Страшен проблем напарво ми иде да се гръмна.
От скоро си пиша с едно момиче, бяхме се запознали в един от сайтовете за запознанства. Много ми хареса, разговорите ни бяха супер, времето си летеше неусетно докато си пишехме. Чувство, което не бях изпитвал скоро. Няма да изпадам в подробности, само ще спомена, че си има приятел, с който се разделиха и преди 2 дни се събраха отново.
И така снощи, събуждам се аз сънен по никое време, пускам компютъра и виждам, че ми е писала "забрави ме вече ....."
И ... аз естествено познайте какво разбрах. Да я забравя, повече да не и пиша, да не я търся и т.н Наговорих и куп глупости (не обиди) просто неща, които не трябваше. Изтрих я от всякъде (skype, facebook и т.н) Абе все едно не е съществувала. Като аз не исках да и пиша тези неща, но скайпа и беше включен и не отговаряше, което ме побърка още повече.
Събуждам се днес идвам на работа и си мисля, баси с нея не си бяхме писали от 3-4 дни, тя имаше проблеми и може би е имала в предвид "забрави ме вече - скоро не си ми писал".
И сега се чудя как да постъпя. Виждам, че пак се опитва да ме добави в skype ... а след снощната изцепка се замислям дали въобще иска да и се показвам пред очите. В моите очи си изглеждам направо жалък. Да и се извиня ли? Не знам какво да правя.
С 2 думи, съзнанието при хората е много странно нещо. Виждаме това, което ни се иска. Чуваме това, което ни се иска. А дали ни се иска?
Не е ли иронично, как едно ударение може да обърка живота на човек (не говоря в конкретния случай)?