- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тия нашите учители всеки ден повече откачат... :x
Отивам аз на даскало 1-ви час ... както винаги си закъснявами кам 8 часа влизам (7:30 започваме) и имам при "любимата ми Класна" питам нали дали мога да остана - тя изобщо не ме отразява... стоя си аз и тя ми вика с тебе ще поговорим след малко... после взе да ме нарежда ала бала за униформата защото не я нося - 12 клас сам баси
![]()
![]()
и преди края на часа ме изгони ... можете ли да си представите що за КЛАСЕН би направил това ... 4-та година ни е класна и си знаем що се вика кътните зъби, а тя взела да се прави на оборотна
![]()
Най-интересното е че като ме изгони седнах пред даскало с цигара и пред мен паркира директорката...Говорихме малко с нея как стоят нещата ала бала и и викам 12 клас сме бива ли такива работи (тя и малко мой човек си пада щото се споря с нея и си имаме приказката
) и ме извика нали без униформата с червена коса сам Btw и отиваме при класната и и вика как може тай като ме и изгонила да сам извън дскл (ся нали има закон че требва да стоим в дскл ако сме изгонени..) Заклевам се като видя директорката класната ми имаше такава физиономия още ме е яд че не е снимах
Едит: Накъде отива светът щом класните ни ръководители, които би трябвало да се застъпват за нас да ни гонят от Часа на класа..........![]()
Пхах... Кво като ви е класна... Явно си е опърничева жената...
И аз имам подобна случка с класен. Миналата годиня деляхме стая с другата смяна. И нашия клас си купихме часовник и огледало и сега като сменихме стаята си ги взехме. И ония отишли при класната да си ги искат. Тя им ги върна без дори да ни изслуша... а трябва да се застъпва за нас... Тъй че няма значение че ти е класна. Най-добре свиквай.
Накъде отива света, когато ученици не спазват елементарни правила, с право те е нахокала, че и на всичкото отгоре си закъснял.Какво като си 12 клас, не си мисли, че си с привилегий.
Иронията е в това, че не учителката е възмутена от това, че закъсняваш, а ТИ си възмутения от това, че те е изгонила за 20-30 минутно закъснение. ахахахаха пич, нещо ти хлопа дъската![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Е това ако ми се случи просто не знам.Вашата е съвсем мръднала бе...Първоначално написано от sm_95
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от dark_angel3
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Кво като си 12ти клас, да не си египетски фараон, че всички трябва да ти се кланят? Дришльо. Правилата са за да се спазват, а не да седят за красота. Не си мисли, че си фанал Господ за х*я.
още малко, стискай зъби![]()
и аз съм 12ти клас, 5 години с класната и тя продължава напук да ни пише двойки и отсъствия
нямам търпение да се отърва от тая, много я мразя... аз нз някой да я обича де![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Моля да ми опишеш изражението на класната ти![]()
ми брато ти ако й разваляш часа и се праиш на олигофрен мн ясно че ще те изгони,никой не те кара да ходиш на даскало
п.с. eби униформите бе ! ; )
Can It All Be So Simple ?
Не си видяла нашият класен, завиждам ти!
ти си голямо зле.. закъсняваш, не си изпълняваш задълженията, учителите ти са виновни...
12 клас не те освобождава от нищо, даскалите не са длъжни да ти лижат гъза и класен ръководител не значи майка... осъзнай се!
Ами помоли твоята приятелка (директорката) да те вземе да чистиш тоалетните в училище щом искаш да си в него, но да не изпълняваш ученическите си задължения. Така всички ще са доволни.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
тцтц убихте мечтите на връзкаря![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ами правилата са валидни както за тези които са 8 клас така и за тези които са 12 клас ... А часа е за това за да се спазва а не да се възмущаваш като те гонят защото няма нищо странно в това че те гонят като си закъснял с 30 минути ....
веднаж стана така че тъкмо влизам и ми каза да сядам и званеца би в тоя момент![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от evilman92
мене класната не ме е гонила засега въпреки че не съм и особено приятна ама психолошката (психото) кат заместваше една даскалка изгони мене и една фр само защото бяхме с храна....пфффтя отваря вратата,ние си влизаме в стаята а тя ни вика "Няма да ви пусна в час с храна" ние: "Ще я приберем" а тя "Няма такъв филм" и ни затръшна вратата
![]()
......
![]()
![]()
![]()
Странно звучиш точно както класната ми а тя е "офца" само следва и изпълнява каквото и кажат. Заради такива като тебе които следват сички правила България е на тоя хал и никой не се надига...Първоначално написано от flyingmonkey
П. С. Поправка:правилата са направени за да се нарушават..., не се мисля за някой повече от който и да било...
П. С. 2 за всички останали: Не искам никой да ми се кланя, нито класната ми искам да ми е майка(пази Боже). И аз съм сгрешил че не спазвам правилата и кво ? Това ли е начина да гониш учениците да се преобличат... малко са хората които живеят близо до училище, а ако се варна отново извинете несам банка "..." За мен думата класна означава доста неща но не и човек който те гони от час с пренебрежителен тон и не иска да знае дали няма някакав проблем че затова да съм без униформа... но Не това никой не те пита... То може би затова в нашето училище 3 години подред има смъртни случаи...
Права е ,примири се
Примирението е довело до много лоши неща... ще дам 1 пример "5 века примирение" ако това за теб е решение за мен е бесило...Първоначално написано от XheroineX
[quote="evilman92"]Странно звучиш точно както класната ми а тя е "офца" само следва и изпълнява каквото и кажат. Заради такива като тебе които следват сички правила България е на тоя хал и никой не се надига...Първоначално написано от flyingmonkey
П. С. Поправка:правилата са направени за да се нарушават..., не се мисля за някой повече от който и да било...
Хахах, точно заради такива като мен България била на такъв хал, ако страната ни е в такова положение, е защото има такива индивиди, като теб, кой знае кой и защо ги е допуснал да стигнат въобще 12ти клас. Правилата са направени за да ги спазваш, точно се мислиш, че си над тях и ако си мислиш, че с бунтарското си държание ще стигнеш някъде, жестоко се лъжеш. Обаче не мога да отрека, че си имал късмета и не си попаднал на някой като мен, иначе отдавна живота ти да се е стъжнил (:
Ти си най-тъпото, малоумно и неблагодарно изчадие на тази планета. Явно господ не е бил в настроение в деня на раждането ти...Дори не мога да си обясня как си стигнал до 12ти клас...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\