- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предаден
Тя е още малка явно и затова така е получава,защото когато е до него забравя за съществуването на всички други момчета,а когато го няма е до мен.Това според мен е така защото не осъзнава какво има и какво иска,тоест иска него но само когато е в неговата компания.Когато е в моята компания без него е до мен.Според мен това е така защото се надява не неговото внимание,а той рядко и обръща такова и тя се радва на всяко внимание от негова страна ,било то положително или отрицателно.Тя си мисли че го обича така мисля аз де но просто това е някаква детска любов защото той не и дава това от което има нужда,нито ни най-малко но въпреки това тя го ''обича''.Но реших да не говоря с него защото от това ще науча предполагам някои отговори но ще загубя момичето и него като приятели и така,а то нещата ще се подредят,,надявам се.![]()
+1Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Е да,ама вече Български език май много, много не се учи. Набляга се върху тъпата литератураПървоначално написано от music0is0my0life
![]()
Момичето ти е поредното лапе ,което като малко бебе плаче пред витрината ,защото няма близалка . И то даже не че си няма своя (дори по хубава има) ама тая зад витрината , точно тая с ярката опаковка седи там и го гледа недостижимо .