.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Края

Голям фен

Края

Просто немогаааааа немогааааа толкова ми е гадно в момента че нз какво да права само рева блъскам опитвам се да се успокоя НЕМОГАААА :@:@ толкова я обичам .... ходихме супер дълго време но само се караме немоем сме заедно и сега нещо си писахме тя си хванала гадже които и направил смучка ! А НА МЕН НЕ МИ ДАВАШЕ БЕ :@:@:@ не са детски истории просто се хващам за най малкото ... сега тя ми разпраа няма как само се караме ако искаш може само се виждаме се понатискаме и тва е ... а тя принципно не е такава бе лЕЛЛЕЛЕ не съм на себе си просто тва е човека на които разчитах най-много разбирате ли където ми беше като нз навигатор .. В началото бях и подарил една наша снимка в рамка и от тогава като скъсаме нещо всеки път и казвах хвърли снимката и тя НЕ НЕ сега и казах земи снимката да я хвърли ме и тя знаете ли кво написа ... ;( ;( НЕЗНАМ КЪДЕ Е :Д и се смее бЕ толкова мн се обичахме и всичко се промени ... и са и викам прати ми снимка да го вида тоя тя ми праща праща ми и още 1 на която съм аз и ми вика е го бе не го ли виждаш и се смее сега треа да отида да се вида с нея и да се права че не ми пука ли кво немога само като си представа че тоя я е целувал смучил я е и кво ли още не .. На нея май не и пука изобщо !!! Сужелявам ако нещо пълна форума с глупости ама просто в този момент няма към кого на се обърна а исках да го напиша некуде или да го кажа [/i]
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    София
    даже и я е чукал зад гърба ти.
    гадно е, а? да бе и аз съм бил така, ма че се оправиш. никой не е умрял още

човек тя си играе с тебе ;(
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Повече от фен Аватара на mkio
    Много гадно те е прецакала, но от това можеш да си извадиш една-единствена поука, че момичето не си заслужава. С други думи-к***a e Ако наистина те е обичала нямаше да постъпи така-да те изиграе и после да ти се подиграва в очите. Дори и много да я обичаш, не трябва да се опитваш да си я върнеш и да се унижаваш, просто няма да си заслужава.

Голям фен
    Тя ми се смее по най жадния начин в лицето а какво съм правил за нея просто си немате на представа ... ;( кво да права сега като отида при нея ... какво ;(
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Тая се гаври с тебе! Почни и ти да се гавриш с нея - хем мое ти стане по леко
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Накажи я с безразличие, от това ще я заболи много повече, отколкото ако и се разкрещиш в лицето и й кажеш колко дълбоко те е наранила. Дори я блокирай ако се наложи, кажи и че не искаш да се карате и да се мразите, за това не искаш вече да общуваш с нея. Момичетата идват и си отиват, а тази очевидно не си заслужава. ; )

Голям фен
    Добре ли ще е ако отида целуваме се и я питам що на мен не ми даваше ... обичаш ли ме още некви е такива въпроси и като я питам неискаш с мен при него оставаш ? и тя като каже да да и кажа неискам нищо общо с човек като теб !

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Добре ли ще е ако отида целуваме се и я питам що на мен не ми даваше ... обичаш ли ме още некви е такива въпроси и като я питам неискаш с мен при него оставаш ? и тя като каже да да и кажа неискам нищо общо с човек като теб !
    Бих те гръмнала.. Не се унижавай бе човек!!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Бих те гръмнала.. Не се унижавай бе човек!!!
    А каквоооо какво да направаааа ;( ;( нз дали ше мога да отида без да рева при нея толкова ми е гадно тя ми беше майката бащата приятелите и гаджето в 1 и изведнъж какво стана гаври се с мен

Тя те прави на 5 стотинки, ти ще я целуваш, такъв човек дори не заслужава да му говориш според мен! Извинявай, но е постъпила много долно, не се унижавай..

Голям фен
    Ако и обърна гръб тя ше ме забрави аз неискам искам да ме иска да мисли за мен за вижда че оня не е по добър от мен ...

Бул шит.
    Я се стегни! .... Ако бях момче нямаше да се оставя на няква развратна уличница да ме разиграва.
    Както се казва :"Обичам курвите,но мразя курвенските номера!!!"
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Bulgaria
    според мен тя си играе с теб ..

Голям фен
    Немога да си представа че тя точно тя може да се държи по такъв начин с мен ... просто немога :X:X:X

Пълен ревльо. Смачкала ти е достойнството, накарала те е да се чувстваш гадно и вместо да се нахъсаш и да си кажеш, че няма повече да й позволиш да се отнася с теб като с парцал, ти продължаваш да й се тикаш. В такъв случай, как да не продължава? Въпреки че на мен би ми било жал така да те гавря, дори не е забавно.
    Трагедията не е в това, че тя е олигофрен, ами че ти си го позволил и продължаваш да го правиш. ВзЕми поне веднъж в живота си да се държиш като мъж, а не като разциврена пикла, имай малко гордост и с повече късмет и добър вкус, следващия път историята няма да свърши толкова зле за теб.

Мега фен Аватара на sasha_90
    На по-лоша не можа да попаднеш.Тя е...как може и грам уважение да няма към теб?Хубаво хванала си гадже(ако наистина е вярно) как може да ти дава подробности какво и защо правят?Не стига,че те зарязала,но сега гледа да те дразни.Не се хващай.Номерата са й толкова прозрачни.Един съвет-колкото и да те боли,не го показвай пред нея.Тя това цели-да те дразни.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Пълен ревльо. Смачкала ти е достойнството, накарала те е да се чувстваш гадно и вместо да се нахъсаш и да си кажеш, че няма повече да й позволиш да се отнася с теб като с парцал, ти продължаваш да й се тикаш. В такъв случай, как да не продължава? Въпреки че на мен би ми било жал така да те гавря, дори не е забавно.
    Трагедията не е в това, че тя е олигофрен, ами че ти си го позволил и продължаваш да го правиш. ВзЕми поне веднъж в живота си да се държиш като мъж, а не като разциврена пикла, имай малко гордост и с повече късмет и добър вкус, следващия път историята няма да свърши толкова зле за теб.
    Абсолютно съм съгласна.
    Ако позволяваш да се държи така с теб, тя ще продължава. Преживей я и продължавай напред, няма смисъл да се занимаваш.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Играе си с теб!Я горе главата,да не ти пука!Дръж се гадно с нея,точно както заслужава!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ти мъж ли си или к'во ?Сам си го правиш всичкото, направо и се вреш, викайки и "ела и ме смачкай,унижи ме до основи". Я се стегни, много грозна гледка си отстрани.

а колко време е била тази дълга връзка ако не е тайна.. ? И по темата момче стегни се ! Вдигай горе главата ! Всичко си идва на мястото рано или късно.. !

според мен трябва да се правиш, че не ти пука знам за какво говориш и че е трудно, но трябва. Така като и се молиш и надигаш носа и нищо няма да постигнеш освен да страдаш и да се унижаваш, а тя да ти се присмива ако не се осъзнае значи не е била момичето за теб не може така с лекота да се подиграваш с човека когото уж си обичал помисли .

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Явно се е разгонила. Зарежи я тая овца.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Боже..Аз, за момиче толкова никога няма да падна..камоли да "плача" за поредната патка..Горе главата Не е единствената и няма да е ...Стегни се малко, бе, мамка му..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Според мен това,което прави тя си е чиста гавра с теб...Ако наистина смяташ,че още изпитва нещо към теб трябва да и отвориш очите.А това става като и ти си хванеш една мацка и ако тя има чувства нещо ще я жегне...Ако не го направи значи всичко между вас е приключило и колкото и да ти е трудно трябва да я оставиш и да продъжиш напред...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си