.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

За двете думички...

Колко време бяхте заедно, когато за първи път казахте на полувинката си "обичам те"?
    Питам, защото аз все още не съм му го казала. Знам, че наистина го обичам. Но проблемът ми е, че всеки път, когато се реша, че ще го направя, нещо ми става и не мога да си отворя устата Нямам идея защо, просто сякаш се вцепенявам и... за пореден път изпускам момента. Някой да е имал същия проблем?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Казването не трябва да е заради минало време или защото трябва. "Обичам те" се казва когато е осъзнато и от сърце. Щом още не можеш значи не си го почувствала наистина или просто не си готова да го кажеш.

Щом се стъписваш, не го обичаш ... трябва да го усетиш, и неусетно ще го кажеш, може даже да не ти направи впечатление, че го казваш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3 месеца, а на него му отне още 2 години (казването, а не доказването, де).

Ти искаш да му го кажеш .. но не можеш защото още не е дошъл момента... То просто ще ти дойде отвътре... и аз бях така 4/5 пъти се нещо ми ставаше и един ден просто го казах даже не се и замислих и с тебе ще стане така не се притеснявай ;п

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично му казах "Обичам те " в деня, когато правехме две години. Не съм го планирала, просто го казах. Аз не казвам лесно Обичам те на някого, трябва наистина да го чувствам. Колкото и банално и клиширано да звучи, но е истина - няма значение от колко време сте заедно, трябва да го чувстваш, за да го кажеш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Бургас
    ЛЮБОВТА НЕ СЕ КАЗВА , А ДОКАЗВА !
    Йоо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Рядко казвам думите "Обичам те",
    защото те не са нищо друго,освен думи..
    Предпочитам да доказвам,че го обичам,
    а не да го казвам..Както казаха и преди мен:
    - Любовта не се казва,а се доказва
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Казах на полУвинката си,че го обичам около половин-един месец след като тръгнахме,защото тогава си мислех,че изпитвам това...После като се върнах назад във времемто осъзнах,че когато съм му го казала не съм го обичала,а съм била просто влюбена и ми е отнело около 3-3 1/2 месеца,за да го обикна...А за сега съм на 100% убедена,че го обичам и никоя сила на тоя свят не може да ме убеди,че не е така!

А за това кога трябва да го кажеш...Тогава,когато го почувстваш със сърцето си,независимо дали после ще осъзнаеш,че тогава не е било обич,както в моя случай...Почувстваш ли го и искаш ли да го кажеш,направи го,но не очаквай,дори да изпитват същото към теб,да ти отвърнат със същите думи на момента...При мъжете крачката да направят нещо такова е огромна и им трябва доста повече време и нагласа за това... :P
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от Fitty

Мноу знаиш пък ти кое как се прави

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Казахме си го на нова година - месец след като тръгнахме. И тогава го чувствах, както сега. Не съм спирала да го обичам, въпреки, че се караме доста пъти ... Важното е, че е споделено ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Koгато го усетих, тогава го казах
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

оо не го казваи с умисал ... времето само ще ти подскаже кога е идеални момент..... не го очакваи, просто ше се случи..... а за първия и единствен път когато казах "обичам те!" беше на момче с което излизахме от ското и беше адски импулсивто... осъзнах какво направих чак след као го казах

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fitty
    Дааааа.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ем аз... ъм тскова... на бившич му казах че го обичам след ужасно много време и то съвсем случайно ... Бяхме навънка и уж на базик нещо какво му се подмазвах и му казах " Нали знаеш колко те обичам " и той " Обичаш ме ?!?" и аз " Еми да" и той " и аз мн мн мн си те обичкам " и така
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Той ми го каза на 9-я месец.. точно на рожденния ми ден..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    1-2 месеца.
    Ама наистина беше. И той ми каза, че ме обича. Или беше за да замаже положението, че отива без мен на лагер (на 30км от вкъщи ). Все още не знам.

П.П: Ей сега ми каза, че го е казал и го е мислел
    Малкото ми олигофренче.
    (Много ми е умничък)

Мега фен Аватара на mynichka
    заедно сме от 2 месеца и половина и не сме си го казвали, привързани сме един към друг, но да се обичаме все още едва ли
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Все още не съм му го казвала, а определено ми се иска (и то от доста време).
    You're frozen
    When your heart's not open..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: За двете думички...

Цитирай Първоначално написано от bibi7352
    Колко време бяхте заедно, когато за първи път казахте на полувинката си "обичам те"?
    Питам, защото аз все още не съм му го казала. Знам, че наистина го обичам. Но проблемът ми е, че всеки път, когато се реша, че ще го направя, нещо ми става и не мога да си отворя устата Нямам идея защо, просто сякаш се вцепенявам и... за пореден път изпускам момента. Някой да е имал същия проблем?
    Няма да забележи дори и още 1 година да не му го казваш виж ако спреш да му пускаш веднага ще се усети че нещо не е на ред

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не помня кога точно е станало по една проста причина... идва си от самосебе си, без да се замисляш... казал съм го, защото съм го чувствал, не защото съм го мислил... и от тогава и го повтарям всеки ден. (по няколко пъти)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В последната ми връзка(която приключи) аз го казах на първия месец горе долу. Тя на мен малко по късно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си