Здравейте!
Зная, че вероятно има хиляди други такива теми, но не намерих отговор, който да разсее поне малко съмненията ми. Ще помоля да не ме съдите за това което правя или да ми казвате да наблегна на уроците си повече. На 15 съм. В последните 2 седмици започнах да пуша... Да, зная, че е вредно и смятам да прекратя това, към което ще се пристрастя след време още сега, докато не е късно. Загубих девствеността си преди 2 дни. Нямаше кръв, не ме болеше, използвахме презерватив. И ето го това, което ме кара да се притеснявам в момента: снощи забелязах, че ми се е появило слабо светло-кафеникаво течение. Днес видях, че дори се е усилило леко. Цикъла ми е неособено редовен, не го следя стриктно, но по моите изчисления трябва да ми дойде към края на седмицата, която започва утре... Моля ви, не ме пращайте на генеколог... знам, че това е най-правилно, но не искам да ми предписвате лекарства, а просто да ми кажете дали това е нормално... Предполагам, че по някакъв начин организма ми изхвърля миниатюрна част от отровата на цигарите по този начин, някъде прочетох, че дори въпросното течение е нормално след първия път, но ... Все пак искам да чуя още мнения... Благодаря!