- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е ? Объркана ...
Здравейте на всички потребители. Искам да ви попитам смятате ли, че е нормално да харесвам най-добрата си приятелка и да мисля за нея и да си представям как се kiss с нея
. Харесвам момчета, но някакъв такъв период ме е хванал
Какво мислите... Моля само без ще разбереш каква си като станеш чак на 18 - 20
![]()
Може би си "Би" или пък неосъзната лесбийка
не съм попадала в подобна ситуация но не мисля че е кой знае какво ... щом ти самата казваш че си падаш по момчета то тогава не виждам кой знае какъв проблем ... просто имаш временно увлечение или път ти е по-интересна приятелката ти . Не мисля че това те прави "би" или пък лесбийка . Според мен този период скоро ще премине и пак ще си "нормална"!![]()
:P
Ами кво да ти кажа... Явно си твърде разгонена и няма кой да хване вниманието ти за това си прехвърлила цялата си сексуална енергия върху най-добрата си приятелка. Впрочем на колко си?
на 14 ... чак да съм разгонена незнам![]()
Ма моля те! Разгонена си или просто си толкова проста че си готова да рискуваш едно приятелство само и само да задоволиш сексуалните си желания. А може просто да те е подхванала модата да си лезбийка или си се филмира в някой наскорошно гледан филм. ПростотияПървоначално написано от Lovelyyy
![]()
leviafana,малко си грубичак ми се струва...
По темата:Мисля,че на тези години всичко е възможно,но и не изключвам възмовноста да имаш и наклонности към момичета,което не е нищо нередно в 21век,а и може просто толкова да обичаш приятелката си,че да си мислиш,че може да имаш нещо към нея и така...Ако съм на твое място ще ти кажа какво е точно,но...
![]()
Мисля, че това е просто временен период и ще се оправиш. Не се притеснявай![]()
Не бъди безразличен бъде различен
И да съм какво? Писна ми от пикли които незнаят кво искат и са готови на всичко за едното чукане. Нека съм ти груба дреме ми вие като подкрепята тази простотия обзела новото поколение БРАВО НА ВАС! Но за мен това е простотия и филмиране защото е модерно да си лесбийка и да си падаш по най добрата си приятелка защото всеки 2ри тинейджър си пада по най добрата си приятелка нали дай и аз така. Каквото и да си мислиш си го пазиш за себе си особено в тази област като искаш показност почваш да дрънкаш по сайтовете. Сори ама ми е дошло до гуша от тъпи пози.Първоначално написано от juveteam
Само не мога да разбера какъв ти е проблема. Откъде знаеш, че искам както ти каза "чукане" аз изобщо даже не одобрявам това на 12-14 години да се прави. Та по темата, само исках мнения, не обиди.
Период е спокойно. Имала съм такиваИдеално знам за какво говориш не си обратна нито би.
Незнам кое възприемаш за обидаПървоначално написано от Lovelyyy
Браво че не искаш някой да те прасне. ВЪпросът е че си се самонавила от външни фактори и изобщо не искаш да целуваш приятелката си или нещо просто ти се самонавила. Съжелявам, че съм те обидила но ми писна от тъпи лигли
Нищо лично.
Спокойно,случва се на много хора.Особено,че знаеш,че приятелката ти ще е до теб винаги,а момчетата минават и заминават най-често..Искаш да го съчетаеш - и воала! Скоро мозъкът ти ще намери по-разумно решение.
А да и споделя ли ... Много ще ме е срам ... Аз преди така изпитвах същото към друга приятелка и и казах и сега тази, която ми харесва знае за първата и затова още повече ме е срам ... Ужасс
Първоначално написано от leviafana
))
Пишете![]()
ко?
??
Ама постоянно ли ?Първоначално написано от Lovelyyy
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Зависи не винаги
хваща те пубертета ... хвани си приятел !![]()
![]()
Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !
Трябва ти СИЛНО МЪЖКО ПРИСЪСТВИЕ В КОМПАНИЯТА ТИ !Първоначално написано от Lovelyyy
![]()
Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !
ОМГ!!Първоначално написано от needar
![]()
![]()
Уби ме!![]()
--
Авторке, имала ли си гадже моМче?И ако да, докато сте били заедно, също ли си харесвала момичета?
каде съм те убил така еПървоначално написано от D0tty
![]()