- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно ударение ... и си се изложил
Е,защо да те изкараме сдуханяк песничката е много добраПървоначално написано от Niakoitam
Ето ти и на теб едно поздравче,това е една моя много любима песен,от която буквално настръхвам(особено като я надуя
)
http://vbox7.com/play:385eb428
![]()
Да,може знам ли,много неграмотници се навъдиха напоследък![]()
Защо помощ ли искаш?![]()
![]()
![]()
Да,възможно е и да е истинска щом е на 21 има шанс,но не ми се вярва много много абсолютно всичко да е вярно на базата едни сънища..А това,че можеш да се разкриеш повече в интернет значи,че нещо те притеснява да го правиш в действителност...То си е въпрос до характер,но много зависи и от човека отсрещаЛично за мен реалното общуване и споделяне е много по-полезно от виртуалното...
Стигнахме до любимата ми част,а именно причинитеЗа да си поставяш такива рамки и ограничения,според мен нещо вътрешно те възпира да го направиш,страхуваш се...Ти сам си го каза де,че един вид те е страх какво ще стане...И докога ще я караш така?Мислиш,че общуването през един екран завинаги ще е толкова хубаво и приятно?Винаги идва момент,в който ти писва или виждаш как на другият му е така...Не можеш винаги да разчиташ само на виртуалния свят,защьото реалността те плаши с несигурността и непредвидимостта си.Това е животът-риск печели,риск губи
За да разбереш дали имаш шанс с нея трябва да престанеш да се ограничаваш в някакви рамки и сам да си създаваш пречки,а да се изправиш с/у всичко това и да се видите наживо...Представи си,че наживо няма нищо общо с образа,в който си се влюбил в интернет?Има много такива случаи,на мен не малко пъти ми се е случвало,защото съм излизала с много момчета от интернет,но не съм се влюбвала,само съм ги харесвала
Понякога има голям риск да останеш разочарован,но както казах няма как да разбереш за к'во иде реч,ако не пробваш
Все пак живееш един живот и не смятам,че е зряло(щом си на 24) да си седиш пред компа и да очакваш някакво развитие на отношенията ви като не сте имали възможност да общуване невербално например-мимиките и жестовете издават страшно много за човека,стига да можеш да ги разчетеш
Елементарна психология
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Защо по интернет ли? Защото по интернет можеш да избягаш по всяко време ако нещо не ти харесва, често не ти пука от хората, защото не ги познаваш или са далеч от твоят град, често нямате и общи познати. Е, в този случай не важи, но ми е все по-лесно да се разкривам когато виждам че отношенията се затвърждават и още повече ме разбират. При първото момиче, за което споменах че не си пиша вече с нея и която ме научи че да споделяш с хората е много по-лесно и с която се запознах между другото тук докато още пишеше и тя ми предложи помощ когато най-много имах нужда от това успях да се разкрия почти напълно за 2-3 години. При второто момиче се разкрих за около няколко месеца, а не си пишем толкова често, а при третото момиче просто реших да и изтрелям всичко на няколко пъти за да мога да съм освободен пред нея пък каквото стане. Един вид ме притеснява отдръпването и негативната реакция на хората. В интернет ако се отдръпнат по-добре обаче в реалността по-гадно. Един вид държа да бъда харесван въпреки че осъзнавам че не всеки може да ме харесва и избягвам да споря. Откакто се регистрирах във Facebook започнах да разбирам че това се е получавало заради нарушените ми социални контакти с хората на моята възраст от 2006 и избиването на комплексите на разни ученици върху мен в едих известен период преди това. Но вече все по-малко започва да ми пука и гаранция за това е че пиша това пред всички и че започвам да си отстоявам мнението та дори във Facebook защото въпреки че е интернет повечето от приятелите ми там ги познавам много добре и на живо и незнам кой с какви очи ще ме погледне. Та така.
На какво разчитам за отношенията ни с това момиче като не се виждаме ли.? Всъщност на нищо не разчитам. За пръв път реших да оставя нещата да се развият така както си поискат. Не че цял живот не се движа по течението, но цял живот като съм усещал че нещо няма изгледи да стане не съм си давал и особен зор и съм се отдръпвал.С едно изключение заради което страдах от несподелена любов 2 години.Ако ти кажа на какво разчитам може и да ти стане леко смешничко. На един сън. За сега отношенията между нас се развиват като този сън където случайно се засякох с едно момиче и си приближавахме, а накрая всичко завърши с хепи енд и донесе промяна за мен. Мислите и усещанията ми в момента са като този сън и надявам се не съм се объркал. Все повече се приближаваме и приближаваме с нея. Би трябвало и да се прегърнем като се приблжим достатъчно както стана в съня.А тази прегръдка разбуди една неубуздана страст.Вичко, което беше таено по пътя към приближаването избухна в нещо много красиво и тази тежест, която изпитвам отвреме навреме и в съня усещах падна като камък от сърцето ми и се чувствах лек като перце. Както онзи ден като не ми беше писала и харесвала два дни неща, а след това го направи.Просто има някои работи, които много съм желаел, а сега като че ли ми идват. Винаги ми се е искало някое красиво и свестно момиче да ме потърси, Е, тя ме потърси първа в чата. Винаги ми се е искало да намеря някои човек,с които много да си приличаме, да ме разбира и да ме приема такъв какъвто съм с много ми дефекти, които си имам (предимно в мисленето). Е, появи се. Винаги ми се е искало да има някои, с който постоянно да си общувам и постоянно да ме търси както и аз него, колкото и обсебващо да звучи, но на мен ми харесва и да ми показва с действията си че държи на мен и моето мнение. Е, засега поне се намери. Пък знае ли човек, може и в сънищата да има нещо вярно. В противен случай ако видя липса на интерес може би ще ми е доста гадничко известно време но ще го преживея и ще се отдръпна както обикновено. Влюбване е силно казано с оглед на това че даже не сме се виждали, но много ми харесва като приятелка и не само. Пък и ако е писано да става нещо между нас ми се ще първо да скъса с гаджето и, после да мине малко време че да се изясни напълно с него и със себе си и чак тогава.А отгоре на това ме притеснява и факта че както споменах някъде другаде не съм си подредил своята къщичка, а ми е трудно да съм егоист и да рискувам щастието и заради моето.Както се казва в една мисъл: "Не е мъж този, които е имал много жени, а този, които знае как да задържи една"
Иначе по много неща можеш да си набавиш информация за характера на човека по интернет пък даже и по снимките. Ако желаеш повече уточнения на ЛС, защото все пак няма нужда всички да четат това.![]()
Колко си зле.
Казаха ти го - личи колко си държал на нея.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
на 11 работиш?![]()