.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Свободни/Обвързани

Кога се чувствате по-щастливи:
    Когато сте свободни и имате свободата да правите каквото,където и колкото си искате,без да ви държат сметка
    или
    Когато сте обвързани и имате половинка до себе си,на която можете да разчитате?

Един вид кое предпочитате:
    Връзка без секс или секс без връзка?

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен
    По-добре да съм свободен и да си правя каквото си искам и с когото си искам без да ми се мрънка по-главата...

Много ясно че като имаш човек до теб се чувстваш много по-сигурен.Имаш подкрепа,но хора различни.. Секса сближава много хората и укрепва връзката,но според мен не е той най-важният във една връзка!

Гледам и като съм обвързан да не бъда много ограничен и да не ограничавам човек, за да не се усеща липсва на свобода просто

Цитирай Първоначално написано от GerradPique
    Много ясно че като имаш човек до теб се чувстваш много по-сигурен.Имаш подкрепа,но хора различни.. Секса сближава много хората и укрепва връзката,но според мен не е той най-важният във една връзка!
    евала GerradPique още един човек който мисли като мен
    весел и забавен

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Обвързана, но да не се чувствам вързана! Може би се чувствам най-добре, когато ми е приятно сама да се огранича заради нещо любимо. Един малко глупав пример, но някога едно момче, към което имах наистина много силни чувства ме попита дали бих спряла да пуша задари него. Казах му, че ще опитам и за тогава спрях, защото ми беше приятно да го правя заради него, не заради себе си. Та ограниченията са хубаво нещо, стига да не ти ги налагат, а да ти дадат възможност на избор.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на playhard1
    зависи от много неща.. Няма конкретен отговор според мен.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Обвързан съм по-добре. Секс без връзка и предпочитам да не ти гледам аватара.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Че какво му е?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Обвързана се чуваствам много по добре но обикновнно първите 2 седмици макс. Поне досега е било така , след това вече ми става кофти , особено ако някои е ПРЕКАЛЕНО грижовен, но естестжено винаги има много хубави изключения

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Че какво му е?
    И питаш ..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Въпроса е малко зле формулиран. Аз например не бих допуснал връзка, която по някакъв начин ме ограничава и държи в плен.

Град
    Paradise

Re: Свободни/Обвързани

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Връзка без секс или секс без връзка?
    Защо пък връзка БЕЗ секс? Аз не знам нормална връзка с истински чувства, в която да няма секс без значение дали е ограничаваща или освободена. Е, разбира се освен разни малолетни драми, но тях няма да ги коментирам.

Ако примерно попиташ дали бих предпочела да съм сама пред това да съм във връзка с някой, който ми слага граници на всяка крачка - да. Повече ме е страх да не си загубя свободата, отколкото да бъда сама.

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз съм обвързано, но това не значи, че едва ли не съм завързана за него. Имам си свободата, както и той неговота, доверие и всичко останало..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

На 100% съм съгласна с MaLkaTa_LaDy. Много точно е описала и моето мнение по въпроса!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Обвързана, но да не се чувствам вързана! Може би се чувствам най-добре, когато ми е приятно сама да се огранича заради нещо любимо. Един малко глупав пример, но някога едно момче, към което имах наистина много силни чувства ме попита дали бих спряла да пуша задари него. Казах му, че ще опитам и за тогава спрях, защото ми беше приятно да го правя заради него, не заради себе си. Та ограниченията са хубаво нещо, стига да не ти ги налагат, а да ти дадат възможност на избор.
    И аз съм на това мнение.Когато съм обвързана се чувствам по-добре, стига човека до мен да не ме задушава.

П.П. Иначе в момента и аз спирам цигарите заради приятеля ми И то не защото ми мрънка или ми пили на главата нон-стоп, ами защото искам както на мен ми е хубаво с него и няма нещо което да ми пречи така да е и с него

Град
    Варна, моретоо :)
    Обвързан, естествено, по начин по който ни харесва и на двамата! Както се споменава в един мой любим филм - "Nobody does it alone..."

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Обвързана.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Естествено,че секс без връзка е по-добре
    Иначе аз когато съм обвързана се чувствам много щастлива. Когато съм свободна правя много глупости
    Шофирай разумно - стигни жив!

Докато аз бях обвързана имах много хубави моменти,но и много нерви,рев всяка вечер и тн.Накрая се измъчих тотално.Затова свободата доскоро ми харесваше,само че вече просто не виждам смисъл в това да се забивам с някой и после нищо.Гледам приятелките си всеки ден с техните половинки..нищо общо с това,което бяхме аз и бившият ми.Сигурна съм,че ако имам нормална връзка ще съм много по-щастлива,отколкото да съм свободна.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Харесва ми да съм свободна, мога да правя каквото си поискам. Сега съм обвързана, пак си правя, каквото пожелая... но в определени граници.
    Не задушавам човека до мен, както и той мен.
    Иначе не съм против секса без връзка, но не за постоянно и не с различни.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нито съм щастлива защото съм сама,нито защото съм обвързана.Иначе казано-зависи със кого съм.Например с последния си приятел бях щастлива и все още ме прави щастлива фактът,че го познавам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Свободно обвързана ми е най-добре. Имам си сериозна връзка, която по никакъв начин не ме натоварва или "връзва" както казаха по-горе. Единствените ограничения са тези, които сама си налагам. И не заради човека до мен, а защото на мен така ми е по-добре. Аз лично не виждам смисъл във връзка, която да тежи на някой от парньорите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

По средата. Свободна връзка.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Свободно обвързана ми е най-добре. Имам си сериозна връзка, която по никакъв начин не ме натоварва или "връзва" както казаха по-горе. Единствените ограничения са тези, които сама си налагам. И не заради човека до мен, а защото на мен така ми е по-добре. Аз лично не виждам смисъл във връзка, която да тежи на някой от парньорите.
    Abso-fucking-lutely. (:

Имам връзка на повече от 2 години и никога не съм допуснала да се чувствам вързана. Спазвам моите принципи,отговорността към него си я имам,разумна съм в действията си и съм успяла да стъпя на моста на доверието между двамата. Никага не бих ограничила човека до мен само защото ревнувам,яд ме е или нещо от сорта.

По-добре се чувствам обвързана (въпреки,че от доста време не съм била необвързана ). Имало е моменти,в които си казвам,че не ми трябва толкова сериозно и ангажиращо нещо на тези години,но съвсем малко след това осъзнавам,че съм човек,който обича да бъде оценен. Нищо от рода "за една вечер" не ми допада. Тъй че дори с малко ограничения бих се съгласила,вместо да бъда single.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си