С въпросното момче сме от един курс.Още от първия път когато го видях нещо ми трепна.Той винаги ми е бил слабост.Но просто незнам може би не ме забелязва.Има много приятели и момичета и момчета,въобще не мога да разбера кога сваля някоя и кога се бъзика или просто си приказва.Тези дни имаме изпити и си писахме във фейса и по скайпа да му донеса отговорите на тестовете.Днес ги донесох и той трябваше да ги преснима,ама аз трябваше да го чакам да ми ги върне,но се запилях някъде и забравих.После го търсих в университета,но той вече си беше тръгнал.Звънях му,но тела му беше изключен.Той ми се обади от домашния,да ме пита къде съм и да ми даде тестовете.Уговорихме се утре да се срещнем преди изпита да ми ги даде.И преди малко ми се обади да ми каже,че изпита е в друга сграда,а пък аз много се зарадвах.Незнам какви са тези трепети,какво е това вълнение,но в корема ми сякаш пърхат пеперуди.Това не е на добре,защото знам какви терзания са несподелените любови.Какво да правя,как да му привлека вниманието?Знам че темата е глупава,но не ме съдете.