- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свободни/Обвързани
Ценя свободата си и винаги съм се старал да я отстоявам. Иначе предпочитам да съм обвързан, но с подходящ и необсебващ човек.
когато съм сама търся близост а когато съм обвързана търся свобода но когато знам че имам свобода и съм с даден човек тогава е най-хубаво.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Връзка ... да имаш човек до себеси по един начин те зарежда , дори и да е без секс ! само целувките и прегръдките ще ти стигат , до секса рано или късно ще се случи![]()
Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !
исакм връзка,но с един определен човек,но няма как да стане,сама съм и пак го искамПървоначално написано от PyCoKoCkA93
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи от човека до мен. Предишната ми връзка беше много мъчителна и само се измъчвах и страдах. Никога не са ме задушавали, нито аз съм задушавал човекът до мен! В никоя от връзките ми не сме си държали сметка какво правим и т.н.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Сега се чувствам много по-добре, когато си имам някого. Разбира се не искам да се влюбвам и се старая да гледам на връзката си като нещо временно - ден за ден, за да се предпазя от нараняване. Но да определено съм много щастлив!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Ами вероятно съм от малкото тук, които изобщо не са имали истинска връзка, при мен има някакви тъпи свалки и флирт за по няколко дни...Гадно е, но може би донякъде проблема си е мой, не познавам много хора в града, в който съм от една година, срамежлива съм когато става дума за някой, който харесвам и най-вече - нерешителна съм... Обаче за себе си знам, че самотата е отвратително нещо и съм сигурна, че ще ми е далеч по-добре с близък човек, който държи на мен и аз на него...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+ и аз съм такаПървоначално написано от needar
![]()
![]()
Йоо
Попринцип се чувствам по-добре,когато съм свободен,не обичам да съм зависим по какъвто и да е начин от някой друг,но понякога правя компромиси![]()
о,да и аз също съм така....Първоначално написано от Fitty
![]()
Предпочитам връзка.Но не каква да е -а да имам любов,топлота,подкрепа и страст....да имам връзка,такава каквато си я представям...толкова.Не е интересно да си с други и да спиш с други,защото то е ясно-не го познаваш..лесно е..спиш с него и давай следващия..така всеки може.Трудно е да се бориш за истинските неща от живота,едно от тях е ЛЮБОВТА..
Браво страхотни сте!!! От всички коментари досега май стигнах до извода,че всички сте за нещо по средата,т.е свободна връзка,без ограничения и ревностКолко елементарно било
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!