.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Град
    В ироничните мисли..

Въпрос към всички полове

Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
    Bitch

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз винаги съм казвал какво е скайп. Това е нищо по-различно от стационарния или мобилния телефон. Няма как да замести реалния контакт. Иначе Васко кеца ще трябва да си промени текста на една популярна песен.

мда до 5години ще измислят и устройство за секс по скайп и нямаш никви ядове
    Suit Up

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от BarneyStinson
    Жалко за съвременните тийнове ,никога няма да усетят онези истинските тръпки ,всичко опира до модема и доставчика ,много жалко ..
    Bitch

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Всички полове

Не деградира истинската любов - деградираме ние.
    all day... all night... what the fuck?!

Не знам за вас, обаче аз само като чуя "дай си скайпа", и се обривам.

Град
    Варна, моретоо :)
    Да, доста любови има по скайп и преди в МИРК, дори аз се сещам колко много сме писали "еди кой си_love_ani" примерно... (хубави времена бяха всъщност), но аз предпочитам контакта на живо или по телефон, освен ако не се говори по скайп, но когато няма възможност и не сме заедно, бих държал връзка по скайп естествено

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не знам за вас, обаче аз само като чуя "дай си скайпа", и се обривам.
    Ами ти си живееш в Русе, а аз там ще уча, така че един ден мога и да ти го кажа

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Жалко за съвременните тийнове ,никога няма да усетят онези истинските тръпки ,всичко опира до модема и доставчика ,много жалко ..
    Тук грешиш. По-скоро скайп се използва като средство за запознаване След това вече, нищо не пречи да се срещнем.

Разбира се, не е задължително запознанството да става по скайп.

Град
    В ироничните мисли..
    ^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
    Bitch

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0

Ами ти си живееш в Русе, а аз там ще уча, така че един ден мога и да ти го кажа
    Моля те, недей!

MsIrony, кое е по-лошото: някой да ти намери скайпа случайно и да иска да се видите след седмица примерно, или да си се запознала току-що с някой в дискотеката/в кафенето/някъде си, да имате реална възможност да излезете вечерта и да се опознаете на живо, обаче не - той да предпочита да си пишете и да си се опознавате по скайп?

Град
    Хммм... аз съм се запознавал по МИРК и СКАЙП с момичета и следователно се виждаме по-често и тогава вече правим каквото правим

Аз съм една от тези модерни тийнове и повярвай ми искам скайпа да се махне,защото има момчета,които се много отворени ,но когато се срещнем на среща се държат съвсем различно.Точно пради тази причина,когато си харесаш някое момче/момиче,то трябва да сте от едно училище,за да можете да си общувате през целия ден на ЖИВО!!

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

MsIrony, той да предпочита да си пишете и да си се опознавате по скайп?
    Няма пич който да предпочете контакт в скайп пред реалния . Всъщност цялата занимавка на скайп е убеждаване на момичето от страна на мъжкия пол ,за евентуална среща/кафенце/дискотека. Така минава цялата процедура ,4-5 смислени и добре подредени изречения ,и лекомисленото момиченце зад клавиатурата е готова да се види с него на момента
    Bitch

Има такива, вярвай. Смотани, задръстени, но ги има. Шах и мат бях, когато ми се случи.

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от Weroniikaaa
    Аз съм една от тези модерни тийнове и повярвай ми искам скайпа да се махне,защото има момчета,които се много отворени ,но когато се срещнем на среща се държат съвсем различно.Точно пради тази причина,когато си харесаш някое момче/момиче,то трябва да сте от едно училище,за да можете да си общувате през целия ден на ЖИВО!!
    Точно така ,с 2 момчета съм излизала от сайтове/интернет. Отворени словохотливи ,а в реалния живот си глътнаха езика и съкрушиха всичко хубаво в моите очи .
    Наистина съгласна съм ,от едно и също даскало или подобни ,плюс това ще имате и обща тема на разговор ,което в началото е супер начален полет
    Bitch

Мега фен Аватара на sasha_90
    До всички полове?Толкова ли много са те?Можеше просто да напишеш:"към двата пола" и готово.
    Доста хора в днешно време са си втълпили,че всичко се върти около скайпа,но не означава,че е така.Напротив,точно обратното.Хубаво е,че съществуват такива програми,чрез които можеш да се свържеш с приятелите си,независимо къде са.Но чак скайпа да е най-важното нещо-не е.
    Все пак всеки има различно мнение по въпроса.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Въпрос към всички полове

Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
    Света се изменя. Ценностите също. Не може да се каже дали е деградиране или развитие в положителна насока. Чрез технологиите хората по-лесно могат да намират по-подходящи пратньори, което е добре за възпроизвеждането ни, за продължаване на човешкият вид.

Град
    Wonderland
    всички полове,агахаххах

ако живееш в интернет,отдаваш някво значение,да

Интернет запознанствата в голяма степен улесняват уснановяването на по-стабилни връзки. В интернет хората са по словоохотливи и далеч по-лесно се завързва разговор. Едва ли ще се трогнеш на някой мъж който идва в бара и ти казва че кучето му е умряло преди 2 дена.

Град
    Пловдив
    Аз с гаджетата по скайп се свързвам единствено с микрофончето, когато направя голяма сметка на телефона.... много двусмислици стават с писането....не ме кефи хич
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знаете ли всъщност къде се бърка? Скайпа си е още едно средство за комуникация. Просто не отлагайте живата среща, а я направете колкото се може по-скоро. Също е тъпо на смата среща да не обелвате дума и да бързате да се приберете за да си разкажете впечатленията в скайп. Говори се докато човека е срещу теб

Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?

И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой?

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от leviafana

И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой?
    ++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си