- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко Сериозни Връзки Сте Имали Досега?
На колко сте,колко сериозни връзки сте имали досега и колко са продължили?И кое е най-хубавото нещо,което ви остана от тях?
ПС:Под сериозни имам предвид връзки над 6 месеца да речем,а не за месец-два...Че ако кажа година идва малко множко,пък и си зависи от хората
Аз съм първа:На 17 съм и съм имала(и още имам) само една сериозна връзка-2 години и почти 8 месецаЗа какво хубаво ми е останало няма да говоря-още гледам в сегашно,а не в минало време
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
кви 6 месеца майна, аз най-много 3![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мии аз не съм имал сериозни връзки .. най-сериозната ми връзка е сегашната 4 месеца близо ...
На 19 съм. Една сериозна връзка. Почти 2 години.
Всичко беше хубаво, докато й вярвах..
Do you know what is loneliness, among so much people?
Нищо лично но съм имал връзка 5 месеца която за мене беше сериозна, а също така съм имал връзка точно 1 година в която ако тръгна да ракзазвам какво съм правил ще си помислите че е била отворена връзкаСпоред мен зависи от това какви чувства вложиш, а не колко време се задържите...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
На 19 години съм и съм имала връзка от година и 11 месеца,връзка от 11 месеца,връзка от 9 месеца и в момента съм с момче,с което скоро правим 10 месеца
Амиии общо взето всичките ми връзки са били сериозни,макар че от доста време за мен сериозността на връзката не се измерва в месеците,прекарани заедно
А за най-хубавото нещо ... Амии те са многоАко тръгна да ги описвам ще ми отнеме поне още час ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На 19 години съм- сериозна 1 година и 3 месеца беше![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На 17 съм.
Сегашната ми връзка - 1 година![]()
Какво най-хубаво от нея? Ами първата любов ми е![]()
Трагедията е пълна...
0 сериозни.Най-много 2 месеца,но на това не му викам сериозноАма съм малък-14 години,простено ми е :P
На 17 съм имала съм една единствена сериозна връзка,която продължи 1 година и 4 месеца.Първата любов!
И мойта е първата любов и продължава в момента.11 месеца (с маааааалка почивка ;д ) на 16 съм
Шофирай разумно - стигни жив!
На 17 съм. Една връзка. Преди няколко дена стана 1 година. Попринцип си ми е и първата връзка. Късно почнах да се интересувам от такива неща.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Имала съм една сериозна връзка.
Продължи почти 3 години.
![]()
Наближавам 19 и съм имала една сериозна връзка-сегашната 2години и половина.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Сериозна по чии критерии?![]()
Защото ,ако питате бившия ми,предишната ни връзка от 7 месеца без 5 дена е била наистина сериозна...но честно казано,много често отричам съществуването на тази връзка,защото имам способността да блокирам неприятните спомени.![]()
Иначе сега май си имам приятел, с него сме заедно от 7 месеца без 4 дена (да,разбих проклятието уж)..но..май според него нямаме връзка и..да.
Та май от две връзки не само сериозна съм нямала,а и нито една.![]()
Най-сериозната ми връзка е 2 седмициМоже да звучи тъпо,но се случи така,че животът ни раздели и все пак,след една година,още не можем да се прежалим.Вес още го обичам
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Едната, с тендецията да станат две.
Като цяло времето не е определящ фактор, от голямо значение е, колко често се виждаш с него/ нея. Примерно една връзка може да ти продължи половин година и да преживееш супер многото неща, защото да речем почти нон-стоп сте били заедно, при др.вариант е да речем двойно по-дълга връзка, но с по-редки виждания.
иначе съм на 18, последната завърши по-кофти начин, ноо вече ми е все едно![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Kukumqvka
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Две .. от 15 до 17 годишна към края - година и 11 месеца ,после с другия 9 месеца .. и съм абсолютно разочарована от тях ,не мисля да се обвързвам скоро пак .
Bitch
На 16 съм ии съм имала 1 сериозна връзка-2 години и 1 месец.Със сегашния ми приятел сме заедно от 6 месеца-още една сериозна връзка![]()
![]()
:P
На 16 съм.. имала съм една сериозна връзка, около 9 месеца. Приятелство ми остана от нея, приятелство... рядко срещан случай за жалост .. А последната беше около 2 седмици, мн сериозна![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..