- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как котката да не дере дивана?
Има ли някакъв начин да я спра да дере дивана и всички тапицерии?![]()
Котките мразят мириса на праха, който е против бълхи . С него се трие котката всяка седмица . Сложете на дивана и не мисля, че ще се завре там . Може й да сложите нещо върху него - одеало или нещо подобно, че да дере него , а не самия диван .
Love is everything!
махни дивана и всички тапицерии? xD
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Моята редовно прави така, самоче като види, че някой приближава и веднага се изпарява![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
На моя съм му донесъл един малък пън и се научи да си точи ноктите само на него.
В началото, разбира се, аз му слагах лапите, ама вече сам си ходи
Пънче, това е отговора, с кората задължително! Сами ще се научат те са разбрани животниПървоначално написано от No5
![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Котките мразят аромата на цитрусови плодове. Сложи няколко резена лимон под дивана за 1-2 дни и гадинката ще се откаже.
+1Първоначално написано от ilia_92
Мойта котка го прави този номер на площадката на балкона... сложили сме и една дъска и там си чеше ноктите (:
Има спреове за такива работи.Отиваш и питаш в зоо магазин.Пръскаш на дадено място и котката не се доближава до там защото и миреше гадно,естествено не е гадна миризмата но за хоратаМоят льольо така го отучих.Има и подобни за обратен ефект,пръскаш на дадено място и топча да се въргаля там
леле като напръсках килима като малко детенце се въргаляше
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Случайно да знаеш дали има такива за кучетаПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
И как е името на спрея![]()
Инжектирай и 25 милилитра сярна киселина и със сигурност ще спре да ти дере тапицерията на мебелите..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
сложи на дивана вилици, лъжици, тенджери, абе нещо, дето да дрънчи (без ножове, ако си обичаш котката). тя като се качи няма да си намери място, металните дрънчащи неща ще я объркат и уплашат и тя ще слезеа долната част (където най- вероятно дращи) облепи с фолио за печене. то е шумолящо и ще има същия ефект... good luck :P
Посрещни я с прав десен докато се опитва да избяга. XD
Надрусай я с валериандобре ще и подейства.
няма начин. Сестра ми миналата година остави котка и ми скъса всички дивании. a колко бой съм я била....
накрая я подарих на едно момиче не ми трябва само бели прави![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
И моята котка ги правеше тея номераПо зоомагазините се продават такива неща специално за точене на нокти и не са много скъпи
Трябва да погледнеш
![]()
Е като си малоумна и не знаеш какво да направиш, че да спре, на всичкото отгоре и я биеш, какво очакваш? Горкото животно, да попадне на такъв идиот за стопанин. Добре поне, че е имало щастлив край за котето.Първоначално написано от xKiFlA
Благодариние на мен е имала щастлив край така че не ме наричай малоумнаПървоначално написано от WaterLilly
да съм я изхвърлила ако искам ..но заради сестра ми не го напраих и не харесвам животни![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Поговори с негоПървоначално написано от cameronn
ддз тва е животно няма , как да стане
![]()
Im Lonely so lonely