.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    О боже ... Добре де вие усти нямате ли? Като те ви обиждат вие защо стоите и слушате?? Щели да ви бият... окей като не можете да ги биете извикайте по-голям брат,приятел, познат. Дори не е нужно да им посяга ако е по-едър и им каже няколко думи те повече няма да посмеят да ти кажат нищо.
    Ъъъ те са 10 клас не мислиш ли че е малко тъпо да викат някой да ги защити. Проблема ти е че просто си такава че оставяш да те унижават...е е нужно нито да се биете или карате. Обясни им че това което правят е детинско и смешно...те са вече големи а се занимават с таива работи!?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Едни ужасни ..... момичета

Цитирай Първоначално написано от yyoonnii
    В 10 клас съм. С тези момичета сме заедно от 8 клас. Но точно тези 2 момичета се правят на много могъщи ( говоря само за нашия клас.) Унижават по - затворените в класа ни ( мен и още едно момиче.)
    Искам да ми дадете съвет какво да правя, стигало се е да не ходя на училище, защото те просто унижават и се мислят за много важни.
    Благодаря на всички който отговорят и ми помогнат.
    И аз съм така от две години, само че не , защото съм затворена.
    Ако ти кажат нещо - смей им се и ги игнорирай . Говори си с другите. Покажи на тези фуклички , че си по-умна, по-добра от тях. Учи си , не се занимавай . Ако ти говорят- да, добре, и им си хилиш

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Според мин игнор му е майката... имала съм и аз такива проблеми, и не защото съм затворена, не защото съм се заяла с някого, просто винаги се намират такива които да ти тровят нервичките. Аз гледах да не се заяждам с тях, просто не ми се занимаваше, единствено им казах, че не сме 5 клас и няма смисъл от такива глупости. Нещата в крайна сметка се пооправиха, все пак колкото и да те унижават ( макар че не знам точно какво имаш предвид, мен не са ме унижавали, просто се заяждаха за всяка дреболия) все някога ще им писне. Особено ако не им отговаряш. Мен ако питаш, най- добре не ги и поглеждай, като ти приказват се прави, че не чуваш.
    То всякакви ги има, ама дано на тея по- бързо да им писне. Далеч съм от мисълта, че ще спрат да се правят на велики, ама поне с вас да не се занимават..
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Град
    Бургас
    Абе момиче щом си 10 клас сигорно си осъзнала трудностите в живота.На всякъде не е като през розови очила.Тези две момичета не могат да ти попречат на твоето настроение защото вярвам че ти не си една като тях,и никога няма да станеш като тях.Сигорно не сте само вие с приятелката ти,които тя унижава сигурно има и други,може не я като е била малка да са я унижавали,по същия начин които те унижава сега тя,затова и тя сега да е решила да си го върне на независимо кого да е .Не бъди толкова затворена,общуваи с съученици,намираите общи теми,тия 2 напълно ги изолираи.Още 2 години ти остават в даскало,на никои не позволяваи да ти ги провали,защото след като завършиш разбираш кое е най-ценното.Успех.Надявам се да съм ти помогнала с малко подкрепа,и ходи на даскало защото там можеш да научиш и много неща за живота.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Боже.. на никого не пожелавам да си има работа с такива кифли, но факт е че ги има във всяко даскало Моят съвет е да не им обръщаш внимание, а ако не те оставят им кажи нещо устроумно, затапи ги и така.. Късмет и дано тея шматки те оставят

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Кажи им нещо което ще им свали самочувствието (според мен просто завиждат за нещо нз..) ако скочат на бой им слагаш по един шамар и да си лягат.. вярно те са две,но има шанс и двете да ядат бой докато не опиташ ще те тормозят..
    Im The Law!!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    с бой не се оправят нещата

кажи на вашите да напишат една жалба до директора и лично майка ти да я внесе да видим дали няма да има ефект
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на darsit0
    пусни някой гаден слух по техен адрес, ама гледай да не се разбира, че ти си го пуснала
    идеята на AlexanderAtanasov също си я бива. изфукай се с нещо, за което може да ти завиждат много хора (включително и тея прости кифли) примерно ново гадже или нещо от сорта ама ако нещо ти се репчат се прави, че не съществуват (буквално), не говори с тях и такам...
    ЖЕНСК0 СЪМ

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Този клип отоговаря на описанието на тия кучки http://www.vbox7.com/play:b33d33e8

Тези който се мислят за много отворени имат тежък живот... абе просто един ден отиди на училище така както никога не си била наконти се като парвата мацка седни си на чина и се дръж шантаво говори в клас отговаряи на учителите прави смях в клас аз сам такава

знам какво е и аз имам същия проблем самоче съм момче и имам проблеми с момчетата ужасно ее....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ако почне да им се отваря наистина ще стигнат до бой - има ли смисъл авторката да яде излишен и ненужен бой от някакви парцалани? А пък освен всичко друго после може и тя ди си го отнесе с изключване или някво наказание... Най-добре говори с майка ти и идете да пуснете една жалба за тормоз - няма начин да не ги смъмрят. Ако и след това продължават ще ходиш пак да се оплакваш и рано или късно ще вземат някакви мерки срещу тях. Има го и варианта ако се оплачеш след това да се озлобят още повече срещу теб, но не вярвам да посмеят - все пак са ученички още и предполагам се страхуват от санкции. Такива пикли ги има навсякъде и за мен това са си чисти комплексарки - тормозят по-скромните и кротки хора като си мислят че по тоя начин изглеждат по-яки в очите на останалите... Не бой се - рано или късно ще си намерят майстора
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Тцтцтц, а са момичета.
    Не е лошо да са отракани,напротив.
    Но не трява да се държат
    така, без да има причина ;х
    Ако си сама, не знам как ще
    се оправиш. Така че се съберете
    повечко момичета и им покажете
    кой е силният, кой - слабият
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

и при мен беше така кажат ли ти нещо правиш така виркаш си носа на др страна одупваш им се едно хубаво обръщаш се към тях и крещиш с цяло гърло
    ДА ГО Д*ХАШ!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    не се занимавай с тях
    изобщо не тряаше да им обръщаш внимание,и да не ходиш на даскало
    не си струва
    ако ти кажат някоя глупост,отвърни
    а при тия по-затворените,се опитай да ги защитиш..
    пр:грозна си - ти си същата.
    и такива.
    изобщо не им падай на нивото,зле са

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Това помня, че се е случвало то 5-6 клас някъде. Говори лошо за тях. Иначе ги игнорирай.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си