- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Едни ужасни ..... момичета
В 10 клас съм. С тези момичета сме заедно от 8 клас. Но точно тези 2 момичета се правят на много могъщи ( говоря само за нашия клас.) Унижават по - затворените в класа ни ( мен и още едно момиче.)
Искам да ми дадете съвет какво да правя, стигало се е да не ходя на училище, защото те просто унижават и се мислят за много важни.
Благодаря на всички който отговорят и ми помогнат.
.....
Като ти кажат нещо, изрепчи им се и тиОблечи се по техния начин за ден-два, да видят, че не са богини
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Повярвай ми,знам какво ти е.Преживяла съм го,търпяла съм 12 години такова отношение.Защо ли?И аз не знам защо съм била толкова скромна и съм позволявала такова отношение към мен.Не мога да ти дам категоричен отговор какво да правиш.Но замисли се,те те обиждат и се държат зле,защото го позволяваш.Опитай да бъдеш по-лоша,не позволявай да те тъпчат,имай мнение за всичко,постарай се те да разбират за мнението ти по даден въпрос.Дай им да разберат,че не си по долу от тях.Напротив,докажи,че си по-добра и силна.Защото именно тези,които обиждат,не струват нищо.Те са слаби и заради това мачкат другите,за да си повдигнат самочувствието.
Точно да им отговарям, но те след това скачат на бой и заради тях изключиха едно друго момиче което беше невинно.
Да си призная понякога се чудя те дали са добре? Много пъти съм ги избягвала, но те сякаш виждат и идват нарочно.
.....
хахах представям си на какъв "бой" скачат
Ако ти кажат нещо, просто им отговори нагло, едва ли ще ти направят нещо, но ако се стигне до дам им биеш по едно шамарче и да не ти пука
Просто отиваш при директорката и й казваш "Ако не напровите нещо по въпроса с тези две дрисли, ще ги накарам кръв да плюят.. и си отиваш"![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Хахахахаха..и си повярваПървоначално написано от notlike
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Можеш да направиш и друго когато ти кажат нещо и ти им кажи ама така им кажи по такъв начин по които най-малко очакват и гледай да има и други хора около теб и ако ти скочат на бой не прави нищо остави се да те ударят няколко пъти после отиваш до директорката и и казваш какво е станало.Когато ти не си ги докоснала всичко и всички ще са срещу тях и повече няма да посмеят да те ударят.Направи това и пиши да видим как да клекнали![]()
игнор
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
тва е.Първоначално написано от sasha_90
Can It All Be So Simple ?
Не винаги помага за съжаление ... има дето ги игнорираш и те хептен ще ти се качат на главатаПървоначално написано от xWandereRx
ми тогава бой![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Чакай малко бе ? Кво им се даваш?Била съм в същото положение 1 година.Само и само, защото съм наивна.Ти да не си родена да си прават ташак с тебе ? За кви се мислят.Я недей да им мъчлиш,а бъди по отракана, защото така ще продължават да те мачкат и да те тъпчат.
Хора много , Човеци малко !
Еби им майката на всичкитекакто казаха по-нагоре тия го правят т'ва, за да си вдигат самочувствието... не им се давай!!! Изребчи им се и ако не престанат взимаш кофата и ги млатиш с нея... ако не с нея то с нещо друго
трябва да имат уважение към теб иначе няма да спрат
почваш да им се отваряш и тва е ..друг начин няма , ако се сдухваш при всяка ебавка нищо хубаво не те чака - такъв е живота
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
И аз така мисляПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Значи и аз имах проблеми с едни шматки... Правеха ми се на велики а не бяха нищо повече от долнопробни п**ки. Един ден не се сдържах и има казах две приказки съвсем спокойно и им затворих устата. На следвашия ден дойдоха те с още няколко момичета да ме "бият". Накрая едната си тръгна синя а другата избяга защото видя какво стана с предната ... Приятелките има в кавички седяха само и гледаха и нищо не направиха. На следващия ден бях в дирекцията викаха родители и в крайна сметка ги изключиха двете "сладурани" защото ми изкочиха с някви ножове да ми го връщали... Абе луда работа ама не дей да им мълчиш не позволявай да те мачкат
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Много ясно ,че ще те тъпчат след като виждат ,че си слаба и затворена ! Аз , ако бях на твое място щях да ги науча ,не знам как си ги търпяла толкова времеТо пък аман от такива дрисли ,които си мислят ,че владеят целия свят...
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от yyoonnii
щом те унижават, има за какво... докажи им, че няма за какво и всичко ше се оправи.. мисли с главата си, не питай другите за твоите действия! НЕ БЪДИ МАРИОНЕТКА! Не спичай като се опитват да се правят на мноо умни.. те са кучки...
О боже ...Добре де вие усти нямате ли? Като те ви обиждат вие защо стоите и слушате?? Щели да ви бият... окей като не можете да ги биете извикайте по-голям брат,приятел, познат. Дори не е нужно да им посяга ако е по-едър и им каже няколко думи те повече няма да посмеят да ти кажат нищо.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
изправи се срещу тях и им обясни че не са нещо повече от другитеПървоначално написано от yyoonnii
ако не ти обърнат внимание което е доста вероятно зарежи ги. НЕ им оставяй да ти пречат. ДА не ти пука един ден нещата ще се обърнат....Те се държат така за да се предпазват от това на тях да не им се подиграват ама рано или късно се някой ще унижи и тях.
![]()
Комплексарска история.Моят съвет - не им се оставяш да те мачкат, говориш им на ръб, пък ако не помогне след даскало бой![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от Slamdancer
Евала ..![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫