Niakoitam,мислиш,че ми казваш нещо ново?Това съм го изпитала на свой гръб преди няколко годинки и накрая се оказа,че всичко е било една голяма лъжа...Оттогава се научих да НЕ се връзвам на интернет "любов/връзка/зарибявка..." Интернет може да бъде,колкото полезно,толкова и погубващо средство за комуникация...Не бъде толкова убеден,че като си пишеш медени загорски с един ОБРАЗ отсреща това е 100% истинско...Казвам образ,защото в интеренет всеки може да се представя такъв,какъвто биха го харесали,а в твоя случай май показва част от същността си,но ти за нея едва ли си повече от личния и психилог...Това,че помагаш на едно момиче със съвети и имате общи разбирабия и интереси не означава,че дори да нямаше приятел щеше да се получи м/у вас...Ако знаеш аз на колко хора съм помагала така и сме си оставали само приятели,макар че те са искали нещо повече...Да се влюбиш по интернет е възможно най-голямата грешка на днешното поколение..Не знам ти на колко години си,но ако си по-малък те разбирам,ама ако си надминал 17-18 се самозаблуждаваш доста жестоко и е по-добре да стъпиш на земята...Живей в РЕАЛНИЯ свят,а не във виртуалния,защото той не може да ти даде нищо от това,което може реалността около теб...И само ми е интересно като сте толкова добри приятели и тя не трябва да прекъсва контакти с теб и т.н. защо не излезнете да пиете кафе наживо,а свеждате отношенията си само до фейсбук?И да си останете приятели какво пречи да се виждате наживо щом всичко е толкова истинско?