- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда по него ! А той - безразличен !
Здравейте .. !Значи .. влубена съм в едно момче от доста време. Първоначално чувствата ни бяха взаимни , но сега вече не съм сигърна дали е така.
Преди няколко дни той си пишеше с сестра ми по скаип и почна да и говори за мен и каза : сестра ти още ли има чувства към мен - сестра ми тъкмо щеше да отговори а тои добави - ако кажеш "да" ще се спукам от смях .. Останах като гръмната
Този негов отговор просто ме срази тутално .. !!
Разбрах , че на него въобще не му пука за мен , че тези негови чувства са се .. изпарили .. !!
![]()
Благодаря ви , че прочетохте моята история .. !![]()
Точно така-на него не му пука за теб.Истинските чувства не изчезват толкова лесно.Склонна съм да вярвам,че изобщо не те е харесвал.Може би те е залъгвал или сама си си втълпила,не знам.
Но аз не мога да спра да го обичам !!!![]()
Можеш и ще спреш.Просто ти трябва време и воля.Първоначално написано от gabby1995
Ами то доста време мина .. а и опитах с други момчета ,но той за мен си остава перфектен .Не знам и аз защо , но колкото и да се отричам от него не мога да го забравя!
![]()
![]()
Ако от първото момче, което харесваш, се запъваш така и не искаш да продължиш напред, те очакват много неприятности в бъдещ план.
Просто го приеми, забрави го и гледай само напред. Не е толкова лесно, колкото звучи, но не е невъзможно.![]()
Ами това ми е пробелма . Доста лесно се привурзвам ..!![]()
Имала съм подобна ситуация. Съжалявам, но не мисля, че те е харесвал истински. Ще ти мине. Няма да е веднага. Ще трябва време и собствената ти воля. Но ще мине. Ще има други, горе главата. Намери си някакво хоби, нещо, което да ти отвлича вниманието. Успех!
той ти се подиграва,остави го,не си заслужава
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тОтално, сигУрно, и още грешки сигурно има, ама тия ми се набиха на първо време.
Ти си на 15, с колко други може да си пробвала да го преодолееш? оО
Как и да е. Момчето, милото, е такова жалко комплексирано човече, че чак ми домъчня за него. Самият факт, че се сеща за теб и те меси във всякви разговори, с повод и без повод, говори колко никакъв му е социалният живот и колко безинтересен е, щом светът му се върти само около теб, колко си го харесвала и т.н. Помпи си самочувствието, като се прави на безразличен към теб и се опитва да те унижава. ЗаЕби го тва простото и си намери някой, който ще се държи като нормален човек, а не като поредния келеш.
Иска да те накара да ревнуваш, да ти е кофти и се прави на голям за да те забрави по-бързо, но не си мисли че ако е имал чувства ги няма все още дори и в малки количества. Факта че се държи така доказва че не е перфектен. Заебавай и толкоз.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Чакай малко сега,ти наистина ли мислиш че на 15 можеш да обичаш истински ? отговора е .. НЕ ! Просто го харесваш защото за теб той е "перфектен" , но това няма смисъл да ти го казвам тъй като ти си мислиш че го обичаш ,все едно , сега се замисли дали той заслужава любовта ти , "ще се спукам от смях" това какво е?? Такъв човек не заслужава любовта ти ,осъзнай го .. знам че чувствата ти лесно няма да изчезнат,колкото и хобита да си намираш ти ще се занимаваш примерно ссъъъссс рисуване и ще си мислиш "Правя това за да го забравя" а така не става,просто си живей както си живееш и рано или късно ще ти излезе от главата..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Много ви благодаря за съветите .. !! Оценявам го![]()
Ей такива тъпаци много ме дразнят...А ти направила ли си му нещо с което да покажеш, че не ти пука или да си го обидила или наранила по някакъв начин?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Според мен го е обидила с интелекта си. Хаха pwned
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
просто те е правил на БУДАЛА.
нормално е ,да ти е гадно-дошло ти е като гръм от ясно небе ,нооо спокойно,ще намериш някой свестен ,а не такъв ш*баняк
I can't stop myself from loving you <3
тУтално си грешка мила... Проста си, неграмотна си. Ако той е бил по-грамотен от теб и така си му писала с право ти се смее. Привързването не изчезва от ден за ден. За да може така рязко да те среже, значи пича не си е падал по теб. Но и ще ти кажа, че ти явно си падаш по някакъв абсолютен подлизурски женчо, щом като не ти казва в очите какво мисли и чувства, а го казва на други хора, които не би следвало да ги засяга. Другия път сериозно премисли по какви хора си падаш!
Поръчай един ван с 5 нацепени чичковци с очила вътре. Кажи му, че искате да се видите за малко. Отвличате го. Отиваш на супер забутаното място в света в къща. След като се свести, казваш че светът е заразен от Т-вируса и че вие двамата сте последните оцелели ^_^
хЪх...
Не мисля, че неговите чувства са се изпарили. Даже смятам, че отдавна иска да те попита дали още го обичаш и когато се е осмелил, изведнъж го е хванало страх и е написала последвалата тъпотия. Вероятно просто е твърде нерешителен, но не знам. Времето ще покаже.Първоначално написано от gabby1995
Мисля, че си направила грешката прекалено много да разкриеш чувствата си пред него..Не му показвай, че го харесваш толкова много ! Опитай се да се направиш на безразлична, мисля, че това би могло да го накара да се замисли.. ако ли не - то няма смисъл, дори и да се получи нещо то ще е за кратко и сигурно ще те нарани..
![]()