За съжаление всички от чалга поколението са такива..а другите някакси не са общителни..не могат просто да ми кажат "Здрасти,аз съм еди кой/коя си,приятно ми е да се запознаем,а ти как се казваш" Винаги аз съм правила първата крачка..но не винаги ми се е отвръщало със добро отношение,така че вече съм се отказала напълно да разговарям с когото и да било.Обаче ми е най-болно за учителите..аз такова нещо не съм очаквала точно от тях,те които трябва да ни дадат пример и да ни научат нещо,същите тея хора са ми викали в лицето,че за нищо не ставам.Не само на мен,но поради няква тяхна си причина аз най-много им се набивам на очи,и не пропускат възможност да се заядат с мен.Там виждам просто едни празни погледи..очите им са пълни със злоба.Не знам..не знам какво да правя..и тея кифли от моя клас ме занимават с простотии,коя съм била обсъждала..как ли пък точно тях ще обсъждам,гледам как по-бързо да им забравя физиономиите,камо ли да мисля за тях.Нашите не са съгласни да се преместя,а директорката изрично каза,че не може според новия закон.