- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно ударение ... и си се изложил
Аз ли да ти обяснявам че някои хора не умеят да боравят правилно с българският език и под разделиХА се може да им впредвид че като са започнали да си общуват тя му е казала че са се разделили преди време. Ако забелязваш изобщо не споменава за колко време са били разделени. Ама ако ти познаваш автора и си напълно сигурна в тезата си няма проблем.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Това че ти си се опарила веднъж не значи че това ще става всеки път и с всички.
Относно мен да кажа. Може и да не вярваш, но аз например в интернет съм доста по истински отколкото в реалността особено пък ако имам доверие на хората отсреща или ако не ги познавам и въобще не ми пука.Има неща, които ми показват че не се прави на друга или даже и да се прави доста си приличаме. Един пример. Сънищата. Да кажеш аз да съм споменал какви работи сънувам и тя да каже и аз и аз...ще е малко съмнително за мен. Въпросът е че тя каза какви ги е сънувала и аз бях много озадачен че се припокриват с моите. Казах и го. Дали е повярвала че е така, а не го казвам нарочно...незнам...може би.
Това ще е готино някога да стане евентуално, защото за момента аз съм по помагащият.Ако знаеш аз на колко хора съм помагала така и сме си оставали само приятели,макар че те са искали нещо повече...
За години...незнам, каквото щеш си мисли за мен,но аз съм на 24, а тя на 21. Устройва ли те?![]()
Всъщност задавал съм си тези въпроси и да, имам отговор. Какво пречи ли? Много неща пречат.Животът ми в момента като цяло. Също това че сме от два различни града пък макар и близки. Това че не съм по междуградските дестианции. Това че нещо не ми се ходи в този град, защото там не познавам никой, а отношенията между моя и този град понякога са поизострени стига да дам малко повод за действия, а аз определено мога да дам с оглед на тази ситуация в момента. Това че ако веднъж се видим може и да ми се иска и още и още и още, а няма как. Това че ще видя и още нейни черти и тя още мои. Може нищо да не се промени, може и да се промени и в по-лоша насока, а може и в по-добра и тогава вече ще ми е много по трудно да си общувам само по интерне с нея.Това че и двамата сме хора, които не мислят само за момента, а и какво може да стане в бъдеще. Претеглям позитивите и негативите.Това че не искам да влизам в някакви триъгълници например.Това че както аз така и тя мразим промяната и ни плаши. Това че и двамата сме прекалено нерешително по някои път. Това нпълно достатъчно ли е и отговаря ли на въпросите ти или да търся още.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Обещали сме си за някога, но това не зависи само от мен все пак.
Едно поздравче:
http://vbox7.com/play:0d317b25
Може да ти отговори на още въпроси, от които се интересуваш.
Сега е ред на теб пък и на други да ме изкарате най-големият сдуханяк на Земята, някакво емо, чикиджия и т.н.![]()