.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ами ако и на двамата ви харесва продължавайте в същия дух.само внимаваи да не забременееш...тва не беше майтап..сериозно ти говоря...че ако забременееш става лошо кат си още на 15..
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Голям фен Аватара на glamouros
    Точно така, затова живей за момента и се наслади на макс на това което имате. Явно е вълнуващо и за двамата
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Страшно благодаря на всички, страхотни сте, наистина ми помогнахте! :P Темата спокойно може да бъде заключена, ако е необходимо
    Иии отново ще помоля някой от модераторите да изтрие предишните ми 2 теми, защото НЕ са мои Thanks!

Град
    Бургас
    Ех да имах гадже , при това такава като теб
    Йоо

Град
    Roma, Italia
    Ехеее,новата мода - секс в училище! Ето какво става в свободните часове или когато бягате от час.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Правилно ли разбрах, че сте го направили преди седмица за пръв път? Защото ако е така, то предполагам, че все още ви е любопитно до къде можете да стигнете и няма нищо лошо... Сексът е хубаво нещо и щом като и двамата имате желание и сили за още и още, мога да ви кажа само "Успех и се пазете".
    А иначе и на мен почти винаги ми се иска още, но обикновено след първият път си даваме малко почивка, а след почивката или заспиваме, или хапваме, или отиваме на разходка и обикновено си е само един път...

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Правилно ли разбрах, че сте го направили преди седмица за пръв път? Защото ако е така, то предполагам, че все още ви е любопитно до къде можете да стигнете и няма нищо лошо... Сексът е хубаво нещо и щом като и двамата имате желание и сили за още и още, мога да ви кажа само "Успех и се пазете".
    А иначе и на мен почти винаги ми се иска още, но обикновено след първият път си даваме малко почивка, а след почивката или заспиваме, или хапваме, или отиваме на разходка и обикновено си е само един път...
    Нее, правим го от близо 2 месеца. Само споменах, че минала седмица го направихме в у-ще

Голям фен Аватара на xinfamous
    хвалиш ли се кво? баси безсмислената комплексарска тема
    Can It All Be So Simple ?

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    хвалиш ли се кво? баси безсмислената комплексарска тема
    Не знам защо всяка тема трябва задължително да е комплексарска .
    За какво ми е да си правя реклама? Всеки си има глава на раменете, както и мозък в нея.
    Еййй, само кусури начи..

Въобще не ти разбирам проблема .. Не си се протрила ,харесва ти ,възбужда те ,готино ви е .. Еми?Страх те е ,че обществото ще ви набеди за нимфомани?А другите знаят ли изобщо?Въобще никой не е тръгнал да ти казва нищо ,ти искаш да спрете секса защото си МИСЛИШ ,че МОЖЕ БИ някой ще вземе да си помисли нещо ... да ти имам проблема .. и гаджето ..

Град
    Varna
    Ауу браво..и аз бих порнал някоя в тоалетната в междучасието
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Само казвам, че МОЖЕ БИ прекаляваме малко..и просто поисках мнение

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Само казвам, че МОЖЕ БИ прекаляваме малко..и просто поисках мнение
    Ако мислиш че е така му кажи де ... ако не , продължавай да се радваш на живота
    Йоо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мненията за Енрике - другаде!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щом сте в началото на сексуалния си живот е нормално да ви пере хормона и да експериментирате наляво-надясно...С времето ще ви мине мерака за чак такива нон-стоп изпълнения Ако има истински чувства няма да си омръзнете,защото правите много секс
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Re: Отново и отново..

Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Здравейте!
    Имам приятел, с когото водим полов живот. Проблемът е, че той иска секс отново и отново..Той страшно много ме възбужда, да, но от части става доста. Миналата седмица дори го направихме в съблекалнята в часа по физическо..Не съм се протърквала. Секса си е секс, не ме кара насила..Просто не ми се струва нормално

ПС. Имам 1 пусната тема отпреди 2-3 месеца, която НЕ е моя, а на братовчедка ми..пълна ебавка е, ще се радвам ако някой модератор ме отърве от нея
    Не се оплаквай защото ще дойде време когато ще го търсиш но него няма да го има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си