.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: пфф.. :@:@:@

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

пфф.. :@:@:@

Имам най-отвратителната коса на света. колкото и да я изправям, дори и по 2 пъти на ден, нищо не става от нея. много ме е яд, винаги я горя за нищо кажете ми някакъв продукт, чрез който да ми стои права или и аз незнам, защото в момента съм бяснааа... :@:@:@

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    По-хубава преса, лак за коса, по-търпелива бъди докато я изправяш... ?
    Има коси които каквото и да ги правиш, с каквото и да ги пръскаш се чупят на втория час и това е..
    Да, но моята коса не е от тези, щото като ме изправя някоя приятелка и става добре, но аз изправям ли сее..?! а и ми е къса и не е хубаво да стои начупено..

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    а не се нерви такава ма, да не сме ти ние виновни за косата,всеки който иска ще ти каже някакъв съвет, но ако наистина е най-отвратителната до сега да си я отрязала
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Щом като приятелките ти я правят и си седи, значи проблема е в начина по който го правиш. Поразпитай ги или викни някоя и я карай да те гледа докато си правиш косата и да дава напътствия. Никой не се ражда научен.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    И аз сама като се изправям, нищо не става. Но като ме изправя някой, става много добре

Супер фен Аватара на nymphadora
    ми като не става права-къдри я
    аз така правя,щот отдавна се отказах да си горя косата.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Амии явно не можеш да се изправяш.Помоли някоя приятелка.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Infinity
    Каква ти е пресата ?
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Оф... Щом косата ти е зле, най-добре според мен е изобщо да не използваш преса. Аз ако бях така и ако знаех, че от нея става по-зле, нямаше да я изправям и щях да се примиря да си е такава, каквато си е.
    Просто я остави, не я третирай с разни мазила ии преси и ролки и т.н., не я оставяй да става мазна и би трябвало да е по-добре. Ако ли не - значи е късно и малко си попрекалила с изправянето.

Като не става права, начупвай я с пяна за коса... Яко е... :P
    Life is full of beauty... Notice it!

Моята коса е ужасно къдрава и за да я изправя обикновено използвам сешоар и кръгла четка, а за краищата преса
    (*)Всеkи сTраDа и вCеkи 0биЧа, а п0сLе ПлаЧе и дъLг0 мъLчI. Всеkи вяPва в Hяк0й д0каTо т0й не г0 наPанI. (*)

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    ми като не става права-къдри я
    аз така правя,щот отдавна се отказах да си горя косата.
    + 1

Щом като те изправят други сатав добре, значи ти не се изправяш хубаво и проблемът не е токова в косата ти явно.

anonymous708973
    Guest
    Приятелките ти с твоята преса ли те изправят?
    Щото от преса до преса голяма разлика има. Една приятелка има хубава преса, но за да си изправи слабата косичка (много по-тънък косъм има от моя) я минава два пъти. Моята коса е доста по-гъста и с едно минаване на пресата съм ок.

Таа... преса + Маска за изправяне (май на "asia" беше, ама не съм много сигурна, виж в DM, Sani или някакъв друг по-голям магазин), балсам, кристали...
    И като си изправяш косата, пробвай тоя номер. Разделяш я по три на дължина, тоест цялата най-долна част я оставяш пусната, двете горни ги прибираш със щипка временно. Тая най-долна част я раздели на две върху раменете си, така че да дойде напред, щото ако ти виси по гърба, няма да видиш дали и как си я изправила. Ако пък ти е много къса косата, се наведи напред, докато я изправяш. Като приключиш с най-долния пласт, пръскаш с лак. Повтаряш упражнение с горните пластове и накрая разресваш, за да не стои спластена от лака. Така правя аз и се получава

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Амии явно не можеш да се изправяш.Помоли някоя приятелка.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Приятелките ти с твоята преса ли те изправят?
    Щото от преса до преса голяма разлика има. Една приятелка има хубава преса, но за да си изправи слабата косичка (много по-тънък косъм има от моя) я минава два пъти. Моята коса е доста по-гъста и с едно минаване на пресата съм ок.

Таа... преса + Маска за изправяне (май на "asia" беше, ама не съм много сигурна, виж в DM, Sani или някакъв друг по-голям магазин), балсам, кристали...
    И като си изправяш косата, пробвай тоя номер. Разделяш я по три на дължина, тоест цялата най-долна част я оставяш пусната, двете горни ги прибираш със щипка временно. Тая най-долна част я раздели на две върху раменете си, така че да дойде напред, щото ако ти виси по гърба, няма да видиш дали и как си я изправила. Ако пък ти е много къса косата, се наведи напред, докато я изправяш. Като приключиш с най-долния пласт, пръскаш с лак. Повтаряш упражнение с горните пластове и накрая разресваш, за да не стои спластена от лака. Така правя аз и се получава
    И аз така правя, но всяка част я минавам по два пъти и пръскам с лак чак когато съм изправила цялата коса. И става супер.

А да ви питам от какво се получава на електризирането-някога косата с колкото лак ад я пръскам пак седи наелектризирана, друг път въобще даже не се налага да слагам лак.

ами ще се научиш.аз пък не харесвам как ме правят моите фр... иначе можеш да отидеш на студено изправяне и да не се занимаваш всеки ден с косата си

Пробвай с гел, слагай по малко, на връхчетата най много наблегни след като се изправиш.Ако пак ти се начупи по-добре ползвай балсам и се реши с оформящ гребен, по този начин той помага малко да се изправи косата като сложиш и малко гел.Но НЕ прекалявай с гела, защото ще ти стане прекалено мазна косата!

Повече от фен
    Препоръчвам ти колкото и да не се харесваш да не я тормозиш всеки ден че и по няколко пъти.И аз преди бях така..изправях се,чупеще се...особено от влагата..и накрая се примирих в смисъл не държа вече да е идеално права..и сега като не я изправям постоянно е доста по-дълга и здрава..опитай .. накрая ще свикнеш и тя до тогава ще ти порасне косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си