.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

20 год..

Ех, беше отдавна (: Една сериозна връзка, продължи близо година и половина. Беше едно чудесно изживяване и за двама ни, но за жалост така се случиха нещата(голямо разстояние), че трябваше да се разделим.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    на 17
    2 сериозни връзки съм имала ... едната беше почти 3 години и със сегашният ми приятел 1 година
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

anonymous708973
    Guest
    Това ми е втора връзка изобщо и е адски сериозна.
    Предишната също бих могла да я определя като такава - имаше чувства, умирахме един без друг... но беше леко странна. И все пак... сериозна или не, момчето, с което бях през това време, ме изгради като характер, затова тя си е запазила много специално място в сърцето ми.

Една...
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    На 17 съм и съм имал само една сериозна връзка която продължи 2 години почти имал съм и други ама те не покриват границата 6 месеца защото максимума беше 2 месеца
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Колко Сериозни Връзки Сте Имали Досега?

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    На колко сте,колко сериозни връзки сте имали досега и колко са продължили?И кое е най-хубавото нещо,което ви остана от тях?

ПС:Под сериозни имам предвид връзки над 6 месеца да речем,а не за месец-два...Че ако кажа година идва малко множко,пък и си зависи от хората

Аз съм първа:На 17 съм и съм имала(и още имам) само една сериозна връзка-2 години и почти 8 месеца За какво хубаво ми е останало няма да говоря-още гледам в сегашно,а не в минало време
    Знаеш ли, русокоске? До скоро и аз си мислех, че времето определя сериозността на една връзка, но не е така. Предпоследната ми връзка продължи 4 години. Така и не се повдигна въпроса за нещо по-сериозно от ходене. Последната беше 2 месеца и малко, но за тези 2 месеца така ме разтърси емоционално, че надали някога ще забравя тази жена. Имаше от всичко - много надежди, трепети, любов, страст, съвместно съжителство, малък 2 годишен юнак. За съжаление, за тези 2 месеца успяхме и да се избием като за 30 годишен брак. Наранихме се страхотно. Аз все още я обичам. Тя засега е и последната жена която съм докосвал, но и за 2-ма ни е по-добре да не контактуваме. Не защото не искаме, а защото всеки опит да подновим контактите си се проваля с нова горчилка.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами сериозна над 6 месеца съм имала само 1 до сега. В момента съм на 21 Връзката продължи близо 2 години и общо взето ми останаха и хубави, и лоши неща. Но гледам да не обръщам внимание на лошите Най-хубавото, което ми остана е, че връзката беше със сериозен и готин човек и ми беше първата любов - въпреки разногласията си изживях нещата много добре
    Иначе в момента имам връзка, който вчера стана на 3 месеца Надявам се и тя да се окаже сериозна
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Какъв е тоя мерак да разделяте връзките на 'сериозни' и 'несериозни' не знам то да не е като алкохолни и безалкохолни напитки - макар че като се замисля - алокохола дава много по-силно отражение на здравето отколкото безалкохолното

Връзката си е връзка - случвало ми се е връзка с момиче за 1 седмица да я помня и до днес а момиче с връзка от 1 година да не се сещам за нея

Количеството не винаги значи качество

На 17 съм, една сериозна връзка... С бившия ми ходихме 1 година, ако не ме беше оставил можеше и повече да е, но... А в момента си имам приятел, но е отскоро, така че нищо не мога да кажа засега..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За NeZaPoznat: Сериозна е връзка, която не се изчерпва с ходенето по кафенца и креватните упражнения; връзка, в която градите общо бъдеще, имате общи планове за живота; връзка, която се превръща в неотменна част от вас, и без която е трудно да си представите бъдещия си живот. И не се изчерпва само с това...

Имала съм доста незначителни връзки в миналото, но единствено сегашната бих могла да определя като сериозна. И не защото сме вече почти 2 години заедно. Връзката стана сериозна още на 4-тия месец, когато решихме, че искаме да се събуждаме един до друг. Никога преди не бях чувствала желание да изживея живота си с даден човек и да споделям всеки миг, добър или лош, с него.

На 20 години съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На 16 години съм,имала сам връзка 1 година,но тя беше по скоро детска а сегашната ми е 9 месеца и е сериозна,като цяло научих много неща за него а и за самата себе си

Град
    in my world!
    На 16 съм и съм имала 2 сериозно връзки едната 9мес. др 6 мес. в момента имам връзка която мисля че е сериозна
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Николко, честно казано.
    You are broken, I can fix you...

Като се замисля.. само една, но от нея нищо не излезе
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Сегашната ми-6 месеца. И да-сериозността се определя според чувствата и начина, по който виждаш връзката, а не по продължителността
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Дааааа съгласна съм,че времето не е определящ фактор,написах като пример 6 месеца,защото лично според мен връзка от няколко седмици или месец може да е сериозна в очите на човек,докато е на 14 например,но след като порасне разбира,че е било просто тръпка,увлечение и влюбване...Една сериозна връзка се гради на взаимоотношения м/у хората,любов,доверие,уваже ие и приятелство За моята връзка мога да кажа,че е 2 години и 8 месеца(на 17 съм),но е все едно за 5 години от гледна точка на вижданията и горепосочените от мен критерии...Почти постоянно сме заедно,спим ту в едиия,ту в другия,когато техните заминат за чужбина сме били и по 1 месец нон стоп заедно,готвя,чистя и т.н Като на семейни начала сме И отделно си говорим за какво ли не и т.н...

Накратко-зависи какво и как си преживял с този човек,но няма сила на този свят,която да ме убеди,че ако човек не е наясно със себе,(което при повечето тийнейджъри е така) може да каже,че връзка за месец-два е сериозна...А,ако е с акъла си и знае какво търси,както например dimitar_ak наистина признавам,че мога да повярвам,че двумесечна връзка може да е сериозна и да ти даде всичко това,което идва за по-дълъг период
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

0,но имам добро предчувствие за сегашната ми
    Иначе съм имал по 3-4 седмици връзки

Град
    Okinawa
    вече 4 години и продължава..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    16, николко.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Колко Сериозни Връзки Сте Имали Досега?

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    На колко сте,колко сериозни връзки сте имали досега и колко са продължили?И кое е най-хубавото нещо,което ви остана от тях?
    на 16,най-дългата ми връзка е 5 месеца,останаха само спомените
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Една в 7ми клас - 3 месеца. Интелигентно момче- добър спортист, с много медали и купи. Щеше да излезе нещо добро , но аз съм много недисциплинирана.
    Нещо ми хрумна един ден, че ми е писнало от сухото му поведение + флирта с едно друго момиче, и просто изчезнах. Смених си телефона, обитаемото място.
    Сега сме си приятели де.

Втората - започна в 8ми клас и приключи в 10ти - две години и половина. Той беше на 20-22 , със сериозни намерения. Но неориентиран и имаше проблем с общуването понякога. Иначе много добро момче, ама като се правеше на мъж-побойник - не го понасях. И заради това беше под казармен режим. Всички ме упрекваха, че съм като цербер, ама трябваше някой да контролира нещата.
    Накрая ми писна. Аз бях детето, не той. Защо аз да го превъзпитавам.
    Загубена кауза, макар, че много се промени, слезе на земята.
    Но не издържах накрая.

Третата - съученици сме. От 11 месеца сме си заедно постоянно.
    Чудесно ни е.
    Както каза госпожата по БЕЛ - "Истинската любов е не когато се гледате влюбено в очите, а когато гледате в една посока."
    Убийте ме , не знам кого е цитирала.

На 17 съм. Имала съм връзка 1 година и 10 месеца. Ще я запомня с това, че беше първата ми любов.

Сега имам връзка от 6 месеца и мисля, че е много по-сериозна от предишната поради много причини..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си