.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Град
    vratca

Едни ужасни ..... момичета

В 10 клас съм. С тези момичета сме заедно от 8 клас. Но точно тези 2 момичета се правят на много могъщи ( говоря само за нашия клас.) Унижават по - затворените в класа ни ( мен и още едно момиче.)
    Искам да ми дадете съвет какво да правя, стигало се е да не ходя на училище, защото те просто унижават и се мислят за много важни.
    Благодаря на всички който отговорят и ми помогнат.
    .....

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Като си здухана няма как да ти помогнем сори.

Мега фен Аватара на ameli
    Като ти кажат нещо, изрепчи им се и ти Облечи се по техния начин за ден-два, да видят, че не са богини
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на sasha_90
    Повярвай ми,знам какво ти е.Преживяла съм го,търпяла съм 12 години такова отношение.Защо ли?И аз не знам защо съм била толкова скромна и съм позволявала такова отношение към мен.Не мога да ти дам категоричен отговор какво да правиш.Но замисли се,те те обиждат и се държат зле,защото го позволяваш.Опитай да бъдеш по-лоша,не позволявай да те тъпчат,имай мнение за всичко,постарай се те да разбират за мнението ти по даден въпрос.Дай им да разберат,че не си по долу от тях.Напротив,докажи,че си по-добра и силна.Защото именно тези,които обиждат,не струват нищо.Те са слаби и заради това мачкат другите,за да си повдигнат самочувствието.

Град
    vratca
    Точно да им отговарям, но те след това скачат на бой и заради тях изключиха едно друго момиче което беше невинно.
    Да си призная понякога се чудя те дали са добре? Много пъти съм ги избягвала, но те сякаш виждат и идват нарочно.
    .....

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз бих им срал на живота

хахах представям си на какъв "бой" скачат
    Ако ти кажат нещо, просто им отговори нагло, едва ли ще ти направят нещо, но ако се стигне до дам им биеш по едно шамарче и да не ти пука

Голям фен Аватара на notlike
    Просто отиваш при директорката и й казваш "Ако не напровите нещо по въпроса с тези две дрисли, ще ги накарам кръв да плюят.. и си отиваш"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    Просто отиваш при директорката и й казваш "Ако не напровите нещо по въпроса с тези две дрисли, ще ги накарам кръв да плюят.. и си отиваш"
    Хахахахаха..и си повярва
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Можеш да направиш и друго когато ти кажат нещо и ти им кажи ама така им кажи по такъв начин по които най-малко очакват и гледай да има и други хора около теб и ако ти скочат на бой не прави нищо остави се да те ударят няколко пъти после отиваш до директорката и и казваш какво е станало.Когато ти не си ги докоснала всичко и всички ще са срещу тях и повече няма да посмеят да те ударят.Направи това и пиши да видим как да клекнали

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    игнор
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    те те обиждат и се държат зле,защото го позволяваш.Опитай да бъдеш по-лоша,не позволявай да те тъпчат,имай мнение за всичко,постарай се те да разбират за мнението ти по даден въпрос.Дай им да разберат,че не си по долу от тях.Напротив,докажи,че си по-добра и силна.Защото именно тези,които обиждат,не струват нищо.Те са слаби и заради това мачкат другите,за да си повдигнат самочувствието.
    тва е.
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    игнор
    Не винаги помага за съжаление ... има дето ги игнорираш и те хептен ще ти се качат на главата

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ми тогава бой
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен
    Чакай малко бе ? Кво им се даваш?Била съм в същото положение 1 година.Само и само, защото съм наивна.Ти да не си родена да си прават ташак с тебе ? За кви се мислят.Я недей да им мъчлиш,а бъди по отракана, защото така ще продължават да те мачкат и да те тъпчат.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Еби им майката на всичките както казаха по-нагоре тия го правят т'ва, за да си вдигат самочувствието... не им се давай!!! Изребчи им се и ако не престанат взимаш кофата и ги млатиш с нея... ако не с нея то с нещо друго трябва да имат уважение към теб иначе няма да спрат

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    почваш да им се отваряш и тва е ..друг начин няма , ако се сдухваш при всяка ебавка нищо хубаво не те чака - такъв е живота
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    те те обиждат и се държат зле,защото го позволяваш.Опитай да бъдеш по-лоша,не позволявай да те тъпчат,имай мнение за всичко,постарай се те да разбират за мнението ти по даден въпрос.Дай им да разберат,че не си по долу от тях.Напротив,докажи,че си по-добра и силна.Защото именно тези,които обиждат,не струват нищо.Те са слаби и заради това мачкат другите,за да си повдигнат самочувствието.
    тва е.
    И аз така мисля
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Значи и аз имах проблеми с едни шматки... Правеха ми се на велики а не бяха нищо повече от долнопробни п**ки. Един ден не се сдържах и има казах две приказки съвсем спокойно и им затворих устата. На следвашия ден дойдоха те с още няколко момичета да ме "бият". Накрая едната си тръгна синя а другата избяга защото видя какво стана с предната ... Приятелките има в кавички седяха само и гледаха и нищо не направиха. На следващия ден бях в дирекцията викаха родители и в крайна сметка ги изключиха двете "сладурани" защото ми изкочиха с някви ножове да ми го връщали... Абе луда работа ама не дей да им мълчиш не позволявай да те мачкат
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Много ясно ,че ще те тъпчат след като виждат ,че си слаба и затворена ! Аз , ако бях на твое място щях да ги науча ,не знам как си ги търпяла толкова време То пък аман от такива дрисли ,които си мислят ,че владеят целия свят...
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Едни ужасни ..... момичета

Цитирай Първоначално написано от yyoonnii
    В 10 клас съм. С тези момичета сме заедно от 8 клас. Но точно тези 2 момичета се правят на много могъщи ( говоря само за нашия клас.) Унижават по - затворените в класа ни ( мен и още едно момиче.)
    Искам да ми дадете съвет какво да правя, стигало се е да не ходя на училище, защото те просто унижават и се мислят за много важни.

щом те унижават, има за какво... докажи им, че няма за какво и всичко ше се оправи.. мисли с главата си, не питай другите за твоите действия! НЕ БЪДИ МАРИОНЕТКА! Не спичай като се опитват да се правят на мноо умни.. те са кучки...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    О боже ... Добре де вие усти нямате ли? Като те ви обиждат вие защо стоите и слушате?? Щели да ви бият... окей като не можете да ги биете извикайте по-голям брат,приятел, познат. Дори не е нужно да им посяга ако е по-едър и им каже няколко думи те повече няма да посмеят да ти кажат нищо.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Re: Едни ужасни ..... момичета

Цитирай Първоначално написано от yyoonnii
    изправи се срещу тях и им обясни че не са нещо повече от другите ако не ти обърнат внимание което е доста вероятно зарежи ги. НЕ им оставяй да ти пречат. ДА не ти пука един ден нещата ще се обърнат....Те се държат така за да се предпазват от това на тях да не им се подиграват ама рано или късно се някой ще унижи и тях.

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Комплексарска история.Моят съвет - не им се оставяш да те мачкат, говориш им на ръб, пък ако не помогне след даскало бой
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Като си здухана няма как да ти помогнем сори.

Евала ..
    Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва! . . ♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си