.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Старата любов...

От много време не го бях виждала,нито съм си говорила с някой за него.Днес обаче го видях на спирката понеже и двамата си бяхме изтървали рейса и 40 минути го наблюдавах и въпреки,че почти бях спряла да мисля за него,защото просто нали казват,че с времето всичко се забравя,но когато го видях сърцето ми започна да подскача,абее направо си зададох много въпроси..Каза ми само едно "здрасти" и нищо повече..Но сега цял ден не мога да спра да мисля за него..Искам да оправя нещата,защото се скарахме много жестоко преди година и половина и оттогава не сме си говорили а и не сме се виждали много много..Искам да му обясня как се чувствам,но му нямам номера не мога да му се обадя,а и не го виждам,отгоре на всичкото сме различни смени до колкото разбрах...А ми се струва глупаво веднага ако го видя на улицата да изтичам при него и да му се обясня в любов..//
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ами, поинтересувай се от общи приятели за номера му.
    Или др.път като го видиш и се поздравите, го питай и нещо друго:"как си", "к'во става с теб" е такиа.Направи се малко на луда и ако евентуално се добараш до номера му - звънкаш и вече в последствие ще му мислиш.
    Big or small, lies are lies!

и аз съм съгласна за предложението да поискаш номера му от приятели.. пък и нищо няма да загубиш ако му кажеш как се чувстваш. Успех!
    Could I have this kiss foreva`?

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Залепеното се счупва отново, новото издържа малко повече пък и можеш да попаднеш на добра партида ... ако ме разбираш

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не бързай да се връщаш назад,само защото те е поздравил.Един поздрав не означава хайде да се съберем.Не се самозалъгвай,за да не страдаш отново.

Извинявам се за грешките си предварително ( несъм свикнала да пиша на бг ;д ) Ам нека ти споделя и аз .. Значи при мен се получи същото .. Бях с едно момче месеци и след това се разделихме и след месец и половина го видяхх .. а не го бях виждала от последната ни среща .. Първо си мислех нещо хаха тоя глупак нещо си ама след това ми стана някво супер гадно и тъжно и след 2 дена му писахх ии в момента сме заедно отново .. тъйче ако старата ти любов е свободна може да го питаш дали все още има чуства и т.н. може пък и да се получи както при нас .. Успех !

Много познато чувство. Ама идея си нямаш колко познато.
    При мен беше временно, но силно. Може би и при теб ще е така.

Ако интересът не спада, потърси го.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Дала си си достатъчно време (година и половина) за размисли. Сега трябва да действаш. Но бъди внимателна,защото неговите чувства може пък наистина да са излекувани от времето. Постави въпроса по начин,по който няма голям шанс да те нарани. Направи ситуацията удобна за себе си и действа. Разбира се първо му намери телефона (общи приятели,тва-онова..не е толкова трудно) и го помоли да излезете на разходка. Ако забележиш обаче,че е безразличен и се отклонява от темата при всеки твой намек..мисля,че няма да има смисъл. И следователно на теб ще ти трябва още време за "лекуване".

Успех. (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Дала си си достатъчно време (година и половина) за размисли. Сега трябва да действаш. Но бъди внимателна,защото неговите чувства може пък наистина да са излекувани от времето. Постави въпроса по начин,по който няма голям шанс да те нарани. Направи ситуацията удобна за себе си и действа. Разбира се първо му намери телефона (общи приятели,тва-онова..не е толкова трудно) и го помоли да излезете на разходка. Ако забележиш обаче,че е безразличен и се отклонява от темата при всеки твой намек..мисля,че няма да има смисъл. И следователно на теб ще ти трябва още време за "лекуване".

Успех. (:

Напълно съгласна.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен
    няма смисъл. продължавай си живота. година и половина си изгубила, за да го забравяш, не позволявай 1 случайна среща да те върне толкова назад.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Не си губи времето с бивши

при мене е по същия начин днес го вид а него бях виждала мноого мноого отдавна , нищо не казах отминах го. не мисля , да се занимавам с него ще продалжа напред ,но ако наистина все още го харесваш потърси номера му от негови приятели пишете си в скайп друго незнам какво да ти кажа =]] успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ами, поинтересувай се от общи приятели за номера му.
    Или др.път като го видиш и се поздравите, го питай и нещо друго:"как си", "к'во става с теб" е такиа.Направи се малко на луда и ако евентуално се добараш до номера му - звънкаш и вече в последствие ще му мислиш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз на твое място бих забравила,че съм го видяла..За какво да се надявам на нещо си,което на времето не ми е дал...За мен тези събирания и раздели са безмислени...Да всеки има право на 2-ри шанс,но не всеки го оценява

Отдавна не бях писала в темата,но послушах съветите на някои от вас.Колебаех се дали да му се обадя,защото мислех,че пак ще ме нарани.Но не съгласи се да излезем в събота.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Миналото трябва да си остане в миналото.Реакцията ти е напълно нормална-и аз подскачам,като видя някой бивш,въпреки че вече не изпитвам абсолютно нищо.Главата забравя,но сърцето не-НО това не означава,че сега трябва да търчиш подир него.Това е моето мнение.Но ако все пак си напълно убедена,че все още го обичаш, го потърси
    I can't stop myself from loving you <3

мила, напълно те разбирам ! И аз имам същия проблем, но мисля, че трябва да изчакаш подходящ момент, когато се заговорите, че да му намекнеш нещо ! В нинакъв случай не му позволявай да усети, че още ти е в сърцето, успех и съвет - дръж се на положение, не се знае как ще постъпи той !

Цитирай Първоначално написано от lolssie
    и аз съм съгласна за предложението да поискаш номера му от приятели.. пък и нищо няма да загубиш ако му кажеш как се чувстваш. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си