- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предаден
Здравейте, имам въпрос свързан с приятелството.Та значи аз обичам едно момиче, и тя ме обича(но това е друга тема) но е заслепена от едно друго момче което от години обича(поне според нея де), а това момче ми е много добър приятел и го е доказал че ми е приятел и то добър и изведнъж научавам че е спал с нея,почувствах се ужасно и оште се чувствам така.Сега не знам как да постъпя,той не знае че аз знам за това и един път той беше с едни хора,приятели дето не беше виждал много време и каза че са спали в една къшта с нея ( аз знаех за това ама той си мислеше че не знам) и каза че не били правили ништо. Аз си замълчах тогага. И сега незнам дали да му кажа че знам или няма смисъл или да му кажа директно че не го познавам повече или да поговорим като големи хора незнам. А има и друго по рано ми каза че пожече няма да я закача и да я зарибява,а в следваштия момент това ужасно е и се чудя какво да правя,моля ви дайте някакъв съвет![]()
![]()
![]()
От цялата тая работа 1 човек ще изгори, ти решаваш дали да си ти, булката или приятеля.
много объркано майна, аз знам той знае, той не знае... иначе не са спали заедно.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За начало почни да влизаш в часовете по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Добре сега по накратко,един мн добър приятел спа с момичето което обичам а ми обеща че няма да я доближава.И сега незнам какво да права да му кажа ли че знам или да му кажа че не се познааваме вече или пък да погожорим като големи хора.Съвет искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И друго освен момичето да спре да говори с мен няма да стане ,иначе имам голям мерак за това![]()
спираш отношвнията си с него..безразличие..ако пък попита му го заври в лицето...истината,не др![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Чакай, чакай. Ти я обичаш ама доколкото разбирам тя не ти е гадже. Само си имал мераци. Съжалявам пич, но докато едни се канят, други действат. Нямаш право да му се сърдиш.
Първоначално написано от Greennight
oпределено![]()
be different ..
be your self ..
Разбирам екшън настроението ви, но това е все едно да подсмърчаш по супер колело на витрината и да не си го купуваш, а после да строшиш главата на този дето го е подкарал.
а аз не разбрах .. твоя "приятел" знаел ли е , че я обичаш ?
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Съгласна съм с dimitar_ak.Момче,вече е твърде късно да се сърдиш.Освен това нали казваш,че само са спали.От това си правя извода,че не е било нищо сериозно.Ако искаш действай,но преди това се замисли кое ти е по-важно-приятелят или момичето.Имай предвид,че момичета има много.
Аз съм на 18 а той на 19 почти и са спали няколко и пъти ще продължават, и да той знае че я обичам и когато бяхме заедно с нея той се радваше (поне така казваше де).
Първоначално написано от kirchoko
Първоначално написано от sasha_90
спали като в една стая или нещо повече? защото това променя всичко.
докато тя сама не реши да се откъсне от него ти нищо недей да правиш-в карайна сметка тя сама си е избрала да страда и да тича подир г*за на тоя дет не я заслужава
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Приятелят ти не е искал да те нарани.
Нямаш право да им се сърдиш, живота си е техен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Говори и с двамата.
Кажи на въпросния ти приятел, че знаеш и разбери защо го е направил. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Може да са били пияни xD
А за твоята приятелка- тя била обичала едно момче от много време, а в същото време е с тебе... според мене бърка обичта с харесването... (и/или е ку*ва)
п.п. Научи се да пишеш!!!!!!!
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't