.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

проблем със Skype

проблема е следния:скайпа ми постоянно разпространява на абонатите ми линк в които днес ми пратиха и реших да видя какво е а се оказа СПАМ и незнам как да го спра някакви идеи
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

Антивирус на първо време...
    Авира, M$ Essentials ако ти е лицензен Windows-а, Malwarebytes инсталирай задължително и прави скан.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Лицензиран е правих скан с Avast сега ще истегля някои от твойте предложения и ще видим какво ще стане мерси

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Скайп вируси или както ги наричате,трудно биха ги засекли антивирусни.Това са прости ВБ скрипт от 4 реда и в тези 4 реда няма нищо злонамерно.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от TopGun
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Скайп вируси или както ги наричате,трудно биха ги засекли антивирусни.Това са прости ВБ скрипт от 4 реда и в тези 4 реда няма нищо злонамерно.
    правилно, за да го махнеш, просто му спри достъпа до скайп
    скайп - настройки - разширени, отдолу има "Диспечер на достъпа до Скайп от други програми, цъкаш, намираш тва и го триеш! И ако е постоянно тогава намери в таск мениджъра процеса и го килни
    Пробах го с настройките от скайп и спрях достъп но то това е от компютъра смисъл че все едно е като програма ии си спами наред, но както и да е тази програма Walwarebytes оправи нещата благодаря

На нея залагай винаги за вирусчетата (всъчщност вие вируси никога не сте имали - наричат се worm-чета това ) защото има един от най-добрите скенери. Но няма резидентна защита :\ Ама не може всичко хубаво накуп.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Всичко е окей с програмата но като я ползвате след сканирането после махнете website blocking защото блокирва достъпа до Zamunda.net

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си