- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупачка съъм ;[
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=364474 ето тази тема бях пуснала преди няколко дни.. нещата не се развиват хич добре.. те скъсаха,нали.. но снощи 1 моя приятелка ги е видяла да се целувата той към 7 часът ми каза, че излиза защото в 8 има много важна работа
и неискаше да ми кажее каква е
и преди 10 минути ми съобщиха какво е правил
немога да повярвам, че ми го причиниии
директно ще му кажа, че аз бях до тук
чувствам се толкова унизена и той ме накара да се чувствам като глупаво хлапе
а аз май излязох такова!
![]()
Could I have this kiss foreva`?
Ами можеше да се очаква... Щом е зарязал някоя заради теб, не си ли се замислила, че някой ден може да те захвърли и теб по този начин. И ето, че се случи. Само се чудя какво изобщо очакваше...
Нали знаеш поговорката TOO GOOD TO BE TRUE ..
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
очаквах да е различен.. защото наистина го мислех за такъв![]()
всички мъже са еднакви въобще тъпо е да очакваме, че ще излезе някой който е различен пффф !
be different ..
be your self ..
Очаквания, очаквания...пък накрая какво винаги с получава това което никой не би очаквал. Сега спри да плачеш, и се успокой ...нещата се случват, но и минават с времето. Понякога бавно, но времето наистина лекува. Бъди оптимист и знай, че да бъдеш сама си има и привилегии. Може би ще срещнеш някой по-добър.Първоначално написано от lolssie
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Благодаря ти наистина.. но попадала ли си в такава ситуация и да мислиш че по-добър няма? .. да плачеш и да знаеш, че той отново е с другата.. да те боли от това че са се подиграли с теб.. а ти да си мислила, че този път наистина си открила ЕДИНСТВЕНИЯ.. точния за тебПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Ми мойто момиче като си си хванала курвар к'во очакваш? Бас държа че ти е казал "Хайде се мхмхм" ти си казала не и той на следващата потенциална дупка. Такъв е живота насоли го наритай го и му еби майката. Като си била толкова умна че да се хванеш с някой който си зарязва гаджетата като сдъвкани дъвки....
Това трябва да ти говори,че не е за теб.Следващият път внимавай на кого се доверяваш.
Никога не ми е говорил за сексПървоначално написано от leviafana
![]()
Стига рева за разни путьовци! Това ли ти е края на света срешнала си някой (бас държа че не си на повече от 16) Решила си че той е единствения и край! Има къде къде по лоши неща от заблудената любов! Не е краят на света мъже колко щеш при това и свестни не разни путьовци с полови органи вместо глави.Първоначално написано от lolssie
Тцтцтц ейй може ли да си толкова проста? Не се ли досети, че щом бие ей така шута на много 'свястната' си приятелка и ти няма да изкараш много. Момчето си ви врътка на пръста и си прави кефа за ваша сметка, а вие глупачките ревете за негоАма вземете се стегнете най-после бе, може ли такива кифли да сте
![]()
Хвърляш му един бой, после и на себе си хвърляш един да вземеш да се научиш да не вярваш на секи дето те гледа с влажен поглед и приключваш въпроса!
![]()
Може би си права.. ще взема да се стегнаПървоначално написано от leviafana
писна ми да ме правят на боклук.. МЕРСИ!
![]()
Благодаря ти.. но може и без обидиПървоначално написано от BitchSlap
![]()
По-добър винаги има. И изобщо не знам, защо си мислиш, че човек който зарязва момиче, заради друго и после и него зарязва е добър.Нищо подобно.Първоначално написано от lolssie
Ние хората по природа сме наивни, и вярваме на всичко и всеки. Няма нито единствени, нито незаменими и след време ще се смееш, на случилото се. А това, че той отново е с нея не значи, че те ти се подиграват вероятно дори не се сещат за теб и си гледат кефа, ще е добре ако и ти така направиш. Пред теб има много време. Какво ще стане, ако за всеки плачеш и се тормозиш... какво ще остане от теб? Знаеш ли какво.. едно затворено в себе си момиче, което вече ще го е "страх" да чуства, за да не бъде наранено отново.
Помисли над това и се замисли дали си заслужава. Аз лично си мисля, че не. WHAT THE HEEL той не е последното момче на земята!...
Мацка гледай само напред и не се обръщаи назад.Просто както каза и ти самата стегни се и това е![]()
Не са обиди! Просто назовавам нещата с истинските им имена, за да си направиш съответния извод. Айде бий му един шут и от насПървоначално написано от lolssie
![]()
Сполучлив преразказ, на моето мнение с малко украшения.Първоначално написано от BitchSlap
![]()
Ще го направя! в скоро време.. Бладоря на всички ви.. особено на a1a2b3vПървоначално написано от BitchSlap
![]()
Въобще не съм чела другите мнения. Единственото, което прочетох е какво е писала авторката. Така че явно сме на едно мнениеПървоначално написано от a1a2b3v
Нямам навика да 'преписвам' от някой
![]()
Дай като на филм, съюзи се със свястната и го правете вие на луд, вместо той вас...![]()
Еми тя си го обичкаПървоначално написано от djipsito
едва ли ще иска мъжлето и да страда
![]()
Да ви имам проблемите ...
+1.Първоначално написано от leviafana