.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Предаден

Предаден

Здравейте, имам въпрос свързан с приятелството.Та значи аз обичам едно момиче, и тя ме обича(но това е друга тема) но е заслепена от едно друго момче което от години обича(поне според нея де), а това момче ми е много добър приятел и го е доказал че ми е приятел и то добър и изведнъж научавам че е спал с нея,почувствах се ужасно и оште се чувствам така.Сега не знам как да постъпя,той не знае че аз знам за това и един път той беше с едни хора,приятели дето не беше виждал много време и каза че са спали в една къшта с нея ( аз знаех за това ама той си мислеше че не знам) и каза че не били правили ништо. Аз си замълчах тогага. И сега незнам дали да му кажа че знам или няма смисъл или да му кажа директно че не го познавам повече или да поговорим като големи хора незнам. А има и друго по рано ми каза че пожече няма да я закача и да я зарибява,а в следваштия момент това ужасно е и се чудя какво да правя,моля ви дайте някакъв съвет

От цялата тая работа 1 човек ще изгори, ти решаваш дали да си ти, булката или приятеля.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много объркано майна, аз знам той знае, той не знае... иначе не са спали заедно.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    За начало почни да влизаш в часовете по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Добре сега по накратко,един мн добър приятел спа с момичето което обичам а ми обеща че няма да я доближава.И сега незнам какво да права да му кажа ли че знам или да му кажа че не се познааваме вече или пък да погожорим като големи хора.Съвет искам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Разбий му главата.

И друго освен момичето да спре да говори с мен няма да стане ,иначе имам голям мерак за това

спираш отношвнията си с него..безразличие..ако пък попита му го заври в лицето...истината,не др
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Чакай, чакай. Ти я обичаш ама доколкото разбирам тя не ти е гадже. Само си имал мераци. Съжалявам пич, но докато едни се канят, други действат. Нямаш право да му се сърдиш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Разбий му главата.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Разбий му главата.

oпределено
    be different ..
    be your self ..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Разбирам екшън настроението ви, но това е все едно да подсмърчаш по супер колело на витрината и да не си го купуваш, а после да строшиш главата на този дето го е подкарал.

а аз не разбрах .. твоя "приятел" знаел ли е , че я обичаш ?

Фен
    Град
    Shumen
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съгласна съм с dimitar_ak.Момче,вече е твърде късно да се сърдиш.Освен това нали казваш,че само са спали.От това си правя извода,че не е било нищо сериозно.Ако искаш действай,но преди това се замисли кое ти е по-важно-приятелят или момичето.Имай предвид,че момичета има много.

На по колко години сте ?

Аз съм на 18 а той на 19 почти и са спали няколко и пъти ще продължават, и да той знае че я обичам и когато бяхме заедно с нея той се радваше (поне така казваше де).

На 18... И толкова наивен... *цъка с език*

Цитирай Първоначално написано от kirchoko
    изведнъж научавам че е спал с нея,почувствах се ужасно и оште се чувствам така.
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Съгласна съм с dimitar_ak.Момче,вече е твърде късно да се сърдиш.Освен това нали казваш,че само са спали.От това си правя извода,че не е било нищо сериозно.Ако искаш действай,но преди това се замисли кое ти е по-важно-приятелят или момичето.Имай предвид,че момичета има много.

спали като в една стая или нещо повече? защото това променя всичко.

докато тя сама не реши да се откъсне от него ти нищо недей да правиш-в карайна сметка тя сама си е избрала да страда и да тича подир г*за на тоя дет не я заслужава
    I can't stop myself from loving you <3

Или поговори с него или забрави,че нещо се е случило м/у тях. Прецени до колко държиш на приятелството ви и дали си струва едно момиче да ви създава проблеми.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    докато тя сама не реши да се откъсне от него ти нищо недей да правиш-в карайна сметка тя сама си е избрала да страда и да тича подир г*за на тоя дет не я заслужава
    +1
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Приятелят ти не е искал да те нарани.
    Нямаш право да им се сърдиш, живота си е техен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Разбирам екшън настроението ви, но това е все едно да подсмърчаш по супер колело на витрината и да не си го купуваш, а после да строшиш главата на този дето го е подкарал.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Говори и с двамата.
    Кажи на въпросния ти приятел, че знаеш и разбери защо го е направил. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Може да са били пияни xD
    А за твоята приятелка- тя била обичала едно момче от много време, а в същото време е с тебе... според мене бърка обичта с харесването... (и/или е ку*ва)

п.п. Научи се да пишеш!!!!!!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си