.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Несподелена любов

Обичам я безумно много и тя го знае това.
    И все пак си излизаме заедно като приятели,но не мога да понеса когато започне да говори за други и започвам яко да се здухвам.
    А ме има за много добър приятел а аз за нещо много повече.
    Поредната история за несподелена любов.Времето лекува но страшно бавно,не мога да спра да мисля за нея,ако съм сам за повече от 2 часа започвам да изпадам в истерий,а ако пък си пусна депресантска музика направо ми иде да си тегля куршума.

Бе то и Аз съм в такава ситуация ама - еб*ш ли му майката.

Нема се sad-ваш пич,просто няма смисъл - рано или късно или ще намериш друга или може пък тя да те погледне в друга светлина.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Щом знае за това, че ти я искаш за нещо повече от приятелка и не прави нищо по въпроса, значи просто няма да стане.Приеми го и спри да се самосъжаляваш с "депресантската" ти музика... тя няма да ти помогне, а напротив с тази музика мислиш само за тъжни неща и се съсипваш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Да знам това си го набивам в главата постоянно и все пак боли...
    Преди ми беше смешно но сега разбирам защо някои си режат вените и се самоубиват,не могат да приемат реалността.Аз я приемам,но не искам да е такава!!!Защоооо се случваааа ????

Точно затова неискаш да приемеш реалността.. защото те боли от нея.. но няма начин да я избегнеш по какъвто и да е начин и все пак недей да разваляш приятелството си с нея.. ще намериш друга, по-подходяща! И недей да си помиляш и за рязане на вени..
    Could I have this kiss foreva`?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Да знам това си го набивам в главата постоянно и все пак боли...
    Преди ми беше смешно но сега разбирам защо някои си режат вените и се самоубиват,не могат да приемат реалността.Аз я приемам,но не искам да е такава!!!Защоооо се случваааа ????
    Еми няма просто какво да се направи. Смешно или не някои хора в такива ситуации си режат вените(както ти сам каза) , други пък се заключват в свой собствен свят и чуват само това, което те искат. Да споделиш е най-доброто нещо, което можеш да направиш. Така олеква и въпреки, че в този форум има доста хора дето може би биха се присмяли на чуждото нещастие, не си сгрешил. Ако се знаеше защо се получава така никой нямаше да бъде нещастен и може би света щеше да е едно по-добро място. Реалност... защо е така все още никой не знае.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом си "приел" да си й приятел,е трябвало да знаеш колко трудно ще ти бъде.Нямаш друг избор,освен да си й приятел или да стоиш далеч от нея.Сам трябва да решиш.

Колкото и да си блъскам главата в панела май не остава нищо по добро от това да си останем приятели въпреки че ще е много трудно но не мога да понеса мисълта напълно да я изгубя защото...Не искам да мисля за това.

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Ако се смяташ за достатъчно луд пини 2 чашки ладна биричка като си у вас. Излез с нея, пък нека започне да ти говори за хубавите й моменти, цуни я и си замини без дума. Това упражнение последното го правиш в рамките на не повече от 2 секунди.

Времето лекува - ако не си пущаш депресантска музика и не се виждате.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен Аватара на djipsito
    Познато... знаеш ли мисля че е най-добре да й кажеш че не ти е приятно да ти говори за други, вярно че сте приятели ама според мен тя трябва да се съобразява малко с чувствата ти (нали ти е приятелка...)
    Когато премълчаваш всичко стигаш до тва състояние да искаш да си прережеш вените примерно...
    Не трябва да те е страх да й кажеш всичко което мислиш директно, дори ако тря повиши тон и я отрежи.. И друго момче съм го съветвала тва, той казваше че не бил такъв човек, не можел.. ама не е тва причината. Просто ви е страх че ако си отворите малко повече устата момичето ще ви отсвири тотално, а тва НЕ Е ВЯРНО
    За тва имай смелост и й кажи.. мисля че ще ти олекне ;р

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто й кажи да престане еда ти говори за други момчета,защото ти е гадно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Пич, без да те обиждам, мисля че психиката ти клони към лабилна. Не е добре тва. Изобщо не я мисли тая пичка. Ти хвърлял ли си поне 1 поглед наоколо. Нявсякъде готини момичета, мой. Само трябва да се оттърсиш от тоя "товар" и да погледнеш на нещата и от другата страна. Успех
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Голям фен Аватара на notlike
    Ако не е твоя съученичка (която бая ще ти усложни работата), грабваш я, целуваш я 2-3 секунди и си отиваш, както каза ilia_92. Тогава със сигурност ще знаеш как стоят нещата
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

да, това с целувката е идейно. обаче пак е нож с две остриета, защото рискуваш да си развалите отношенията. така че трябва да избираш

имай малко търпение-с времето нещата ще се подобрят,ще се влюбиш отново и т.н. ,не си мисли ,че си единствения,който се е чувствал така
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Кажи й че я харесваш.
    Лецемерно е иначе. Тя да ти споделя, ти да се спотайваш и да се правиш на приятно разсеян.
    Пък ако си й казал и тя въпреки това продължава да те търси - егати тъпата патка.
    П.П: Не може да сте истински приятели в такъв случай.

Забрави я!
    Не си заслужава.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си