.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ценя свободата си и винаги съм се старал да я отстоявам. Иначе предпочитам да съм обвързан, но с подходящ и необсебващ човек.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Връзка в която да се чувствам свободна

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ценя свободата си и винаги съм се старал да я отстоявам. Иначе предпочитам да съм обвързан, но с подходящ и необсебващ човек.

Град
    in my world!
    когато съм сама търся близост а когато съм обвързана търся свобода но когато знам че имам свобода и съм с даден човек тогава е най-хубаво.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Бургас
    Връзка ... да имаш човек до себеси по един начин те зарежда , дори и да е без секс ! само целувките и прегръдките ще ти стигат , до секса рано или късно ще се случи
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Свободни/Обвързани

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Кога се чувствате по-щастливи:
    Когато сте свободни и имате свободата да правите каквото,където и колкото си искате,без да ви държат сметка
    или
    Когато сте обвързани и имате половинка до себе си,на която можете да разчитате?

Един вид кое предпочитате:
    Връзка без секс или секс без връзка?

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?
    исакм връзка,но с един определен човек,но няма как да стане,сама съм и пак го искам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Свободни/Обвързани

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Кога се чувствате по-щастливи:
    Когато сте свободни и имате свободата да правите каквото,където и колкото си искате,без да ви държат сметка
    или
    Когато сте обвързани и имате половинка до себе си,на която можете да разчитате?

Един вид кое предпочитате:
    Връзка без секс или секс без връзка?

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?
    Зависи от човека до мен. Предишната ми връзка беше много мъчителна и само се измъчвах и страдах. Никога не са ме задушавали, нито аз съм задушавал човекът до мен! В никоя от връзките ми не сме си държали сметка какво правим и т.н.
    Сега се чувствам много по-добре, когато си имам някого. Разбира се не искам да се влюбвам и се старая да гледам на връзката си като нещо временно - ден за ден, за да се предпазя от нараняване. Но да определено съм много щастлив!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами вероятно съм от малкото тук, които изобщо не са имали истинска връзка, при мен има някакви тъпи свалки и флирт за по няколко дни...Гадно е, но може би донякъде проблема си е мой, не познавам много хора в града, в който съм от една година, срамежлива съм когато става дума за някой, който харесвам и най-вече - нерешителна съм... Обаче за себе си знам, че самотата е отвратително нещо и съм сигурна, че ще ми е далеч по-добре с близък човек, който държи на мен и аз на него...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от needar
    Връзка ... да имаш човек до себеси по един начин те зарежда , дори и да е без секс ! само целувките и прегръдките ще ти стигат , до секса рано или късно ще се случи
    + и аз съм така
    Йоо

Град
    София
    Попринцип се чувствам по-добре,когато съм свободен,не обичам да съм зависим по какъвто и да е начин от някой друг,но понякога правя компромиси

Цитирай Първоначално написано от Fitty
    Цитирай Първоначално написано от needar
    + и аз съм така
    о,да и аз също съм така....

Предпочитам връзка.Но не каква да е -а да имам любов,топлота,подкрепа и страст....да имам връзка,такава каквато си я представям...толкова.Не е интересно да си с други и да спиш с други,защото то е ясно-не го познаваш..лесно е..спиш с него и давай следващия..така всеки може.Трудно е да се бориш за истинските неща от живота,едно от тях е ЛЮБОВТА..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Браво страхотни сте!!! От всички коментари досега май стигнах до извода,че всички сте за нещо по средата,т.е свободна връзка,без ограничения и ревност Колко елементарно било
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си