- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рибата месо или не?
а вегетарианците ядат ли риба?
50 на 50 са становищата.
А тоя сладур, дето написа, че рибата не е животно, а е риба ми напомня на един, който твърдеше, че птицата не е животно.
Предполагам е птица, ба ли го..
Неговата религия се води от единствена божия заповед - "Говори според ситуацията"
И защо по презумпция всички трябва да сме християни?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Друг е въпросът, че ако не бяха религиите, най - вероятно нямаше и да има робство.
Не знам кой го е срам да се нарече българин, но определено не съм аз.
А за празниците те подкрепям.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Да месо е! http://www.kak-da.com/месо-от-риба.html
Като не е животно..добре, що е то 'риба', някакво митично същество ли?
Месо е, както всяко друго - пилешко(птиче), телешко етц.
Рибата е космонавт.![]()
![]()
![]()
" ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "
В Библията има ли обяснение, защо може да ядеш живи същества от водата, но от сухоземните не може ?
Ами какво правим с жабата ?
Харли го обясни това с Библията що е така...пък и ако приемахме всичко писано в Библията за научен факт, още щяхме да сме в Средновековието
А другия фактор е ниския процент мазнини. Затова диетолозите го слагат в диети в които е забранено месо и това още повече обърква хората.
Всяка мускулна тъкан е месо, независимо дали е риба, динозавър или щраус. Все е мускул![]()
Повечето от вегетарианците не ядат месо, не защото има мазнини, а защото убиват живи същества. Рибата не е по-малко жива от кравата
Месото от риба има същия състав и произход както всяка друга мръвка, това че някои хора вярват в обратното не значи че е така.
Първоначално написано от sp33der
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.