Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
А другото,което ми е интересно е щом момичето си има приятел защо се бъркаш там?И другото,което също ми е интересно е как гледаш ти на нея при положение,че има приятел,а се зарибява с други(т.е с теб) докато е с него?На мен ми звучи като "Аз съм незадоволена и неудовлетворена к*рва и искам разнообразие.Сега ще си ти,а по-късно идва следващият на ред."Елементарно е ,стига да се замислиш...
Аз пък мисля че се изказваш малко неподготвена без дори познаваш ситуацията. Не, че и аз я познавам. Авторът си знае най-добре, но и при мен има една идентична ситуация. Авторът да ти отговори за него си, а аз ще ти отговоря за мен. Надявам се няма да имаш нищо против. Казва че са започнали да си пишат отскоро, а тя преди два дни се е събрала ОТНОВО с гаджето си, което може и да говори че са се запознали като са били разделени с гаджето и. Освен това,това че си пишат и им е добре един с друг не значи че тя непременно изневерява на гаджето си и се зарибява с него за да му е готино. Но ти веднага започна с генералните изводи. И аз така случайно се запознах с едно момиче във Facebook преди няколко месеца. При някакво коментиране на статус май беше на една съученичка на братовчед ми коментираше и едно друго момиче, с което първото момиче ни беше обща приятелка. Хареса ми как мисли и след време и предложих приятелство. Тя го прие. Известно време постоянно си и коментирах разни неща, докато един път при коментарите на "вечната тема" мъже срещу жени в коментарите не се сжавках с едно момиче приятелка на по горната, но от друг град, а не от нашия. Беше се надъхала много срещу мъжете (след време разбрах че с основание за нея си). Изкараме едва ли не някакъв лицемер, който чука и бега, ама пред жените се прави на много добрият. Каза ми че ако съм имал проблеми да се оправям и не била тя човека, който ще ми ги решава, че не се занимава с такива професори теоритици като мен и така. Абе ядоса ме малко и само това че видях че са добри приятелки с другото момиче ме спря да и кажа да ходи да си пие валериана. Но съдбата реши да опровергае думите, които ми беше казала преди. После я засичах да коментира при другото момиче и все пак ми допадна мисленето и.Пратих и покана и тя я прие. След няколко дни си закоментирахме нещо и тя го караше малко невярващо, но след малко разговри ми се извини за държанието си и ми писа на чата.И така през няколко дни. Разкривахме си се постепенно. Постепенно разбирах защо е толкова сърдита на мъжете. От два месеца бяха скъсали за пореден път с гаджето и. Аз и се разкривах, а тя не се отдръпваше. Давах и съвети и я успокоявах. Все пак дадох ясно да се разбере че сигурно няма да можем да се видим скоро, а тя ми разказваше че иска вече да си поживее. Т.е. ако ситуацията с мен беше друга можеше и да се превърна в резерва, която ако си изиграеше правилно картите можеше да замести обекта на страданието и(така си го тълкувам аз) Постепенно писанията ни очестяваха. Колкото повече я опознавах толкова повече ми харесваше. Виждах един мой двойник и знаех много неща за нея и какво ще стане още преди да ми е казала.Дори и веднъж си говорихме за сънищата ни и се оказа че и на двамата показват идентични неща като любов, промяна и нов живот по-добър от стария Не съм я задължавал да ми пише постоянно. Казах и когато има желание, може и иска само я предупредих че ако ме забрави заради него вероятността и аз да я забравя когато има нужда е голяма.Постоянно си харесвахме неща и си пишехме коментари. Започнахме да си пишем ЛС-та- по едно или по няколко на ден и рядко пропускахме повече време.Впоследствие тя се събра отново с него, но отношенията ни си продължиха по старо му.Какво според твоята логика да прекъсне всички отношения с мен сега ли? После започна и работа и пак нещата не се промениха-харесвания, коментари, ЛС-та и все още продължават. Е, ЛС не е имало от 3-4 дни, но остналото си продължава. Харесва ми. И като приятелка пък и не само. Макар че държа сега да ме мисли само за приятел изобщо няма да се учудя ако се е досетила нещо покрай тези работи, които пиша и покрай твърдата ми позиция против връзката им с гаджето и. Да, аз имам принцип да не се занимавам като с повече от приятелка със заето момиче пък и не ми стиска да видя реакцията и ако и призная, но съм навит и да сме приятели пък ако след време стане и нещо друго добре дошло. Харесва ми общуването с нея, харесва ми да знам че има поне един човек,който държи на мен независимо дали ме харесва или просто ме възприема като приятел ( е честно казано предпочитам първото),харесва ми да усещам желанието на някои да ми пише или поне да напише някои коментар или да ми хареса някое късметче за да усетя присъствието му и да знам че е наблизо и се сеща за мен и аз да го правя показвайки че и аз мисля и се сещам за него.Може би се е привързала вече ако съдя по мен, защото както споменах много си приличаме и мислим доста еднакво. Два дни така се случи че нито ми излизаше горе в известията, нито аз имаше какво да харесам, а то не е много трудно тъй като сме на една вълна и ми стана много тъпо и криво.Привързал съм се в нея и ми липсваше, но аз съм и казвал че като се загуби за по дълго време ми липсва.И тя ми е казвала че се е привързала по отначалото, но то поне за сега си и личи.Аз не съм от хората, които споделят всичко за вътрешният си свят пред всички. Да съм точен позволил съм си го с три момичета от интернет. С едното си писах три години, но вече спрях, с другото си пиша и сега, но много рядко и третото е това момиче. Имам чувството че всичко мога да и кажа и всичко да споделя пред нея за мен без изобщо да се притеснявам.После намерих какво да харесам. Тя ми отговори веднага и хареса и коментира мои неща. Камък ми падна от сърцето и разбрах че за нищо не ми се е разсърдила, защото по някои път доста я притскам със съветите си спрямо връзката и. И така.Та все още ли си поддържаш тезата, която изложи въпреки че ти пита не мен, а автора, но смятам историите ни са идентични. И те се познават по интернет и ние. И на него му е много готино общуването с нея и може би я харесва и на мен И това момиче, за което разправя той се е събрало с гаджето си и това за което казах аз също. Но специално за това момиче, което казах аз мога да гарантирам че е едно наистина стойностно момиче...