- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отново и отново..
ами ако и на двамата ви харесва продължавайте в същия дух.само внимаваи да не забременееш...тва не беше майтап..сериозно ти говоря...че ако забременееш става лошо кат си още на 15..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Точно така, затова живей за момента и се наслади на макс на това което имате. Явно е вълнуващо и за двамата![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Страшно благодаря на всички, страхотни сте, наистина ми помогнахте! :P Темата спокойно може да бъде заключена, ако е необходимо![]()
Иии отново ще помоля някой от модераторите да изтрие предишните ми 2 теми, защото НЕ са моиThanks!
![]()
Ех да имах гадже , при това такава като теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йоо
Ехеее,новата мода - секс в училище! Ето какво става в свободните часове или когато бягате от час.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Правилно ли разбрах, че сте го направили преди седмица за пръв път? Защото ако е така, то предполагам, че все още ви е любопитно до къде можете да стигнете и няма нищо лошо... Сексът е хубаво нещо и щом като и двамата имате желание и сили за още и още, мога да ви кажа само "Успех и се пазете".
А иначе и на мен почти винаги ми се иска още, но обикновено след първият път си даваме малко почивка, а след почивката или заспиваме, или хапваме, или отиваме на разходка и обикновено си е само един път...
Нее, правим го от близо 2 месеца. Само споменах, че минала седмица го направихме в у-щеПървоначално написано от GreenFairy
![]()
хвалиш ли се кво? баси безсмислената комплексарска тема
Can It All Be So Simple ?
Не знам защо всяка тема трябва задължително да е комплексарскаПървоначално написано от xinfamous
.
За какво ми е да си правя реклама? Всеки си има глава на раменете, както и мозък в нея.
Еййй, само кусури начи..
Въобще не ти разбирам проблема .. Не си се протрила ,харесва ти ,възбужда те ,готино ви е .. Еми?Страх те е ,че обществото ще ви набеди за нимфомани?А другите знаят ли изобщо?Въобще никой не е тръгнал да ти казва нищо ,ти искаш да спрете секса защото си МИСЛИШ ,че МОЖЕ БИ някой ще вземе да си помисли нещо ... да ти имам проблема .. и гаджето ..
Ауу браво..и аз бих порнал някоя в тоалетната в междучасието
(\ /)
(^.^)
(> <).
Само казвам, че МОЖЕ БИ прекаляваме малко..и просто поисках мнение![]()
Ако мислиш че е така му кажи де ...Първоначално написано от D0tty
ако не , продължавай да се радваш на живота
![]()
Йоо
Щом сте в началото на сексуалния си живот е нормално да ви пере хормона и да експериментирате наляво-надясно...С времето ще ви мине мерака за чак такива нон-стоп изпълненияАко има истински чувства няма да си омръзнете,защото правите много секс
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не се оплаквай защото ще дойде време когато ще го търсиш но него няма да го имаПървоначално написано от D0tty
![]()