- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- орална любов
много ми е интересно какво е чуството да правиш орална любов.не е ли малко гадно
За мен не е,но аз го правя за човек който обичам![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Ако си с нагласата, че е гадно няма как да ти хареса. Ако го възприемеш като част от секса и ти е приятно да доставяш удоволствие на партньора, няма да имаш проблеми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахах вкусно вика.Сетих са за един виц.Първоначално написано от Biskfitka
Двама студенти/момче и момиче/,момчето свършва в на момичето устата,обаче тя не гълта а сед с пълна уста.Момчето и вика:
- Гълтай ма!
Тя върти главата и той:
- Плюй ма!
Тя пак върти главата и той я пита:
-Кво искаш ма!
И тя едвам проговаря с пълна уста:
-Хляб!Гладна съм!
Та Бисквитке и ти кат нея...Бтв ти май се казваше Славка а?
Славка Ламята много щи върви!
Вива канари...!!
Постът ми беше ироничен.Първоначално написано от KokoDjambo
Шофирай разумно - стигни жив!
Щом е с човек,когото обичаш и си ГОТОВА за това изобщо не е гадно,даже е приятноСтига да спазва лична хигиена разбира се,т.е да го е измил преди това
Иначе наистина не е приятно...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от Maceto96
Ти не си ли 96 набор???
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Аз го правя на човека, който обичам повече от себе си така че въобще не ми е гадно.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Във всяка тема я питате този въпросПървоначално написано от Kurdokolenko
![]()
Духането не е гадно.
Да бе човек, 96 набор е .. КЪВ ТИ Е ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ???????? Деба тва момиче не го оставихте,ей!Първоначално написано от Kurdokolenko
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Всеки път я питате дали е 96 обаче![]()
![]()
Доколкото аз съм забелязала от нейни постове тя е "девствена" и прави само орален и анален секс...
"девствена",защото,както повтарям пост след пост това не е само физиологично понятие...Ако правиш орален и анален секс и петинг значи НЕ си девствена(не и в смисъла на непорочна)![]()
Оралната любов всъщност не е нещо лошо, на мен ми харесва да я правя (и обожавам да ми я правят). Разбира се,а ко някой насила си натика чепа в устата ми най-много да повърна и няма да ми е особено приятно, но оралният секс е нещо, което трябва да се прави с желание за да се получи добре. И аз си мислех, че няма да ми хареса докато не пробвах, от друга страна това не значи, че трябва да се насилваш да правиш нещо, което не желаеш.
Изобщо не е лошо даже напротив,стига ти да го искаш.Както каза мацката преди мен ако някой ми го тика на сила аз няма да повръщам,а така ще го ухапя,че това ще му е последната свирка през живота.След това ще трябва да му слагат катетър за да пикае.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Теб те е срам да седиш гола върху приятеля си,пък какво остава за свирки..?Прави секс,когато си готова,а не просто по задължение...
![]()
Недей да казваш на кой какво му отива.... щото сигурно твоята уста е по-голяма от нейнатаПървоначално написано от Maceto96
![]()
За устата не знам,ама отзад друго и е ...разбаботено много по-добре от мойта устаПървоначално написано от OneGuy
![]()
То това са глупости на разни ...Първоначално написано от Alexandra1993
Предпочитам да не ставам известна с глупости,още повече,че това са си нормални неща.
Не,глупости,ти пък...аз съм обвързана женаПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
Е не е чак толкова гадно, но както казаха много е важно и двамата да го искате и да ви е приятно. Ако го правиш само, за да доставиш удоволствие на другия, а в същото време на теб ти е неприятно, определено няма да ти хареса...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!