- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно ударение ... и си се изложил
Здравейте,
Страшен проблем напарво ми иде да се гръмна.
От скоро си пиша с едно момиче, бяхме се запознали в един от сайтовете за запознанства. Много ми хареса, разговорите ни бяха супер, времето си летеше неусетно докато си пишехме. Чувство, което не бях изпитвал скоро. Няма да изпадам в подробности, само ще спомена, че си има приятел, с който се разделиха и преди 2 дни се събраха отново.
И така снощи, събуждам се аз сънен по никое време, пускам компютъра и виждам, че ми е писала "забрави ме вече ....."
И ... аз естествено познайте какво разбрах. Да я забравя, повече да не и пиша, да не я търся и т.н Наговорих и куп глупости (не обиди) просто неща, които не трябваше. Изтрих я от всякъде (skype, facebook и т.н) Абе все едно не е съществувала. Като аз не исках да и пиша тези неща, но скайпа и беше включен и не отговаряше, което ме побърка още повече.![]()
Събуждам се днес идвам на работа и си мисля, баси с нея не си бяхме писали от 3-4 дни, тя имаше проблеми и може би е имала в предвид "забрави ме вече - скоро не си ми писал".
И сега се чудя как да постъпя. Виждам, че пак се опитва да ме добави в skype ... а след снощната изцепка се замислям дали въобще иска да и се показвам пред очите. В моите очи си изглеждам направо жалък. Да и се извиня ли? Не знам какво да правя.
С 2 думи, съзнанието при хората е много странно нещо. Виждаме това, което ни се иска. Чуваме това, което ни се иска. А дали ни се иска?
Не е ли иронично, как едно ударение може да обърка живота на човек (не говоря в конкретния случай)?
Това е ясно![]()
но дано факта, че 200 километра ни делят а и се познаваме от съвсем скоро послужи като оправдание.
Щом тя пак те добавя, може би е схванала, че е станала грешка и не и пука. Случва се![]()
~ Luv ya!
Какъв е проблема?Нали каза,че се е опитвала да те добави отново.Дай й пълномощно и ако се сърди й се извини.Но според мен не ти е сърдита,щом търси отново контакт с теб.
Познато чувство. Сигурно наистина ти си се объркал и щом се опитва да те добави пак я добави и й се извини ! Кажи й ,че си се объркал ти и че съжалявашПървоначално написано от seanjean
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
SKYPE FAIL ?
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
След като всичко си е вървяло добре и ако искаш да поддържате контакти, включваш и се, обясняваш и защо си написал всичките глупости и се извиняваш. 100% ще те разбере.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Опитва се да те добави в скайп, значи не ти се сърди. Можеш да и кажеш истината - че си бил сънен, не си разбрал като хората и съжаляваш за думите си. Дай и шанс да ти обясни какво става. Ако наистина държиш на нея, преглътни достойнството и я върни обратно в скайп. Това е моят съвет...
няма смсиъл,това са 200 км ........остави я да е с приятеля си и тва е
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря ви за отговорите. Оправихме се с момичето.
И нямам никакви задни мисли към момичето. Просто ми е хубаво да си пишем. Това е всичко.
Абсолютен skype fail, а аз съм ебаси мизерника facepalm
Благодаря ви още веднъж :P
Не е ли забавно как заради едно ударание си проличава колко държиш на нея. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди да направиш каквото и да е вземи си оправи честолюбието, малко си напомпай самочувствието и спри да мислиш че си центъра на вселената.
Иначе ти не я заслужаваш в момента.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Трябва да внимаваш с двусмислиците и както се казва да не бързаш толкова с ракията. Като прочетеш нещо, поеми си дъх, ако не можеш да го осмислиш на момента го прочети още няколко пъти за да разбереш за какво иде реч или най-малкото се поинтересувай ако все пак не можеш да го разбереш и тогава реагирай.
Това се е получило малко като изречението: "Да бъде обесен не,помилван." или " Да бъде обесен, не помилван." Една запетайка иоже да убие човек понякога.
Оооо да ти имам проблемаНе виждам какъв е проблемът..?Ок наистина едно ударение може доста жестоко да те прецака,но какво му е трудното да се извиниш?Какво толкова те притеснява?Направи така,че да излезнеш с чувство за хумор от ситуацията,вместо да се спичаш като сдухан 13 годишен пикльо...Щом иска да те добави в скайп и т.н значи не ти се сърди и ти правиш много тъпо като се дърпаш...Добави я,пиши и и и обясни как си бил много сънен и уморен и си разбрал написаното като да я забравиш и после просто ще се смеете над станалото...А другото,което ми е интересно е щом момичето си има приятел защо се бъркаш там?И другото,което също ми е интересно е как гледаш ти на нея при положение,че има приятел,а се зарибява с други(т.е с теб) докато е с него?На мен ми звучи като "Аз съм незадоволена и неудовлетворена к*рва и искам разнообразие.Сега ще си ти,а по-късно идва следващият на ред."Елементарно е ,стига да се замислиш...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
^Първоначално написано от ShtrudeL
Мен това ми е интересно - например дадено рандом момче харесва и се обяснява в любов на дадено рандом момиче - всичко е ОК но тя няма такива чувства и го отрязва по тактичен начин(или не толкова тактичен). В същия момент в очите на момчето което иначе я "харесва", "мисли за уникална" тя става гадна курва и отнася куп обиди. Е да ви имам и чувствата и етц.
madafaka
Аз пък мисля че се изказваш малко неподготвена без дори познаваш ситуацията. Не, че и аз я познавам. Авторът си знае най-добре, но и при мен има една идентична ситуация. Авторът да ти отговори за него си, а аз ще ти отговоря за мен. Надявам се няма да имаш нищо против. Казва че са започнали да си пишат отскоро, а тя преди два дни се е събрала ОТНОВО с гаджето си, което може и да говори че са се запознали като са били разделени с гаджето и. Освен това,това че си пишат и им е добре един с друг не значи че тя непременно изневерява на гаджето си и се зарибява с него за да му е готино. Но ти веднага започна с генералните изводи. И аз така случайно се запознах с едно момиче във Facebook преди няколко месеца. При някакво коментиране на статус май беше на една съученичка на братовчед ми коментираше и едно друго момиче, с което първото момиче ни беше обща приятелка. Хареса ми как мисли и след време и предложих приятелство. Тя го прие. Известно време постоянно си и коментирах разни неща, докато един път при коментарите на "вечната тема" мъже срещу жени в коментарите не се сжавках с едно момиче приятелка на по горната, но от друг град, а не от нашия. Беше се надъхала много срещу мъжете (след време разбрах че с основание за нея си). Изкараме едва ли не някакъв лицемер, който чука и бега, ама пред жените се прави на много добрият. Каза ми че ако съм имал проблеми да се оправям и не била тя човека, който ще ми ги решава, че не се занимава с такива професори теоритици като мен и така. Абе ядоса ме малко и само това че видях че са добри приятелки с другото момиче ме спря да и кажа да ходи да си пие валериана.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Но съдбата реши да опровергае думите, които ми беше казала преди. После я засичах да коментира при другото момиче и все пак ми допадна мисленето и.Пратих и покана и тя я прие. След няколко дни си закоментирахме нещо и тя го караше малко невярващо, но след малко разговри ми се извини за държанието си и ми писа на чата.И така през няколко дни. Разкривахме си се постепенно. Постепенно разбирах защо е толкова сърдита на мъжете. От два месеца бяха скъсали за пореден път с гаджето и. Аз и се разкривах, а тя не се отдръпваше. Давах и съвети и я успокоявах. Все пак дадох ясно да се разбере че сигурно няма да можем да се видим скоро, а тя ми разказваше че иска вече да си поживее. Т.е. ако ситуацията с мен беше друга можеше и да се превърна в резерва, която ако си изиграеше правилно картите можеше да замести обекта на страданието и(така си го тълкувам аз) Постепенно писанията ни очестяваха. Колкото повече я опознавах толкова повече ми харесваше. Виждах един мой двойник и знаех много неща за нея и какво ще стане още преди да ми е казала.Дори и веднъж си говорихме за сънищата ни и се оказа че и на двамата показват идентични неща като любов, промяна и нов живот по-добър от стария
Не съм я задължавал да ми пише постоянно. Казах и когато има желание, може и иска само я предупредих че ако ме забрави заради него вероятността и аз да я забравя когато има нужда е голяма.Постоянно си харесвахме неща и си пишехме коментари. Започнахме да си пишем ЛС-та- по едно или по няколко на ден и рядко пропускахме повече време.Впоследствие тя се събра отново с него, но отношенията ни си продължиха по старо му.Какво според твоята логика да прекъсне всички отношения с мен сега ли? После започна и работа и пак нещата не се промениха-харесвания, коментари, ЛС-та и все още продължават. Е, ЛС не е имало от 3-4 дни, но остналото си продължава. Харесва ми. И като приятелка пък и не само. Макар че държа сега да ме мисли само за приятел изобщо няма да се учудя ако се е досетила нещо покрай тези работи, които пиша и покрай твърдата ми позиция против връзката им с гаджето и. Да, аз имам принцип да не се занимавам като с повече от приятелка със заето момиче пък и не ми стиска да видя реакцията и ако и призная, но съм навит и да сме приятели пък ако след време стане и нещо друго добре дошло. Харесва ми общуването с нея, харесва ми да знам че има поне един човек,който държи на мен независимо дали ме харесва или просто ме възприема като приятел ( е честно казано предпочитам първото),харесва ми да усещам желанието на някои да ми пише или поне да напише някои коментар или да ми хареса някое късметче за да усетя присъствието му и да знам че е наблизо и се сеща за мен и аз да го правя показвайки че и аз мисля и се сещам за него.Може би се е привързала вече ако съдя по мен, защото както споменах много си приличаме и мислим доста еднакво. Два дни така се случи че нито ми излизаше горе в известията, нито аз имаше какво да харесам, а то не е много трудно тъй като сме на една вълна и ми стана много тъпо и криво.Привързал съм се в нея и ми липсваше, но аз съм и казвал че като се загуби за по дълго време ми липсва.И тя ми е казвала че се е привързала по отначалото, но то поне за сега си и личи.Аз не съм от хората, които споделят всичко за вътрешният си свят пред всички. Да съм точен позволил съм си го с три момичета от интернет. С едното си писах три години, но вече спрях, с другото си пиша и сега, но много рядко и третото е това момиче. Имам чувството че всичко мога да и кажа и всичко да споделя пред нея за мен без изобщо да се притеснявам.После намерих какво да харесам. Тя ми отговори веднага и хареса и коментира мои неща. Камък ми падна от сърцето и разбрах че за нищо не ми се е разсърдила, защото по някои път доста я притскам със съветите си спрямо връзката и. И така.Та все още ли си поддържаш тезата, която изложи въпреки че ти пита не мен, а автора, но смятам историите ни са идентични. И те се познават по интернет и ние. И на него му е много готино общуването с нея и може би я харесва и на мен И това момиче, за което разправя той се е събрало с гаджето си и това за което казах аз също. Но специално за това момиче, което казах аз мога да гарантирам че е едно наистина стойностно момиче...
![]()
Вземи излез с някое момиче на живо братле ...Първоначално написано от Niakoitam
Music is your life just keep on dancing!
С някоя напълно случайна или...с някоя която ме кефи наистина?Първоначално написано от JackHerer
А иначе пак понякога се изказва лошо за мъжете, но мен ме е извадила от общият кюп, аз съм бил от изключенията.![]()
Niakoitam,мислиш,че ми казваш нещо ново?Това съм го изпитала на свой гръб преди няколко годинки и накрая се оказа,че всичко е било една голяма лъжа...Оттогава се научих да НЕ се връзвам на интернет "любов/връзка/зарибявка..." Интернет може да бъде,колкото полезно,толкова и погубващо средство за комуникация...Не бъде толкова убеден,че като си пишеш медени загорски с един ОБРАЗ отсреща това е 100% истинско...Казвам образ,защото в интеренет всеки може да се представя такъв,какъвто биха го харесали,а в твоя случай май показва част от същността си,но ти за нея едва ли си повече от личния и психилог...Това,че помагаш на едно момиче със съвети и имате общи разбирабия и интереси не означава,че дори да нямаше приятел щеше да се получи м/у вас...Ако знаеш аз на колко хора съм помагала така и сме си оставали само приятели,макар че те са искали нещо повече...Да се влюбиш по интернет е възможно най-голямата грешка на днешното поколение..Не знам ти на колко години си,но ако си по-малък те разбирам,ама ако си надминал 17-18 се самозаблуждаваш доста жестоко и е по-добре да стъпиш на земята...Живей в РЕАЛНИЯ свят,а не във виртуалния,защото той не може да ти даде нищо от това,което може реалността около теб...И само ми е интересно като сте толкова добри приятели и тя не трябва да прекъсва контакти с теб и т.н. защо не излезнете да пиете кафе наживо,а свеждате отношенията си само до фейсбук?И да си останете приятели какво пречи да се виждате наживо щом всичко е толкова истинско?![]()
Няма да изпадам в подробности, само ще спомена, че си има приятел, с който се разделиха и преди 2 дни се събраха отново.Относно случая с автора...не си бяхме писали 3-4 дена
РазделиХА преди 3 дена..1-во щом казва разделиХА значи е бил (интернет)свидетел на това,ако го разказваше за преди запознанството им щеше да каже разделиЛИ(минало свършено време).
2-ро не са си били писали 3-4 дена,следователно се познават от доста повече от 2 дни,в които е била разделена с гаджето си...
Елементарно е,ако гледаш детайлите![]()
И да,още държа на тезата си,че момичето е к*рва,защото ги върти и двамата,ходи с гаджето си,а си има вземане-даване с автора...Дори и да не са се виждали пак не е приятно гаджето ти да си пише за какво ли не с някое друго момче,с което се е запознала ДОКАТО е ходила с теб...Това показва или,че тя е шаврантия и не се задоволява с един,или че вече в него не намира,това което иска и няма смелостта и куража да отреже приятеля си(или най-малкото да говори с него),един вид е доста двулична...![]()
![]()
![]()
Аз ли да ти обяснявам че някои хора не умеят да боравят правилно с българският език и под разделиХА се може да им впредвид че като са започнали да си общуват тя му е казала че са се разделили преди време. Ако забелязваш изобщо не споменава за колко време са били разделени. Ама ако ти познаваш автора и си напълно сигурна в тезата си няма проблем.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Това че ти си се опарила веднъж не значи че това ще става всеки път и с всички.
Относно мен да кажа. Може и да не вярваш, но аз например в интернет съм доста по истински отколкото в реалността особено пък ако имам доверие на хората отсреща или ако не ги познавам и въобще не ми пука.Има неща, които ми показват че не се прави на друга или даже и да се прави доста си приличаме. Един пример. Сънищата. Да кажеш аз да съм споменал какви работи сънувам и тя да каже и аз и аз...ще е малко съмнително за мен. Въпросът е че тя каза какви ги е сънувала и аз бях много озадачен че се припокриват с моите. Казах и го. Дали е повярвала че е така, а не го казвам нарочно...незнам...може би.
Това ще е готино някога да стане евентуално, защото за момента аз съм по помагащият.Ако знаеш аз на колко хора съм помагала така и сме си оставали само приятели,макар че те са искали нещо повече...
За години...незнам, каквото щеш си мисли за мен,но аз съм на 24, а тя на 21. Устройва ли те?![]()
Всъщност задавал съм си тези въпроси и да, имам отговор. Какво пречи ли? Много неща пречат.Животът ми в момента като цяло. Също това че сме от два различни града пък макар и близки. Това че не съм по междуградските дестианции. Това че нещо не ми се ходи в този град, защото там не познавам никой, а отношенията между моя и този град понякога са поизострени стига да дам малко повод за действия, а аз определено мога да дам с оглед на тази ситуация в момента. Това че ако веднъж се видим може и да ми се иска и още и още и още, а няма как. Това че ще видя и още нейни черти и тя още мои. Може нищо да не се промени, може и да се промени и в по-лоша насока, а може и в по-добра и тогава вече ще ми е много по трудно да си общувам само по интерне с нея.Това че и двамата сме хора, които не мислят само за момента, а и какво може да стане в бъдеще. Претеглям позитивите и негативите.Това че не искам да влизам в някакви триъгълници например.Това че както аз така и тя мразим промяната и ни плаши. Това че и двамата сме прекалено нерешително по някои път. Това нпълно достатъчно ли е и отговаря ли на въпросите ти или да търся още.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Обещали сме си за някога, но това не зависи само от мен все пак.
Едно поздравче:
http://vbox7.com/play:0d317b25
Може да ти отговори на още въпроси, от които се интересуваш.
Сега е ред на теб пък и на други да ме изкарате най-големият сдуханяк на Земята, някакво емо, чикиджия и т.н.![]()
Какво вземане - даване с автора...Това е по интернет, да не ти е в дискотеката или в кръчмата...За мене автора е някакъв много отчаян че не може да си хване приятелка,че да лежи на това рамо и да се надява на "някаква си там" от нета...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Чак сега забелязах това. Ти знаеш ли че ако това момиче, с което си пиша сега каже на приятеля си за моето съществуване(надявам се не го е направило) или ще ми е много благодарен че и отварям очите ама по скоро ще и забрани достъпа до интернет.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Първото момиче пред, което си позволих да се разкрия и с което си писахме 3 години постепенно спря да ми пише, защото приятелят и беше разбрал за мен и като че ли не и повярвал че може да съществува приятелство между мъж и жена. А с него се запозна около половин година след запознанството си с мен. Но тя беше още от по далеч. Нея наистина я гледах само като приятелка. Е ако беш в градът ми например и беше пожелала нещо повече сигурно нямаше д и откажа.А и както казваше тя...нищо не се знае, приятелството между един мъж и една жена може и да прерасне в любов.
![]()
Именно... От много отдавна съм на мнение, че скайпа е убиец на човешкия контакт. Скайпа предава информация, но не и удоволствието от личния контакт, да се чувате, да се гледате, докосвате и т.н. Може да звуча старомодно, но скайпа според мен е подходящ за работа, но не и за приятелски взаимоотношения. Затова въпреки че имах над хиляда абоната преди година, вече съм ги свел до няколко десетки - хора, с които говоря единствено по работа.Първоначално написано от dimitar_ak
А ти толкова ли не можеш да й се обадиш и да я попиташ?!