- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- инсталиране на рутер
Здравейте!
Преди няколко дена наште донесоха един рутер у нас, ама нямам представа как да го инсталирам.Някой може ли да ми обясни мноооого подробно, като на пълен идиот, как да го инсталирам?
Благодаря
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
TP-LINK TL-WR841N
Това достатъчно ли е?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
http://www.tp-link.com/support/downl...=1&m=TL-WR841N
Дано се оправиш с това. Отдалечено и по форум е трудно да ти се помогне
Ако искаш вярвай,щях да дам същия линк като теб.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
П.С към автора на темата. Погледни коя версия ти е рутера, отдоло под баркода трябва да го пише ( ver:1.0 , ver:1.1 ... и т.н) и тогава истегли един от тия 4 дадени ти там в зависимост коя версия е, за да не се чудиш що не работи. Успех
В повечето случай не зависи от версията на рутера, защото настройките стават по един и същи начин!![]()