- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тия нашите учители всеки ден повече откачат... :x
Отивам аз на даскало 1-ви час ... както винаги си закъснявами кам 8 часа влизам (7:30 започваме) и имам при "любимата ми Класна" питам нали дали мога да остана - тя изобщо не ме отразява... стоя си аз и тя ми вика с тебе ще поговорим след малко... после взе да ме нарежда ала бала за униформата защото не я нося - 12 клас сам баси
![]()
![]()
и преди края на часа ме изгони ... можете ли да си представите що за КЛАСЕН би направил това ... 4-та година ни е класна и си знаем що се вика кътните зъби, а тя взела да се прави на оборотна
![]()
Най-интересното е че като ме изгони седнах пред даскало с цигара и пред мен паркира директорката...Говорихме малко с нея как стоят нещата ала бала и и викам 12 клас сме бива ли такива работи (тя и малко мой човек си пада щото се споря с нея и си имаме приказката
) и ме извика нали без униформата с червена коса сам Btw и отиваме при класната и и вика как може тай като ме и изгонила да сам извън дскл (ся нали има закон че требва да стоим в дскл ако сме изгонени..) Заклевам се като видя директорката класната ми имаше такава физиономия още ме е яд че не е снимах
Едит: Накъде отива светът щом класните ни ръководители, които би трябвало да се застъпват за нас да ни гонят от Часа на класа..........![]()