.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

а това любов ли е? хаха

Не съм разглеждала всички теми,нова съм но реших и аз да пусна една.. От доста време твърдя пред себе си,че съм влюбена..но проблема е там че сме от различни градове и не сме се виждали,но той по някакъв начин подбира точните думи и умее да ме кара да се усмихвам.Не мога да спра да мисля за него,обсебил ме е тотално и до колкото се предполага чувствата са ''взаимни''.Всяка минута в която нямаме никакъв контакт (хаха тоест не се чуваме) имам чувството,че минават векове..Вчера се поскарахме малко и аз случайно прочетах един чат с негов приятел в който той казва: "Аз ще ставам,че утре трябва да съм як" момчето го пита за какво/кого и той казва за ЕДНА МАЦКА.Според вас може ли човек да изпитва наистина някакви чувства така само по скайп и телефон,или просто всичко е просто за да се намира някой.

П.С Благодаря за мненията ви предварително..ако вобще ще има такива..и предполагам,че на някой от вас също ви се е случвало да се занимават с хора от различни градове..все някой трябва да го е изпитал

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма как да зародите чувства без да сте се виждали. Това е просто интерес и любопитство.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Занимавала съм се с човек от друг град(бяхме си просто много добри приятели), но ние поне се видяхме няколко пъти. А това твоето няма как да е любов, пък от негова страна още по-малко. Защо не си намериш едно момче от твоя град, много по-лесно ще ти е, а и ще имаш шанса наистина да се влюбиш.
    Тоя skype тотално ни е обсебил ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Няма как да зародите чувства без да сте се виждали. Това е просто интерес и любопитство.
    +1

Мисля ,че просто имате общи интереси , но не мисля , че може да се получе нещо

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    сърбежа е лошо нещо променя нормалните възприятия

Голям фен Аватара на xinfamous
    Помня как се запознах с 1 момиче от Пловдив на 1 парти и се намерихме във фейсбук,след тва тръгнаха нещата и всяка седмица по 4-5 часа път във влака че да я виждам xD! Яко е наистина обаче след време ще ти писне.Има моменти в които примерно искам веднага да я видя или да я прегърна или н/у такова и като знам че не мога ми става криво ;/[/quote]
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си