.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво бихте си помислили вие?

Ами значи в голямато междучасие се чудех какво да ям и видях 1 заведение.И нали поръчах си 2 кюфтета и салата.Нали изядох си всичко,само че закъснях за часа(попринцип винаги закъснявам).Влизам аз в класната стая и класната ме пита къде съм бил.Аз казах,че съм ял.Тя ме попита къде съм ял и аз обясних.И въпроса ми е според вас какво ще си помислят съучениците ми,за това че съм ял кюфтета,мисля си,че ще гледат на мен като човек със леко селски маниери :S :S Как мислите?

Защо въобще се интересуваш?
    Всеки може да си помисли различно нещо. Това, че си ял кюфтета със салата през междучасието не говори нищо за теб, освен, че обичаш кюфтета и салата
    Хубаво е поне, че не се тъпчеш с набухватели и чипсове.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на ameli
    Уха, за 20 минути как си смогнал бе

Ти пък защо се обясняваш къде си ходил? Казваш "бях навън да ям" и точка. И всеки може да си помисли различно нещо.. ама едва ли утре ще помнят за днес
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на katericArofl
    Зависи от много неща, ако е прозвучало като шега нямаш проблеми..
    При нас такива изцепки се помнят до време..

Ами още с влизането ми целия клас се разхили,защото винаги закъснявам.И после като обясних к'во съм ял пак се хилиха.И докато обяснявах и аз се хилих.Дано не си направят няк'ви грешни изводи за мен.По-точно харесвам 1 момиче от класа и не искам да съм простак в нейните очи,затова бих искал да знам какво ще си помислите вие,ако сте на нейно място.Попринцип съм шегаджия и постоянно се смея :Д

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    не знам кво е смешното да ядеш кюфтета , явно имаш бавноразвиващи се ученици
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЛОЛ! Ако си се изцепил - "Еми ядох кюфтета" - нормално ..майтапя се..Да ядеш кюфтета е все едно да ядеш пица, бе, брат..Що да си селяк? Омг..Да ви имам проблемите :Д
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Re: Какво бихте си помислили вие?

Цитирай Първоначално написано от MagickBlade
    Как мислите?
    Как изобщо ти пука ? На мен не ми пука за каквото и да било ! Ям това ,което ми харесва и правя това ,което ми харесва защо да ми пука за хорското мнение ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ако си казал кИфтета, определено ще те мислят за човек със селски маниери
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Anfield Road
    ^

Като си помисля за к'во се притесняваш..В нашата класна стая, ако дойдеш голямото междучасие и видиш каква е закусвалня, спагети, кюфтета, пилета.. Пък и честно казано на тях какъв им е проблема какво ядеш, поне не е бил някъв въздушен чипс, гризки и т.н.

Град
    София
    Откога кюфтето е селска храна ? Според мен МЦдоналдса е 1000 пъти по-селска храна.

Оле ти не си вред.За мен човек който не яде кюфтета нещо не му е както трябва.Че чак,ще те е срам от това,че чак и селско било.Не знам,може да е от мене,че не ми пука кво си мислят другите,нито ме интересува тяхното мнение,но това твойта е сбъркана работа .

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ако кюфтетата не се ядяха хората нямаше да ги продават. Логично е. Какво срамно има в това?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да не ти пука какво мислят околните.А и защо обясняваш какво си ял,колко и защо?Казваш,че си ял и толкова.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мислиш се за 'селянин' и 'простак' защото ядеш кюфтета...

ми по тая логика всички сме селяни и протаци защото всички ядем кюфтета
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Да не ти пука и ние сме така голямото междучасие делим парите 1 хляб 1 лютеница и кюфтета кат депутати
    Everything it`s possible !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си