- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към всички полове
Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
Bitch
Аз винаги съм казвал какво е скайп. Това е нищо по-различно от стационарния или мобилния телефон. Няма как да замести реалния контакт. Иначе Васко кеца ще трябва да си промени текста на една популярна песен.
мда до 5години ще измислят и устройство за секс по скайп и нямаш никви ядове![]()
Suit Up
Жалко за съвременните тийнове ,никога няма да усетят онези истинските тръпки ,всичко опира до модема и доставчика ,много жалко ..Първоначално написано от BarneyStinson
Bitch
Всички полове![]()
![]()
Не деградира истинската любов - деградираме ние.
all day... all night... what the fuck?!
Не знам за вас, обаче аз само като чуя "дай си скайпа", и се обривам.![]()
Да, доста любови има по скайп и преди в МИРК, дори аз се сещам колко много сме писали "еди кой си_love_ani" примерно... (хубави времена бяха всъщност), но аз предпочитам контакта на живо или по телефон, освен ако не се говори по скайп, но когато няма възможност и не сме заедно, бих държал връзка по скайп естествено![]()
Ами ти си живееш в Русе, а аз там ще уча, така че един ден мога и да ти го кажаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Тук грешиш. По-скоро скайп се използва като средство за запознаване След това вече, нищо не пречи да се срещнем.Първоначално написано от MsIrony
Разбира се, не е задължително запознанството да става по скайп.
^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
Bitch
Моля те, недей!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
MsIrony, кое е по-лошото: някой да ти намери скайпа случайно и да иска да се видите след седмица примерно, или да си се запознала току-що с някой в дискотеката/в кафенето/някъде си, да имате реална възможност да излезете вечерта и да се опознаете на живо, обаче не - той да предпочита да си пишете и да си се опознавате по скайп?![]()
Хммм... аз съм се запознавал по МИРК и СКАЙП с момичета и следователно се виждаме по-често и тогава вече правим каквото правим![]()
Аз съм една от тези модерни тийнове и повярвай ми искам скайпа да се махне,защото има момчета,които се много отворени ,но когато се срещнем на среща се държат съвсем различно.Точно пради тази причина,когато си харесаш някое момче/момиче,то трябва да сте от едно училище,за да можете да си общувате през целия ден на ЖИВО!!Първоначално написано от MsIrony
![]()
Няма пич който да предпочете контакт в скайп пред реалния . Всъщност цялата занимавка на скайп е убеждаване на момичето от страна на мъжкия пол ,за евентуална среща/кафенце/дискотека. Така минава цялата процедура ,4-5 смислени и добре подредени изречения ,и лекомисленото момиченце зад клавиатурата е готова да се види с него на моментаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Bitch
Има такива, вярвай. Смотани, задръстени, но ги има. Шах и мат бях, когато ми се случи.![]()
Точно така ,с 2 момчета съм излизала от сайтове/интернет. Отворени словохотливи ,а в реалния живот си глътнаха езика и съкрушиха всичко хубаво в моите очи .Първоначално написано от Weroniikaaa
Наистина съгласна съм ,от едно и също даскало или подобни ,плюс това ще имате и обща тема на разговор ,което в началото е супер начален полет
Bitch
До всички полове?Толкова ли много са те?Можеше просто да напишеш:"към двата пола" и готово.
Доста хора в днешно време са си втълпили,че всичко се върти около скайпа,но не означава,че е така.Напротив,точно обратното.Хубаво е,че съществуват такива програми,чрез които можеш да се свържеш с приятелите си,независимо къде са.Но чак скайпа да е най-важното нещо-не е.
Все пак всеки има различно мнение по въпроса.
Света се изменя. Ценностите също. Не може да се каже дали е деградиране или развитие в положителна насока. Чрез технологиите хората по-лесно могат да намират по-подходящи пратньори, което е добре за възпроизвеждането ни, за продължаване на човешкият вид.Първоначално написано от MsIrony
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
всички полове,агахаххах
ако живееш в интернет,отдаваш някво значение,да
Интернет запознанствата в голяма степен улесняват уснановяването на по-стабилни връзки. В интернет хората са по словоохотливи и далеч по-лесно се завързва разговор. Едва ли ще се трогнеш на някой мъж който идва в бара и ти казва че кучето му е умряло преди 2 дена.
Аз с гаджетата по скайп се свързвам единствено с микрофончето, когато направя голяма сметка на телефона.... много двусмислици стават с писането....не ме кефи хич
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Знаете ли всъщност къде се бърка? Скайпа си е още едно средство за комуникация. Просто не отлагайте живата среща, а я направете колкото се може по-скоро. Също е тъпо на смата среща да не обелвате дума и да бързате да се приберете за да си разкажете впечатленията в скайп. Говори се докато човека е срещу теб
Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?
Първоначално написано от leviafana
И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой?![]()
++Първоначално написано от OneGuy
![]()