.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Нормално ли е ? Объркана ...

Здравейте на всички потребители . Искам да ви попитам смятате ли, че е нормално да харесвам най-добрата си приятелка и да мисля за нея и да си представям как се kiss с нея . Харесвам момчета, но някакъв такъв период ме е хванал Какво мислите... Моля само без ще разбереш каква си като станеш чак на 18 - 20

Може би си "Би" или пък неосъзната лесбийка

Град
    Пловдив
    не съм попадала в подобна ситуация но не мисля че е кой знае какво ... щом ти самата казваш че си падаш по момчета то тогава не виждам кой знае какъв проблем ... просто имаш временно увлечение или път ти е по-интересна приятелката ти . Не мисля че това те прави "би" или пък лесбийка . Според мен този период скоро ще премине и пак ще си "нормална"! :P

Ами кво да ти кажа... Явно си твърде разгонена и няма кой да хване вниманието ти за това си прехвърлила цялата си сексуална енергия върху най-добрата си приятелка. Впрочем на колко си?

на 14 ... чак да съм разгонена незнам

Цитирай Първоначално написано от Lovelyyy
    на 14 ... чак да съм разгонена незнам
    Ма моля те! Разгонена си или просто си толкова проста че си готова да рискуваш едно приятелство само и само да задоволиш сексуалните си желания. А може просто да те е подхванала модата да си лезбийка или си се филмира в някой наскорошно гледан филм. Простотия

Супер фен
    leviafana,малко си грубичак ми се струва...

По темата:Мисля,че на тези години всичко е възможно,но и не изключвам възмовноста да имаш и наклонности към момичета,което не е нищо нередно в 21век,а и може просто толкова да обичаш приятелката си,че да си мислиш,че може да имаш нещо към нея и така... Ако съм на твое място ще ти кажа какво е точно,но...

Град
    България
    Мисля, че това е просто временен период и ще се оправиш. Не се притеснявай
    Не бъди безразличен бъде различен

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    leviafana,малко си грубичак ми се струва...

По темата:Мисля,че на тези години всичко е възможно,но и не изключвам възмовноста да имаш и наклонности към момичета,което не е нищо нередно в 21век,а и може просто толкова да обичаш приятелката си,че да си мислиш,че може да имаш нещо към нея и така... Ако съм на твое място ще ти кажа какво е точно,но...
    И да съм какво? Писна ми от пикли които незнаят кво искат и са готови на всичко за едното чукане. Нека съм ти груба дреме ми вие като подкрепята тази простотия обзела новото поколение БРАВО НА ВАС! Но за мен това е простотия и филмиране защото е модерно да си лесбийка и да си падаш по най добрата си приятелка защото всеки 2ри тинейджър си пада по най добрата си приятелка нали дай и аз така. Каквото и да си мислиш си го пазиш за себе си особено в тази област като искаш показност почваш да дрънкаш по сайтовете. Сори ама ми е дошло до гуша от тъпи пози.

Само не мога да разбера какъв ти е проблема. Откъде знаеш, че искам както ти каза "чукане" аз изобщо даже не одобрявам това на 12-14 години да се прави. Та по темата, само исках мнения, не обиди.

Повече от фен Аватара на stylo
    Период е спокойно. Имала съм такива Идеално знам за какво говориш не си обратна нито би.

Само не мога да разбера какъв ти е проблема. Откъде знаеш, че искам както ти каза "чукане" аз изобщо даже не одобрявам това на 12-14 години да се прави. Та по темата, само исках мнения, не обиди.
    Незнам кое възприемаш за обида Браво че не искаш някой да те прасне. ВЪпросът е че си се самонавила от външни фактори и изобщо не искаш да целуваш приятелката си или нещо просто ти се самонавила. Съжелявам, че съм те обидила но ми писна от тъпи лигли Нищо лично.

Спокойно,случва се на много хора.Особено,че знаеш,че приятелката ти ще е до теб винаги,а момчетата минават и заминават най-често..Искаш да го съчетаеш - и воала! Скоро мозъкът ти ще намери по-разумно решение.

А да и споделя ли ... Много ще ме е срам ... Аз преди така изпитвах същото към друга приятелка и и казах и сега тази, която ми харесва знае за първата и затова още повече ме е срам ... Ужасс

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Незнам кое възприемаш за обида Браво че не искаш някой да те прасне. ВЪпросът е че си се самонавила от външни фактори и изобщо не искаш да целуваш приятелката си или нещо просто ти се самонавила. Съжелявам, че съм те обидила но ми писна от тъпи лигли Нищо лично.
    ))

Banned Повече от фен
    ко?

Re: Нормално ли е ? Объркана ...

и да си представям как се kiss с нея .
    Ама постоянно ли ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Зависи не винаги

Град
    Бургас
    хваща те пубертета ... хвани си приятел !
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    В днешно време всичко е нормално ..

Град
    Бургас
    А да и споделя ли ... Много ще ме е срам ... Аз преди така изпитвах същото към друга приятелка и и казах и сега тази, която ми харесва знае за първата и затова още повече ме е срам ... Ужасс
    Трябва ти СИЛНО МЪЖКО ПРИСЪСТВИЕ В КОМПАНИЯТА ТИ !
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от needar
    ОМГ!!
    Уби ме!
    --
    Авторке, имала ли си гадже моМче? И ако да, докато сте били заедно, също ли си харесвала момичета?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Цитирай Първоначално написано от needar
    ОМГ!!
    Уби ме!
    --
    Авторке, имала ли си гадже моМче? И ако да, докато сте били заедно, също ли си харесвала момичета?
    каде съм те убил така е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си