.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не точно проблем, но все пак..

Здравейте, имам някъкв проблем, не точно де.., в нашият град имаше панаир, и като бяхме там на една упашка, видях едно момиче, както и тя ме видя и се погледахме малко, та хареса ми.., след това се засякохме на една аткракция и отново се гледахме.., след ден-два и видях фейбука, початихме малко и минахме на скайп, и може смешно да звучи..е то си е де, но ко да прайм лапита.. та тръгвахме, ии ся имам някаф страх, че като се видим няя ме хареса и тн.., и просто заради това може да се спека и тн...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нали сте се виждали вече.Предполагам знае с кого си пише,което означава,че си й приятен,щом общува с теб.Не се притеснявай толкова от следващата ви среща.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Нали сте се виждали вече.Предполагам знае с кого си пише,което означава,че си й приятен,щом общува с теб.Не се притеснявай толкова от следващата ви среща.
    То онова не беше среща, нито сме си говорили нито нищо, only гледане...

Супер фен
    Бъди спокс братле... Поговорете си и т.н.... Щом вече сте се виждали значи знае за какво става на въпрос и всичко вече зависи от вътрешното поведение на човека...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Son, I am dissapoint
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Давай смело
    Could I have this kiss foreva`?

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако се навие да излезете само двамата на кафе примерно, значи те е харесала ... ако почне да овърта много, не се надявай.. Ако ти даде точна причина за отказ, пробвай пак след известно време и ако пак е така ще ти стане ясно...

Ама си мисля че ще се навие да излезете.. не вярвам тия погледи да не значат абсолютно нищо в случая...тъй че не се притеснявай, ако си мислиш глупости срещата ще е кофти. За тва имай малко самочувствие и увереност.. и вс ще е окей ;р

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Re: Не точно проблем, но все пак..

Не утивам, а Отивам...

По темата излезте и не се притеснявай. То или ще се получи или не. Щом си пишете и сте се гледали може би те е харесала и тя. Ако не беше така, изобщо нямаше да се занимава с теб.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Нищо не губиш от това да пробваш. А и все пак те е виждала, писали сте си. Щом се е съгласила да излезете, значи си и симпатичен. Горе главата, ще се справиш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    2 пъти сте се виждали и щом сте тръгнали,занчи те харесва,споко,не си набивай филмите
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си