.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Интересна Случка...

Днес ми се наложи да отсъствам от дскл за да си бия некфа имунизация и класната ми вика без бележка и амбулаторен лист няма да ти извиня отсъствията...
    Отивам при личния и му викам нали кво ми трябва за отсъствията и той вика тоя който ти го е казал това е луд... даже би обясни че този амбулаторен лист е само между нас и никой няма право да го вижда смисъл бил защитен от Закон за специализираната информация, та искам да знам дали някой се е сблъсквал със същия проблем и кво е решението, защото класната ми е много ината и ще се запече, и няма да ми оправи отсъствията... Какво да правя ?

И на нас ни ги извиняват с бележка и амбулаторен лист... Никога личната ми лекарка не е правила проблем. А и в повечето училища ги приемат така. На нас дори подпис от родителя искат... Пак говори с класната и с лекарката.

Голям фен Аватара на Crazytu
    И на мен много пъти са ми искали амбулаторен лист заедно с бележката за отсъствията, но лекарката ми никога не ми е казвала, че никой няма право да гледа амбулаторния лист. Че какво толкова му е поверителното, на него просто пише диагнозата и данните ти.
    А при теб всъщност какъв е проблема, лекаря отказа да ти даде амбулаторен лист ли?
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Каза че е нещо като лекарска тайна между мен и него само и никой няма право да гледа какви ми са заболяванията в амбулаторния лист

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ха .. това за пръв път го чувам. Еми кажи му да не знае много, а просто да ти го даде.
    Или другия вариант е да кажеш на класната си, че лекаря ти отказва да ти даде, тя да се разправя с него.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мисля да кажа на класната тя да се разправя, защото лекаря ми е доста добър... смисал пичага си е и ги разбира работите Мерси все пак

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от evilman92
    Каза че е нещо като лекарска тайна между мен и него само и никой няма право да гледа какви ми са заболяванията в амбулаторния лист
    може нещо на твоя доктор да му бяга архива,може да не ти го е писал досега и затова.поискай му го да ти го покаже

Град
    Бургас

Re: Интересна Случка...

Вашите да говорят с нея , или си остани с неизвинение
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    в моето училище от няколко години е задължително да се носи амбулаторен лист всеки път като си болен и отсъстваш
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Такова нещо не съм чувал до сега да искат някъде! Явно го правят от страх да не си купуваш бележки! Във нашето даскало искат само бележка, а и ако си отстъствал примерно само първия и втория час, и без бележка като говориш със калсния ти ги извинява отсъствията!

^ Късметлия Еми може би наистина се страхуват от фалшиви бележки, защото имаше доста в моя клас и ся аз си патя
    П. С. Интересен е факта че миналата година 1-вия срок заваршихме с 1800 извинени и 250 неизвинени от клас 23 човека при положение че 5 човека от класа да имат най-много по 5 отсъствия щото са много послушни сигурно затова ни искат амбулаторни листове
    Не е за хвалба ама е факт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си