.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Хип-Хоп.....

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Хип-Хоп.....

Много искам да тренирам Хи-Хоп...ама много.
    Притеснява ме единствено факта че съм скована като дърво...една стъпка,една елементарна стъпка немога да направя
    Та искам да попитам има ли някой/или вапи познати които са били като мен и са се научили да танцуват?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Нормално е в началото да си нямаш идея к'во правиш.
    Ако наистина искаш да танцуваш толкова, просто направи проучване за клубовете близо до вас и отиди да гледаш 1-2 тренировки.

От личен опит ти казвам, че дори и да си много зле, с постоянство воля и всеотдайност може да постигнеш много.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    С тази нагласа няма как да станеш нещо повече от "дърво"

Имаш ли желание - отиваш, танцуваш, учиш се и всичко става. не се отказвай след първите 2-3 или дори 4 месеца... за да се разбере дали имаш някакъв напредък ти трябват поне 6 месеца тренировки и танци. След това започваш да се развиваш и да имаш свой собствен стил на танцуване. Имаш едни стъпки, но сам си ги преобразуваш в други и всичко се получава.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    ммм да и аз мисля че с воля всичко се постига.
    Наистина не съм родена талант,но това не ми пречи да се опитам нали?
    Благодаря Ви. :P
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Скачай с главата напред и опитай.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    и така след всяка част на step up...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Малко късничко пиша, но аз в момента ходя и тренирам хип-хоп. И аз съм като теб, в началото много нищо не можех. Бързо забравях стъпките. Но сега се минаха няколко месеца и имам ОГРОМЕН напредък! Все още не съм перфектна, но сега вече танцувам по-добре. Хип-Хоп-а не е лесен, но с времето се научава. Все още понякога не запомням лесно стъпките, но като го тренирам в къщи или с приятелката си, тогава вече става по-лесно и няма как да сбъркаш (Освен ако не се панираш). vanesa0pld, ти сега записа ли се някъде?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си