.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Проблем..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Проблем..

Значи втора сутрин поред като стана и компютъра ми не работи.Смисъл аз си го оставям включен обаче той се изключва..
    Случвало ми се е хиляди пъти и не ме стяска този факт,а се притеснявам,защото вчера си бех написала 'еди си кво,еди си кво' в настроението на Skype,а днес включвам компютъра и всичко там ми е изтрито ..
    От к'во може да е така?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Изключването на компютъра може да е от ред причини.Както неизправен хардуер, било захранване прегряване или нещо друго.Може да е и вирус.
    Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware не забравяй да ги update
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Търсих с антивирусната - нищо няма.

Може да ти се изкл, защото му е зададена такава настройка. Влизаш в контрил панел, превкл на Classic View, от там натискаш на Power Managment и има опции за изкл на монитор, HDD и дали да застава в стендбай. Ако не искаш да ти се изкл задай на HDD и Standby да е Never.

Относно това на скайпа, може да се получи, ако се влиза от друг комп едновременно Може и от друго да е, но с толкова инфо, няма как да разберем.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Възможно е и през ноща да "мигне" тока за части от секундата, което причинява спиране или при някой дъна рестартиране на системата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си