- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтините продукти :)
Предлагам тук всекида сподели евтини,но хубави продукти,на които е попадал без значение дали са шампоани,лосиони,кола маски и тем подобни неща.Предполагам темата ще е полезна за всички
Аз например съм много доволна от емулсията за тяло на Билка,която струва само 2,90,а прави кожата страхотно гладка и мирише страхотно.
Балсам за коса Дева, от Рубела. Струва към 2 и нещо и няма особена разлика от балсам Нивеа който е 5 лв. Косата мирише страхотно![]()
Розовата вода- използвам я откакто се помня и ми прави кожата хубава.
Продуктите на Билка-всичко, което съм използвала до сега ми харесва.
И един хининов шампоан на Kassy-1.20 лв. много ми расте косата от него хах.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Медико Идеал - 1.80 май беше
За кожни раздразнения, пъпки и т.н.![]()
Има такава тема.
Тоалетното мляко на Ариес 1.50; тоалетни трици около 0.40-0.50; малките лакове на Мис Селен, Голдън роуз 0.80; хидратиращият крем на Арома 2.20; душ-кремовете на Арома 3.10-3.30; моливите за очи на Бруклин към 1.60; маската на Лорис към 6.00,а е 1000мл; за други не се сещам.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
а някой може ли да ми каже колко горе доло струва очната линия която е тип флумастер,че искам да си взема такава ..
Крем Здраве ..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
тоалетно мляко Кря-Кря и шампоаните на Кря-Кря, хининова вода на MishelQ или нещо подобно, почти всичко на Balea, което съм пробвала (дезодоранти, шампоан за къдрава коса, пяна за коса, душ-гелове и други, ама сега не се сещам), печати за нокти от магазини за левче, лакчета на Golden Rose, парфюмите на Adiddas. Има и други ама сега не мога да измисля повече![]()
бял крем на цветенца - евтерпа..ужасно доволна,изчиства ми грима идеално! струва най-много 2 лева.
Тоник за лице на Avon-някъде към 5-6 лв.Сигурно в момента съм с десета опаковка,обожавам го.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Лосион за тяло с какаово масло на Shelley за 2.60 лв. , 400 мл.Мирише на много хубаво, прави кожата мека и попива бързо
![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Сещам се за душ-геловете на Балеа (кокосът мирише суупер), хининова вода, розова вода.
И аз съм мн доволна от лосионите на Shelley.Правят кожата хубава, миришат страхотно и са евтини.![]()
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/108...ody_Lotion.jpg
Първоначално написано от xxYOxx
а дълго ли миришат ?!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Като цяло продуктите на Балея, но най - вече един стилизант за коса.. води се за по лесно изправяне, по - добре действа на косата ми и от кристалите и беше 3 лв
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Крем Здраве
Розова вода на "Милва"
Балсам за коса на "Балеа" май беше с праскова или кайсия..не се сещам вече
Почистващ гел за лице на "Билка"
Течна кола маска "Jankar"
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
На Балеа ли е и той и каква е опаковката ако да?Първоначално написано от Romance
Ааа и как се използва-всъщност действието му е косата ти от него да седи права, като Лореал Хот Лис, или просто изправянето с преса да става по-лесно?