.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

харесвам го

С въпросното момче сме от един курс.Още от първия път когато го видях нещо ми трепна.Той винаги ми е бил слабост.Но просто незнам може би не ме забелязва.Има много приятели и момичета и момчета,въобще не мога да разбера кога сваля някоя и кога се бъзика или просто си приказва.Тези дни имаме изпити и си писахме във фейса и по скайпа да му донеса отговорите на тестовете.Днес ги донесох и той трябваше да ги преснима,ама аз трябваше да го чакам да ми ги върне,но се запилях някъде и забравих.После го търсих в университета,но той вече си беше тръгнал.Звънях му,но тела му беше изключен.Той ми се обади от домашния,да ме пита къде съм и да ми даде тестовете.Уговорихме се утре да се срещнем преди изпита да ми ги даде.И преди малко ми се обади да ми каже,че изпита е в друга сграда,а пък аз много се зарадвах.Незнам какви са тези трепети,какво е това вълнение,но в корема ми сякаш пърхат пеперуди.Това не е на добре,защото знам какви терзания са несподелените любови.Какво да правя,как да му привлека вниманието?Знам че темата е глупава,но не ме съдете.

Град
    Пловдив
    на първо място бъди себе си .... разбери от какво се интересува освен от приятелите си и свалки ... намери общи теми с него . поне при мен това винаги действа

ПП.Според мен ще е хубаво да не му показваш в началото какво чувстваш защото ако наистина е женкар най-вероятно ще се възползва от чувствата ти .

Ами може утре, като се видите, да подхвърлиш : ,, Защо не отидем на кафе някой път ?" . От това, което ти отговори, ще разбереш, дали имаш шансове. Пък и нищо не губиш..
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

искам да си променя визията,прическата.Но аз съм спортна натура преди само с метълски дрехи ходих в смисъл не обичам токчета полички и т.н и нз дали ще мога да свикна.Но искам да си променя прическата,косата ми е дълга,кестенява на пластове искам да я скъся да е на черта,имам бретон,който ми пречи на очите.Гримирам се но само слагам черен молив и спирала,което не е достатъчно.Причината е че просто нз как да си сложа сенки или нз как да ги подбера според облеклото.Искам много искам нова прическа но нз дали ще ми отива на тая голяма глава

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    искам да си променя визията,прическата.Но аз съм спортна натура преди само с метълски дрехи ходих в смисъл не обичам токчета полички и т.н и нз дали ще мога да свикна.Но искам да си променя прическата,косата ми е дълга,кестенява на пластове искам да я скъся да е на черта,имам бретон,който ми пречи на очите.Гримирам се но само слагам черен молив и спирала,което не е достатъчно.Причината е че просто нз как да си сложа сенки или нз как да ги подбера според облеклото.Искам много искам нова прическа но нз дали ще ми отива на тая голяма глава
    Значи за прическата... отиваш при фризьор и питаш какво би ти отивало или си избираш прическа в гугъл и караш приятелка да те направи по този начин с фотошоп - така можеш да разбереш дали би ти отивало. Това със спиралата е добре, но се замисли дали молива е подхдящ, защото не на всички им отива и той много потъмнява под окото. Опитай с очна линия. Сенките ... Не бързай с тях да не се омацаш, но ако си сигурна, че искаш да ги използваш гледай клипчета в ю туб. Ии има някои прости правила като например не използвай синьо или зелено на сини очи (не всички нюанси отиват ии може изглеждаш като прибита . ) Също ако си с по-тъмна кожа трябва да подбираш цветовете (не може някакъв шоколадов тен с искрящо лилав грим примерно стои циганско). Успех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs114.snc1/5136_97992788306_92875848306_1909234_3142862_n.jpg
    е такава искам
    С каква коса си? Ако си с чуплива коса ще трябва да я изправяш всеки ден, при което много ще се изтощи.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

права ми е

права ми е
    Тогава може би ще се получи сполучливо. Свали си снимката на телефона или цифров квото ти е под ръка и като отиваш да се постригваш попитай дали ще ти отива. Не на всяко лице отива всичко зависи от формата и много неща.

И какво ще се промениш само за да те забележи някакво момче?
    И не знаеш какво да правиш в такава ситуация, а си 87 набор? Уоу.

да така е благодаря много !

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    То независимо дали заради момчето или не, ще си повдигне самочувствието и ще се чувства по-добре в кожата си. Иначе и аз не бих се променила външния вид, но ако така ще се почувства по-добре, защо не?

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    То независимо дали заради момчето или не, ще си повдигне самочувствието и ще се чувства по-добре в кожата си. Иначе и аз не бих се променила външния вид, но ако така ще се почувства по-добре, защо не?
    Да де, но ако е само заради момчето..

Коя спринцовка кефи бе? Да не нещо от моя аватар, че е с някакви лекарски глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си