Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Цитирай Първоначално написано от umri
Много тежки тиради, не ми се четат.

Жените са с мъжете основно заради ПАРИТЕ и ВЛАСТТА, но те не са фактор за възбуда. Възбудата и привличането са доста по-различна тема. Това е и отговорът на въпроса защо жените омъжени по сметка не са щастливи.
Ееее реши и ти да ми го върнеш веднъж Това сега беше доста грубичко...Заради властта съм съгласна-всяка жена иска силен мъж до себе си,който да я закриля-един вид да има власт над нея,но в нормални граници Но за парите не мога да се съглася..Аз например винаги съм изказвала мнение,че искам да бъда финансово независима.Искам да си работя и да си имам финансовата независимост,вместо да избера лесния начин и да разчитам на човекът до мен да ме издържа и да съм зависима от портфейла му.Което съответно най-вероятно ще доведе и до известни претенции от негова страна към мен,именно заради парите.Има ли пари смята,че може да ме купи и да ме притежава,ама не става толкова лесно...
Ме съм имал идея да ти връщам за нещо. Под власт разбирай имуществена, политическа, социална и публична, а не за власт над момичето. Пак е свързана с парите...

А до dimitar_ak вярно е, че може да изневерява на балъка, но това по никакъв начин не я прави щастлива. Един ден като стане на 30, 30 и кусур вътрешно ще си даде сметка, че не е намерила щастието и е пропиляла живота си, но не би го признала пред никои, дори себе си.