе си и да правиш компромиси със ценостите си само и само на него да му е добре и че понякога е по-добре да си сам .. отколкото с човек,който е безразличен към теб !
същата ситуация и при мен в последствие разбрах и то от други хора че е нямал никакви чувства към мен а просто е искал да преспи с менПървоначално написано от bebky
![]()
Научих, че на сила хубост не става, и колкото и човека до теб да те обича, не можеш да останеш с него, само заради неговите чувства, ако ти не чувстваш същото... Научих, че да удряш и унижаваш приятелката си е най-долното нещо и вече знам да се пазя и да не позволявам това ! Научих, че доверието и искреността са от изключително значение! Научих, че компромисите са задължителни и от двете страни, Научих се да се ценя и вече определено знам какво искам !Сега остава само да го намеря![]()
![]()
-колко лесно е да влезеш в графата ''боклуци''
-тъпанарите на тоя свят нямат свършване
-как на някои хора просто не им пука за теб и отбиват време
-колко е лошо,когато мислиш,че някой държи на теб,а на него ай да не казвам от къде му минава
-че понякога 1 малка грешчица може да ти струва безкрайно много
-че да се хванеш с човек,с когото имаш почти еднакъв характер не е много добър избор,особено,ако и ти не си много стока
И най вече : -
-всичко се връща и се връща винаги с лихвата
-не си струва да си с някого,защото просто адски много те привлича и външно отговаря на търсеното от теб,ако по характер не ти пасва
-да се косиш за глупости просто не си струва,а да ревеш още по-малко
-виж как е постъпил с предишните си приятелки,как говори за тях и как ги възприема-може 1 ден и ти да си на тяхно място и е добре да знаеш какво да очакваш
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
натрупах секс практика,шегувам се
Кой каквото си направи си е за главата му