- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разкарам по деликатен начин гаджето?
здравейте, тръгнах с едно момиче преди месец, обаче сега не искам да сме заедно, пък тя е хлътнала много по мен, как да й кажа да се разделим без да я нараня?
По-добре не овъртвай,така ще е по-лесно и за 2ма ви.Казваш,че всичко е свършило и нещеш повече да си с нея...Но ако все пак мислиш,че трябва да го свършиш "внимателно",това да кажеш че си гей би трябвало да свърши работа.Проблема идва вече,като се разчуе,че си педал.
Same shit,different day .
Просто и кажи , че нещата не вървят добре и искаш да се разделите..![]()
Ако е хлътнала много по теб , няма как да не я нараниш или да и го кажеш по-деликатно ;д![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Какво?! Вие болни ли сте?! Да и каже, че е гей = да и каже, че тя е мъж.![]()
Вижте се, кажи и го директно. След това тя ще ти задава много зъпроси... От сорта на защо така реши, кога го реши, бла бла, постарай се да и отговориш на всичките, за да е наясно. В противен случай тя ще се чуди ама той защо ме скъса, в мен ли беше грешката, дали бла бла... Това можеш да направиш единствено.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми тъкмо... нищо по хубаво от един качествен сарказъм. Така тя няма и да си помисля да се събира с нея, което ще е от изключителна полза и за двамата в дългосрочен план.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кажи ѝ директно, ще пореве малко и ще си намери друг след време. Ти защо тръгваш с нея като не я харесваш?
Щом е хлътнала по теб няма вариант, в който да не я засегнеш или нараниш. Но най-добре бъди искрен и й кажи всичко директно - не искаш да си нея, не мислиш, че нещата се развиват добре, не изпитваш нищо и толкова. Ще й е кофти в началото, но после ще се оправи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
кажи и че не искаш да си с нея и и обясни защо за да не ти задава тъпите въпроси след това ...
Дай една снимка. Ако е хубава аз ще я разкарам от теб![]()
Такова нещо като "деликатно разкарване" НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
чукай я така че да не може да си седне на д-то ... и ще видиш как сама ще те зрежеПървоначално написано от pp
![]()
е може и да я боли малко но нали няма да боли теб![]()
историята ти е като моята същата,преди 2-3 месеца.
еми..режеш я.Колкото и да е хлътнала..все пак,не можеш да си играеш с собствените си чувства..като не я обичаш - това е.Слагаш чертата.Казваш и - чувствата ми изчезнаха..Съжалявам..Нека скъсаме,така е по-добре.И толкова
Не съществува вариант в който да не я нараниш. Тя вече е влюбена в теб, няма никакво значение как ще и кажеш, че не искаш да си с нея. Във висчки варианти тя ще страда, но това е живота...Просто и кажи истината...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
АКО ТЯ Е ХЛЪТНАЛА ПО ТЕБ, НЯМА ТАКЪВ ВАРИАНТ, В КОЙТО ДА И ГО КАЖЕШ ДЕЛИКАТНО. ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО И НАПРАВО, БЕЗ МНОГО ЛА-ЛА. БЪДИ МЪЖ НА МЯСТО И НЕ УВЪРТАЙ КАТО НЯКВА ПУ*КА.
facebook.com/mrrrrrrr
Модераторчо РАДВАШ ! Досега само яки коментари съм ти виждал !Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йоо
Тя е луда по теб/ти не даваш 5 пари за нея...
В твоя случай такова животно като "Деликатно разкарване" НЯМА..
Единият има чувства,другият не --->Винаги има наранени!
И единият,и другият няма чувства ---->Има "Happy" End![]()
Извод:Каквото и да правиш,както и да и го кажеш все ще е наранена...Поне и го кажи по-мило,че поне да не и е гадно и за т'ва,че евентуално си я скъсал като свиня...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Директен подход, но да не е прекалено груб.Кажи й, че просто нещата не се получават така, както ти искаш и че е по-добре да не ги мъчите.
+ Ако искаш да скъсате просто й го кажи, не овъртай.Първоначално написано от kombarka
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ТОЧНОПървоначално написано от kombarka
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Айде маце сори ама бай![]()
![]()
ю
стига ли ти ?
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
Прекъсни връзката още в зародиша й, защото след това боли ужасно много.
Щом има чувства каквото и да й кажеш няма да е достатъчно деликатно. Няма как да не я нараниш, затова просто й обясни как стоят нещата и че съжаляваш, но нямаш чувства към нея.
I want to be remembered as the girl who always smiles