.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ТЯ е всичко за мен ;[[[ (2)

Тази тема е продължението... Изяснихме чуствата си един към друг (в скайп, макар че е редно, като си го кажем в очите) и се радвам за развитието, защото тя ми каза, че има чувства към мен, НО засега тя иска да бъде с него. Поне знам, че чуствата ни са взаимни, вече очаквам съдбата какво ще каже... За момента съм леко в депресия, искаше ми се да беше с мен...

Линк към старата тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=364493

И аз изпадам "леко в депресия", като ви чета душевните излияния и видя толко' много емотиконки на едно място.

Ей ситен, що не напраиш трилогия или направо сериал, а?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    има чувства към тебе ама остава с него, явно си грозен майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

^ или той не може да и даде нещо повече, от това, което оня и дава ;>

Няма смисъл да продължавам темата, щом като насреща не получавам никакви свестни отговори... Благодаря за "любезните" отговори! май без мен е по-добре в този форум, а и не само... така като гледам има някои хора, които системно се подиграват с чуствата на хората... Някой ден ще ви се върне...

Според моите ''изчисления'' приятелйо ти и и даваш това което неиния приятел не успява

Е добре бе момко , казва ти , че имала чувства към тебе ама искала да бъде с него.Как да ти помогнем ? Какво да ти кажем ? Всичко зависи от нея .. Като има чувства към тебе тръгвайте и толкова.. ебахти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И как така има чувства към теб,а иска да бъде с друго момче?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Интересно ми е какви са чувствата й към теб,за които говори.Ако имаше чувства към теб щеше да е с теб,а не с другия.

чакаи , чакаи ... обича те ,но е с него. На мен ми звучи малко като е*авка .. Тя ако те обичаше истински щеше да направи всичко възможно за да е с теб , но явно някой хора са толкова влюбени и заслепени , и не осъзнават ,че могат да будат излъгани .. а и тя ако е имала сериозни намерения няма да ти го каже по скайп .. Пич . . аз мисля че момичето си прави т*шак с теб .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си