- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отново и отново..
Здравейте!
Имам приятел, с когото водим полов живот. Проблемът е, че той иска секс отново и отново..Той страшно много ме възбужда, да, но от части става доста. Миналата седмица дори го направихме в съблекалнята в часа по физическо..Не съм се протърквала. Секса си е секс, не ме кара насила..Просто не ми се струва нормално![]()
Ех да имах и аз такъв приятел...![]()
Споко, нормално е, просто е свръхсексуален, може би ти не си чак толкова и за тва ти е странно..
Ако почне да ти идва множко говори с него ;р
В други теми няма да навлизам, надявам се нещата между вас да вървят добре, а не всичко да се върти около секса, ама ти си знаеш и мисля че сама ще можеш да прецениш..
Свръхсексуален вика![]()
Всъщност, не, аз също съм горе-долу "свръхсексуална"Искам да кажа, че не бях като онези лиглички, които казват "Страх ме еее, ооо мили Божеее, първият път е толкова страшен, ще припаднаааа" и ей такива подобни
![]()
Дано да сте разбрали какво казвам..защото т'ва даскало ми прещрака психиката просто и не мога да се изразявам като хората![]()
еми поясни какво по точно имаш предвит![]()
Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !
Хах, веднага![]()
Мисълта ми е, че не ми писва от много секс, не ми е неприятно или нещо от сорта..Просто смятам, че прекаляваме
btw, потребителя над мен, имаш страхотен аватар!![]()
мерси за комплимента , и аз мисля че е страхотен аватара
!!! Та ако така мислиш кажи му , направете нещо щом мислиш че прекалявате
![]()
![]()
Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !
Е аз точно това питам...какво да направя?И въобще да правя ли нещо
![]()
ами аз не виждам проблем а моя девиз е щом няма проблем остави нещата така
![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
ДА, нооо...като някви зайци сме![]()
![]()
Да използвам и аз сега един клиширан въпрос - Ами ако си омръзнем?![]()
виж ся няма какво да те лъжа въпроса в случея не е ако а кога тъй че съвета ми е да си се радвате докато сте си интересни
![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
кажи му директно ! примерно : Дай да намалим секса че много често го правим , искам да понамалим темпото !![]()
..Депресираш меее![]()
Не искам да го хваля, но секскът с него е страхотенЛично на мен едва ли ще ми омръзне скоро..
![]()
Но ако има и други мнения по въпроса, моля, казвайте!![]()
ем ... първият ли ти е ?![]()
Той на мен ми е първият, както и аз на него![]()
бравона колко сте ?
И двамата сме на 15Не вярвам да е от голямо значение
![]()
еми колкото сте по големи толкова по лесно ще се разберете) но в училище НЕ ГО ПРАВЕТЕ ! Има адреналин и става по така , но ако ви хванат става лошо ...
![]()
И аз съм на 15 и само в нас или в момичето стават работите !
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, в у-ще е голям адреналин..дори става още по-хубаво :P
Миналата седмица ни беше за първи път там ии просто се замислих докъде сме стигнали![]()
![]()
правете си го само у вас си че може да ви дават по новините , някой да ва е снимал или да ва хванат че ще ви са подиграват мноо ... и на ваще може да кажат и ще стане МАШАЛА !![]()
![]()
![]()
чи ко ми има ... ?ако искаш пиши скайп на личен че по удобно
![]()
![]()
Thank you, но ще се въздържа![]()
Все още чакам и други мнения![]()
аз кат гледам ние това го направихме чат![]()
![]()
надявам се да има и други мнения и да си харесаш някое . УСПЕХ !
Няма нищо лошо да правите по много секс в началото, даже това е нормалното. Щом и двамата имате желание да го правите толкова често изобщо недей да си задаваш въпроси от сорта ''Ами ако си омръзнем?''![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
glamouros, благодаря за мнението!![]()
Права си, все пак вариантите са 2 - или оставаме заедно или все някога се разделяме.. По-вероятен е вторият..рано или късно..Нищо не е вечно!