- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пфф.. :@:@:@
Имам най-отвратителната коса на света.колкото и да я изправям, дори и по 2 пъти на ден, нищо не става от нея.
много ме е яд, винаги я горя за нищо
![]()
кажете ми някакъв продукт, чрез който да ми стои права или и аз незнам, защото в момента съм бяснааа...
![]()
![]()
:@:@:@
Да, но моята коса не е от тези, щото като ме изправя някоя приятелка и става добре, но аз изправям ли сее..?!Първоначално написано от miminko
![]()
а и ми е къса и не е хубаво да стои начупено..
а не се нерви такава ма, да не сме ти ние виновни за косата,всеки който иска ще ти каже някакъв съвет, но ако наистина е най-отвратителната до сега да си я отрязала![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Щом като приятелките ти я правят и си седи, значи проблема е в начина по който го правиш. Поразпитай ги или викни някоя и я карай да те гледа докато си правиш косата и да дава напътствия. Никой не се ражда научен.
И аз сама като се изправям, нищо не става. Но като ме изправя някой, става много добре![]()
ми като не става права-къдри я![]()
аз така правя,щот отдавна се отказах да си горя косата.
Амии явно не можеш да се изправяш.Помоли някоя приятелка.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Оф... Щом косата ти е зле, най-добре според мен е изобщо да не използваш преса.Аз ако бях така и ако знаех, че от нея става по-зле, нямаше да я изправям и щях да се примиря да си е такава, каквато си е.
Просто я остави, не я третирай с разни мазила ии преси и ролки и т.н., не я оставяй да става мазна и би трябвало да е по-добре. Ако ли не - значи е късно и малко си попрекалила с изправянето.![]()
![]()
Като не става права, начупвай я с пяна за коса... Яко е... :P
Life is full of beauty... Notice it!
Моята коса е ужасно къдрава и за да я изправя обикновено използвам сешоар и кръгла четка, а за краищата преса
(*)Всеkи сTраDа и вCеkи 0биЧа, а п0сLе ПлаЧе и дъLг0 мъLчI. Всеkи вяPва в Hяк0й д0каTо т0й не г0 наPанI. (*)
Щом като те изправят други сатав добре, значи ти не се изправяш хубаво и проблемът не е токова в косата ти явно.
Приятелките ти с твоята преса ли те изправят?
Щото от преса до преса голяма разлика има. Една приятелка има хубава преса, но за да си изправи слабата косичка (много по-тънък косъм има от моя) я минава два пъти. Моята коса е доста по-гъста и с едно минаване на пресата съм ок.
Таа... преса + Маска за изправяне (май на "asia" беше, ама не съм много сигурна, виж в DM, Sani или някакъв друг по-голям магазин), балсам, кристали...
И като си изправяш косата, пробвай тоя номер. Разделяш я по три на дължина, тоест цялата най-долна част я оставяш пусната, двете горни ги прибираш със щипка временно. Тая най-долна част я раздели на две върху раменете си, така че да дойде напред, щото ако ти виси по гърба, няма да видиш дали и как си я изправила. Ако пък ти е много къса косата, се наведи напред, докато я изправяш. Като приключиш с най-долния пласт, пръскаш с лак. Повтаряш упражнение с горните пластове и накрая разресваш, за да не стои спластена от лака. Така правя аз и се получава![]()
Първоначално написано от slynchoo
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И аз така правя, но всяка част я минавам по два пъти и пръскам с лак чак когато съм изправила цялата коса. И става супер.Първоначално написано от PinkPan7her
А да ви питам от какво се получава на електризирането-някога косата с колкото лак ад я пръскам пак седи наелектризирана, друг път въобще даже не се налага да слагам лак.
ами ще се научиш.аз пък не харесвам как ме правят моите фр... иначе можеш да отидеш на студено изправяне и да не се занимаваш всеки ден с косата си![]()
Пробвай с гел, слагай по малко, на връхчетата най много наблегни след като се изправиш.Ако пак ти се начупи по-добре ползвай балсам и се реши с оформящ гребен, по този начин той помага малко да се изправи косата като сложиш и малко гел.Но НЕ прекалявай с гела, защото ще ти стане прекалено мазна косата!![]()
![]()
![]()
![]()
Препоръчвам ти колкото и да не се харесваш да не я тормозиш всеки ден че и по няколко пъти.И аз преди бях така..изправях се,чупеще се...особено от влагата..и накрая се примирих в смисъл не държа вече да е идеално права..и сега като не я изправям постоянно е доста по-дълга и здрава..опитай .. накрая ще свикнеш и тя до тогава ще ти порасне косата![]()